Přejít na obsah

1.2 drtí 1.4


Pepav

Doporučené příspěvky

Hanysek Kocich - se stavím, uvidíme :kol-48:

Jinak možné to teoreticky je, některé 1,2 tsi měly až k 90kw a pokud ta 1,4 tsi měla zase rovných 90kw a je o něco těžší, proč ne.. Jsou tam třeba i fábky II a VW Pola s 1,2 tsi a mají zrychlení i pod 8s v sérii!!! ještě záleží na měření.

Editováno: , autor: mx6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak to může být, jednou jsem dojel červený Toledo a najednou mi začlo mizet. Tak jsme to oba trochu prohnali a je fakt, že to do 120 letělo skoro stejně jak moje 1.4. Pak jsem ho po 5ti kilometrech zastavil na semaforech a ptal se taky 1.4 a jaký bylo moje překvapení, neee 1.2 77kw. Tak mi to nedalo a šel si to půjčit do Seata. Fakt to při plný náloži jede stejně tak do 140. Ale co mě rozsekalo, když mi ujel kamarád s Rapidem 1,2 63kw, pak z něj vylezlo, že to má zrovna chiplý a doladěný na brzdě na 93,4kw, jelo to krásně odspodu a lehce se to točilo do 5tisíc zátah. Fakt zajímavý. Joooo a pozor, již v sérii naměřeno 69,7kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

MX6 u 1.2Tsi v serii i po chipu je 8s a mene pri zrychleni na 100km/h totalne scifi.... Uz jen proto, ze moje Opc Astra s motorem 2.0T a vykonu 200 koni ho ma asi o 0,5vteriny lepsi nez 8 vterin.

Rapid v nafte o vykonu 103kw da 100km/h za 9,5vteriny.

Editováno: , autor: Jakub84138
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

K tej Astre OPC: tú váhu máš zmeranú, alebo píšeš nám sem iba údaj z TP? Totiž Opel má v poslednom čase "problém" s tým, že jeho autá majú často aj o 200 kg viac ako uvádza TP, a oproti konkurencii vrámci triedy je rozdiel aj cez 300 kg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no on rapid 1.2 77kW active bude jeste o hodne lehci nez 1.4DSG v plny vybave :D

jinak podobne pocity jako zazivate v 77kW rapidu zazivaji ridici legendarniho 1.9 TDI 81kW jiz skoro 20 let (vtipny je jak je 1.2tsi podobny 1.9TDI jak vyuzitelnym spektrem otacek tak krivkou vykonu)

Editováno: , autor: oneb1t
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Pepav:

Ano, s krutak je to tak. Len nezabudat na jednu vec a to, ze TDI je 5-kvalt, kdezto TSI (77,81kW) je 6-kvalt. Teraz som mal Spaceback 1,6 TDI 66kW 230 Nm 5 -kvalt. No ako to napisat, spotreba bola dobra ;-) 

Vznikne aj recenzia, ale zatial ti prezratim, ze naspodu pocitovo vacsi vybuch, realne zrychlenie poviem ti tak nechcel by som predbiehat 1,2 TSI ked na to slapne ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

asi tak, ve worku maj 5 rapidu 1.6 TDI 66KW a jeden je fakt letadlo, další tři jsou tak na stejno a poslední je líná mrcha ale žere ze všech nejmíň cca 0,8L-1,2L na 100km. Ale i nejrychlejší je s průměrnou spotřebou 5,6L, Jsou to všechno 2013/06. Teď nakoupili octávky 1.6 TDI 81KW a to je proti rapidu lenoch, zátah skoro žádnej, je to tak lineární. Čas ukáže, ale těžko se to rozjezdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...