Ostatní
111 témat v tomto fóru
-
Ahoj, kolik je rezerva v nádrži potom, co dojezd ukazuje 0 km? Včera jsem měl kvůli nehodě za Mělníkem a stavebním uzavírkám asi 50km půlnoční objížďku a k pumpě přijel s nulou - a hodně nervózní posádkou. Jednou jsem po dálnici jel ještě asi 20 nebo 25km s nulou a pak dostal do nádrže asi 53L. 1,2 TSI 77kW.
-
- 7 odpovědí
- 19,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, tady na fóru jsem nový, ale svého Rapida mám již delší dobu. Sice jsem prošel fórum, ale nenašel jsem nikoho, kdo by se specializoval na to co potřebuji. Jelikož se mi blíží konec záruky, tak bych svého Rapida potřeboval pořádně proklepnout. Ať vím, co když tak ještě nechat v rámci poslední prohlídky v záruce reklamovat. Mě se zdá, že je vše OK, ale chci mít jistotu. Prosím tedy o rady a kontatky na koho se můžu obrátit. Všem díky za tipy. A.M.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
Zdarec zháněl jsem rezervu do rapida,z techničáku jsem vyčet že by tam měl být disk 6J15ET38,to stejný má 1 oktávka,tak sem ho sehnal obutý na 195/65/15 bude to pasovat nebo tam musí být 185/60/15?Díky za odpověď
-
- 26 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Někde tady na fóru jsem četl, že si pár lidí dopisovalos jakýmsi pánem z fabriky, nepamatuji si bohužel jméno, dokonce jsem si s ním kdysi dávno psal také a zjevně je tam stále :-) Nevěděl byste na něj někdo email prosím?
-
- 2 odpovědi
- 11,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Je to vůbec možné, aby 1.2 77 kW v manuálu zdrtila 1.4 90 kW v DSG???
-
- 18 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
ahoj, obě uvedená auta jsou až na pár odlišností stejná. vzhled je otázka vkusu, takže není třeba to rozebírat. spíš by mě zajímaly důvody, proč vybrat Rapid nebo Toledo. Značka Seat u nás vyvolává spíše smíšené reakce spojené s kvalitou zpracování. Jenomže v případě Toleda se jedná o čistokrevnou škodovku s převlečeným kabátem.
-
-
- 196 odpovědí
- 44,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/a-priste-vam-useknou-prsty-tahle-auta-nemaji-pojistku-proti-privreni-el-okny/ Tak Rapid se v tomhle testu moc nepředvedl... Nemá pojistku ani na jednom okně.
-
- 3 odpovědi
- 5tis zobrazení
-
-
Zdravim mam dotaz kupili sme rapidku SB 1.6tdi 85kw edition a od palivovej nadrze ide pri volnobehu bzucanie pride mi to ako cerpadlo ktore natahuje naftu do motora pri starte ale dost to bzuci doslova...chcem sa spytat ci sa s tym niekto stretol. Dakujem
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Motory EU6- 22KT/15 Menší facelift asi kolem září 2015 včetně elektroniky a systémů z FIII.
-
-
- 313 odpovědí
- 65,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, zvažuji vyměnit svoji Octavii I TOUR 1,6/75kW/90000km za Rapida Fresh s 1,2/81kW. Co myslíte, kdo může porovnat, nechat nebo změnit? Předem díky.
-
-
- 42 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj Rapiďáci...je Vás tu celkem hodně co máte větší zkušenosti s vozy od VW Group než já. Tohle je moje první auto od téhle grupy. Chtěl jsem vás požádat o sdílení zkušeností jak nejlépe nakombinovat zabezpečení. Já asi zvolím ke koncernovemu alarmu Bullocka a vin na sklo...díky za rady a typy
-
-
- 50 odpovědí
- 18,4tis zobrazení
-
-
-
Pište kde nejraději tankujete do svého Rapida.Já konkrétně Benzina Ostrava a jsem spokojený.Klidně piště ceny jak se pohybují
-
-
- 46 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Založil jsem toto téma,abychom mohly alespoň tady ponadávat nad okrádáním našich 4kolovích miláčků
-
-
- 29 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, Ideme kupovat auto pre manzelku. Mam moznost kupit Rapid 1.6TDI 66kW, biely, liftback, ma to aut. klimu a zadne senzory, kupovany 12/2013, najazdených 6 000 km. V podstate sa jedna o nove auto. Za taku istu cenu viem kupit Passat Variant 2011, 2.0TDI, DSG, 160 000km, bohata vybava. Ma vôbec zmysel porovnavat a zamyslat sa nad kupou passata co ma 160tis a tazko povedat, co na nom zacne odchadzat, alebo kupit skoro novy Rapid a mat pokoj so servisom na nejaku dobu. Uz som pocul aj nazor, ze nove je nove a aj nazor, ze Passat je uplne uplne ina trieda auta, ktore aj napriek tomu, ze ma 160tis vydrzi a nabeha viac ako Rapid. Osobne sa trosku obavam …
-
-
- 7 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Když je tady téma "Vady a neduhy", tak si myslím, že by bylo fér mít tu i naopak téma "Klady a radosti" do kterého můžete přispět z čeho máte radost a co na rapidu hodnotíte kladně a oceňujete. Začnu třeba s objemem palivové nádrže, který je u rapida 55 litrů a není to taková samozřejmost. Např. u OIII je 50 litrů.
-
-
- 24 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Máte už někdo informace o tom, jaká vylepšení přinese MR2015? Přijde kvůli emisní normě Euro 6 náhrada motorů EA111 i u Rapidu?
-
-
- 134 odpovědí
- 30,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, nevíte někdo jak se dá bez počítače vynulovat hlášení o servisním intervalu?Co mi fungovalo na Fabii u Rapida nefunguje.
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, uvažuji o koupi Rapida a nejsem si jist, jakou variantu vybrat. V každém případě půjdu do výbavy StylePlus. Více se mi líbí Spaceback, ale liftback má o dost větší kufr, takže je pravděpodobnější, že půjdu do liftbacku. Na internetu jsem četl, že původní liftback má řadu neduhů. Někde psali například o nevyváženosti zadní nápravy. Dále je tam řada prkotin, jako že se nezamyká palivová nádrž s centrálem, takže vám hned ukradnou škrabku atd. Odpovědí na vady má být právě Spaceback, který lecos řeší. Chci se zeptat majitelů liftbacku... jsou ve verzi z roku 2014 opraveny tyto vady? Nebo to prostě napravili jen ve Spacebacku? Jinak řečeno, mám jít raději do vychytaně…
-
-
- 27 odpovědí
- 21tis zobrazení
-
-
Již co nevidět bude v prodeji nový paket SPORT pro Rapida Je pravda ze z konceptu RAPID SPORT toho moc nepřevzal, jenom zadní odtrhovou lištu, ale buďme rádi aspoň za nějakou individualizaci .... uvidíme a třeba časem přibude něco dalšího.
-
-
- 23 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Napadlo ma dať si financie okolo auta do cajku, tak som chvíľku hľadal a natrafil som na naozaj veľmi vydarenú (graficky aj funkčnosťou) aplikáciu pre iPad. Je to Fuel Monitor. Link na popis: https://itunes.apple.com/us/app/fuel-monitor-free-fuels-economy/id605694033?mt=8 Podeľte sa, ak ste rovnako "postihnutí" ako ja, čo používate.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo nějakou zkušenost s Guardysem? Má to smysl pořizovat? Uvažuju , že bych to do nového rapida nacpal .. Kupuju rapida od Tukase, maj tam na to docela slevu (jak na pořízení, tak na roční poplatek).. Sherlog to sice není, ale ... ?
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Jakou máte nejvyšší rychlost s vaším Rapidem? Případně i místo, kde se ji podařilo dosáhnout - jako inspirace pro ostatní.
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nepatrim medzi "pravych autickarov", ale vzhladom tomu,ze mi vadili niektore detaily /porovnaval som z Fabiou I. / rozhodol som ze si Rapida "vylepsim" - pridal som obal baterie /aj ked neparkujem casto vonku,predsa len je to ochrana pred vysokymi mrazmi na lyzovacke/ - kryt masky,kus gumy /pouzivam pri teplote menej ako -5 C / - Fabia I. mala zakryty drziak /ulozenie/ tlmica ,pri Rapide mi to chybalo.Voda /soľ/ sa dostavala aj za plastovy kryt kolesa ,tak som tento "otvor" opat kusom gumy zakryl Ak niekto nieco podobne riesil na svojom Rapide,budem rad ak sa o "vylepsenia" podeli
-
- 7 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dnes byl oficiálně zahájen prodej nového vozu Škoda Rapid. Byli jste si ho zkusit ve svém autosalonu? Jaké byly vaše pocity a dojmy nejen z designu, ale i z jízdy?
-
-
- 186 odpovědí
- 38tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Příští týden pravděpodobně budu potřebovat dálniční známku. Na internetových bazarech jsem si všiml, že lidé prodávají použité dálniční známky. Říkal jsem si, proč kupovat 10ti denní za 350Kč, když bych mohl mít roční třeba za 500Kč. Jde o to, že špatně vyplněnou dálniční známku lze vyměnit na poště. Jde jen o to, abych měl oba díly. Příjdu na poštu, řeknu, že jsem se při vyplňování spletl a že bych chtěl novou :-) Rozumím tomu dobře? Máte s tím nějaké zkušenosti?
-
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-