Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Dobrý deň kúpil som si nápisy "škoda" , "octavia" , "vrs", v čiernej farbe a chcel by som si ich nalepiť na piate dvere, kedže som tam predtým žiadne nápisy nemal tak neviem kde presne to mam nalepiť(myslím tým presnú vzdialenosť zo strany aj z hora (pri vrs, zdola kedže to je vpravo dole nalepene)), alebo nejaké miery ktoré mi pomôžu k lepeniu daných nápisov. Za každú odpoveď ďakujem
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem, zakoupil jsem na svou O-III Fl. r.v.2019 středovou, levou a pravou chrom.lištu. Jedná se o originální díly Škoda Auto. Má někdo prosím zkušenost s jejich dodatečnou instalací? Délkově i tvarově jsou O.K, ale přijde mi, že lišty jsou úzké a hrana nárazníku je tlustá. Není k tomu žádný návod, zda se lepí nebo nějak nacvaknou. Jsou na nich jakési plastové packy, ale prostě to nejde nikterak nasadit. Děkuji Petr
-
-
- 2 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nenašel jsem podobné téma, tak sned mě admin neukamenuje. Existuje možnost nastavení výšky paraboly dálkových světel u halogenů OIII FL? Svítí mi to na sovy, namísto zajíců. Vůbec se světlo neopírá o silnici... Díky.
-
-
- 16 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dalo by sa to prerobit?co by to obnasalo?
-
-
- 12 odpovědí
- 18,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, povedlo se mi ulomit čep na zadním světle. Prosím neví někdo kde se to dá koupit?
-
-
- 32 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
-
-
Čau, nedávno jsem si koupil octavii s panoramou a zjistil jsem že po dešti nebo po myčce mám úplně durch tu protivětrnou clonu co vyjede když otevřu panoramu. Zdá se mi to docela nelogické ale zase na druhou stranu tam jsou odtokové kanálky které fungují ale myslet na to po každém dešti abych otevřel okno aby se ta látka vysušila je pěkný voser.
-
- 7 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost jak obtížné je vyměnit zadní světlo s ledkou? Já vůl si ho ťuknul Popřípadě tip kde koupit, Díky
-
-
- 17 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, poradí někdo, jaká jsou vhodná přídavná dálková světla na octavii 3? Asi bych šel do nějakých led světel.. Dík za radu a případné foto, jak na autě vypadají..
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, Vcera jsem byl reklamovat v ŠA sterace, protoze po peti mesich pouzivani a po ujeti cca 6500km, delaji smouhy po stirani ... nejhorsi, ze mi vzdy zustane obrovska smouha primo ve vyhledu ... nejhorsi je to vecer kde to je dost neprijemne ... a to uz ani nerikam jake smouhy to dela u spolujezdcoveho sterace ... Hned me odpalkovali, ze na sterace davaji zaruku jenom dva mesice, ze si mam koupit nove za tisicovku a kdyz to budou delat i ty nove, pak mi je vyreklamuji ... jak to tedy je? ... Ja myslel, ze na spotrebni zbozi se uznava dvou leta zaruka ... potvrdili mi to i u infolinky SKODA AUTO, ze na sterace je klasicky dvou leta zaruka ... ale ze oni stim nemu…
-
-
- 38 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
ako čo najlepšie ošetriť dané ďobance od kamienkov, kým to začne kvitnúť? postačí to iba zatrieť ceruzkou? je to na hrane strechy, nad čelným sklom vďaka vopred za tipy
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny, chtěl bych Vás všechny kdo myjí své auto v bezkontaktní myčce za pomocí mikroprášku požádat o zkušenost. Jestli mikroprášek nepoškozuje lak a jestli nezalézá do štěrbin jako třeba do chladiče, pantů, brzdičů, okolo oken a vůbec všude kde nemá co dělat a pak následně působí jako abrazivo? Napište sem všichni co tak svá auta myjete zkušenosti a pomůžete nejen mě ale všem co o tom mytí přemýšlejí ale bojí se poškození atd. Děkuju předem všem.
-
-
- 28 odpovědí
- 15,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj Škodováci, koupili jsme octavii III z roku 2015 a po prvním mytí na wapce se z laku sloupal svrchní lak (viz. foto) ... nevíte někdo co s tím, případně kde nechat spravit za rozumný peníz v Českých Budějovicích? Jsme z toho moc smutní😪
-
- 5 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím , Nedávno jsem zakoupil lakovou tužku bílé Candy. O víkendu se chystám voskovat, a tak před tím bych rád drobné oděrky od kamínků apod. opravil. Můj dotaz spočívá v tom jestli nemáte nějaké zkušenosti, rady, tipy na práci s touto tužkou. Budu to dělat poprvé a tak bych nerad něco uspěchal. V návodu příliš informací není, a tak budu rád za každou radu.
-
- 2 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Caute, mam skodu octaviu 3 1.2 tsi 77 kw, vo vybave active plus. Farba seda metaliza. Vybava mi staci niektore veci by mi ani nevadili keby tam neboli ale nieco by som bral a to spatne zrkadla a klucky vo farbe. Nemyslim, ze je to skarede, ale vo farbe je to take reprezentativnejsie atd.. Ako by ste to riesili vy? Dali by ste si to vymenit, alebo by ste to dali prestriekat? Ale aby to naozaj vydrzalo a pocase sa to nelupalo, aj ked cenovo neviem ako by to vyslo..
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte, akú používate akutokozmetiku? Ja mám dobrú skúsenosť zo značkou Meguiars. Chcel by som ale niečo trvácnejšie a odolnejšie, pozeral som keramickú ochranu ale to je drahé. Našiel som produkt od firmy sonax - sklenený vosk (http://www.sonax.cz/eshop-autokosmetiky-sonax/premium-autokosmetika/skleneny-vosk-sonax-nano-lak-premium-detail.html) má s tým niekto skúsenosť, či sa to oplatí za tie peniaze, koľko to vydrží a či to balenie vystačí na celé auto? Chcel by som niečo, čo aspoň čiastočne ochráni lak v zime pred kameňmi, aby nebola hneď otlčená kapota .
-
-
- 108 odpovědí
- 75,6tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdravím, chci lepit neoficiální spoiler (materiál pravděpodobně laminát) na OIII a nastává otázka čím to lepit? Přečetl jsem všelijaký názory, co jsem našel na googlu, ale přecejen to byly názory pár let dozadu. Proto se chci zeptat jaký je v současné době nejlepší lepidlo na spoiler? Klasický lepidlo na autoskla? Nebo radši něco takového... http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-pur-50ml-na-spoilery-8284.html http://www.agauto.sk/cz/detail/lepidlo-na-spoilery-pur-310ml-jednoslozkovy-polyuretanovy-tmel-k-lepeni-spoileru-4322.html Neřešil to náhodou někdo v poslední době? Díky
-
-
- 49 odpovědí
- 41,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dnes odpoledne jsem v rychlosti cca 60km/h srazil dravce, co seděl v příkopě u silnice. Lekl se vzlétl a potkal se s mřížkou chladiče. Přeskočil na kapotu a na sklo. Vše OK až na tu černou mřížku. Praskla v půlce. Vím, že je tam natavená. Jde nějak vyměnit bez výměny celého nárazníku, který je jinak OK ? Pokud ano, tak prosím o radu. Pokud to jde, potřeboval bych sehnat tu černou mřížku a pak ten nápis SCOUT do přední masky resp jen tu podložku co je v masce nacvaklá. Samotný nápis SCOUT mám. Díky za rady.
-
-
- 13 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
SKusal niekto odstranit tie biele predpripravene "veci" do ktorych sa srobuje ramik na SPZ?Ako sa to da nejak setrne pripadne vratne ak je to vobec mozne?Chcel by som ramik dat prec a nalepit SPZ priamo napr obojstrannou paskov
-
-
- 65 odpovědí
- 32tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nemal niekto rozobrate nejake poskodene predne xenonove svetlo s LED pasikom? Ci by sa nedal LED pasik pouzit do halogénového svetla, zda sa mi, ze predne sklo svetla je rozoberatelne... Ak je mozne vymenit samotne sklo svetla, je potom mozny aj pristup k LED pasiku...Neskusal uz niekto take nieco? Vrta mi to v hlave...
-
-
- 24 odpovědí
- 18,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak se dá opravit tato promáčklina? Máte s tím někdo zkušenosti? Kolik to cca stojí v lakovnách nebo zda to stačí udělat po domácku? Viděl jsem na youtube spousta návodů, ale nevím, jestli bych do toho šel. Díky za rady!
-
-
- 37 odpovědí
- 16tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tu je někdo, kdo ví jak se vymění vložka zámku na tažném zařízení? Někde jsem slyšel že je ze spodu čem, který musí ven a pak lze vytáhnout vložku a nahradit novou. Nějaký podrobný návod nebo popis jak se to dělá poskytne někdo? Popřípadě nějaký jiný způsob? Díky
-
- 1 odpověď
- 5tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny:) Mám problém na své O3 FL 2018. 20211001_130049.mp4 20211001_130049.mp4 Chtěl bych Vás pořádat o radu. Při stahování okna u řidiče se ozývá nepříjemný chroupavý zvuk. To chroupání je cítit i když se dotýkám na hoře u skla dveřní výplně! Tento jev se projevuje jen když je vůz suchý a když je venku teplo. Když vůz umyju tak druhý den je vše v pořádku a to samé když je venku zima nebo když mrzne... Setkali jste se s tím někdo? Přiložím video. Nemáte prosím někdo servisní manuál jak rozebrat výplň dveří a jak demontovat stahovačku okna a jak okno odjistit ze stahovačky? děkuji za pomoc 20211001_130049.mp4 20211001_…
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, auto jsem nekupoval nové, už s určitým nájezdem, auto mělo poťukaný nárazník, tak jsem se rozhodl pro jeho výměnu, narazil jsem na nárazník v laku bez nutnosti oprav za rozumnou cenu. Přidávám pár fotek, kdyby to někoho zajímalo a nevěděl tak jako já, jak na to. Postupoval jsem podle dílenské příručky, na kterou najdete odkaz na tomto fóru. Skoro celé jsem to dělal sám, až na fázi sundání a nasazení nárazníku, kdy je lepší mít u sebe ještě jednoho člověka. Jak můžete vidět, měnil jsem to za pomoci klasického heveru. Postup následující. Sdělat kola, odmontovat torx šrouby držící podběh blatníku. Pod podběhem se skrývá jeden torx šroubek držící nárazník s…
-
- 9 odpovědí
- 41,4tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych poradit jak dostanu zadní brzdové světlo s pátých dveří. Světlo je v plastovým spoileru a už se mi podařilo vylomit spise rozlámat červený plast ale ty diody pod nim stále drží už mam objednané nove ale potřebuji je nějak vyndat
-
-
- 9 odpovědí
- 18,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti z celopolepem auta. Chtěl bych změnit barvu a polepit folií. Našel jsem polepy typu wrap style a ceny od 40K do 100K, což je trošku šílený:-D Prosím případně o odkaz, kde jste to dělali a za jakou cenu. Díky moc za informace a za zkušenosti.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-