Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

1. Zahájeno uživatelem Ozmar,

Ahojte, nový fl rapid bude obsahovať zadné svetla s denným led svietením. Nebudete niekto vedieť, akým spôsobom bude denne svietenie prepojené a funkčné? Budú tieto svetla kompatibilné aj s rapid pred faceliftom? Vďaka za názory. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• 7 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Petrrr,

Ahoj všichni, sice jsem to sem psal, ale v rámci reorganizace mých příspěvků apod. to nedopatřením zmizelo. Chci se optat ostatních rapiďáků na funkci zavírání předních oken. U mě, okno u řidiče při zavírání z otevřené polohy zavírá o něco rychleji, než okno u spolujezdce. Navíc okno u spolujezdce při tom vydává takový upocený kňouravý zvuk v porovnání s oknem u řidiče, zkoušeno hned za sebou na střídačku. Stáhnutí z úplně otevřeno do úplně zavřeno jsem stopoval každé zvlášť a rozdíl na stopkách je téměř 1s. Pak jsem stahoval naráz obě okna najednou a okno u řidiče je prostě i tak rychlejší. Více mě ovšem vadí ten jinej kňouravej zvuk u řidiče spolujezdce, jako kdyby ten …

• Pozitivní
    • 81 odpovědí
    • 30,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Mirda85,

Ahoj všem, dneska náhodně jsem projížděl paměť závad kvůli jinému problému s vozem a vyskočilo mi tohle... Address 5F: Information Electr. Labels: None Control Module Part Number: 5JA 035 867 C HW: 5JA 035 867 C Component and/or Version: MU-E--ER 050 7080 Software Coding: 035330003C0000005011000100000A00000000C40000010000 Work Shop Code: WSC 73430 790 00000 ASAM Dataset: EV_MUEnt4CGen2LGE 001032 (SE25) ROD: EV_MUEnt4CGen2LGE_SK25.rod VCID: 408B11CEDB8B7641A2-8014 1 Fault Found: 0006 - Antenna Amplifier 2 for Radio B126E 13 [0…

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Černohorák,

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda-li se má tlačítko deakttivace ASR rozsvítit jako třeba vyhřívání zadního skla? Auto už máme pár let, ale do této zimi jsme nepotřebovali deaktivovat....

5. Zahájeno uživatelem marek44,

Za posledné 2 dni,som zistil,že ráno odomknem auto,do auta ani nesadnem,počkám vonku,a auto sa po pol minute samo zamkne.Auto mám 1rok,a doteraz nič takéto nerobilo.Riešil to už niekto?Ďakujem.D

• 9 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem btom,

Caute borci Neviete co by mohlo byt zo 12V zasuvkov pri rucnej brzde ked nefunguje ? Kupil som si nabijacku na telefon CONNECT IT CI-243 Car Charger Strong Nabíjačka do auta 2x USB výstup 3,1 A + 1 A Niekde sa to zapina, alebo mam problem s poistkou ? Rapid rok vyroby 2015 Dik

• 9 odpovědí
    • 18,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem jarosu.gr,

Zdravím, řešil někdo dodělání vystřelovacího klíče? K autu máme jen jeden. S přítelkyní se střídáme hodně o auto. A mít jen tu placku bez dálky je na nic. V servisu mi řekli 5000 a to se mi zdá jako raketa. Je nějaká levnější varianta??? Díky

• 10 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Speedluk,

Ahoj, zajímala by mne jedna věc.Mám Rapida s manuální klimatizací.Funguje dobře, jen by mne zajímala jedna drobnost.Dřív jsem měl F1 a tam jsem pro +- optimální teplotu měl nastaven ovladač ve vertikální pozici, prostě přesně v polovině rozsahu. Automaticky jsem to tak nastavil v Rapidu a v téhle poloze to tedy moc nechladilo.Pro optimální teplotu +-22° to musím mít cca v horizontální poloze (jako když je velká ručička na hodinách v poloze tři čtvrtě). Chápu, že to není asi žádná závada.Je mne zajímalo, jestli to tak máte taky?

9. Zahájeno uživatelem rfikus,

Zdar, nevíte zda se dá do MaxiDotu dokódovat informaci o tlaku turba? Přídavné jednotky (z číny) pro bluetooth to umí dekódovat :-)

• 4 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem hruskin,

Posledních pár dní mi z ventilace zasmrdí cosi jako spálený kabel. Otočím klíčkem do první polohy a začne foukat ventilátor je to na pár minut cítit. Pak už je vše OK. Když vyndám filtr vzduchu tak je to z něj cítit taky. Nikde u motoru nic, takže tipuju ventilátor, nebo nějaká elektronika u něj. Mám cca 14 dní do konce záruky, tak to servis jistí, ale rád bych věděl, jestli už se s tím někdo setkal a čím to bylo.

• 0 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Stephens,

Zdravím . U nového Rapida se objevuje v info o vozidle hláška, Nutný běh motoru. Je to buď v průběhu celé jízdy, nebo někdy zmizí během a tím začne fungovat stop-start. Je to asi jedna z podmínek, vědět o běhu motoru . V servisu se s tím údajně nesetkali a diagnostika prý nic nevidí. Nesetkal se s tím někdo? Díky za postřehy,

• 5 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem speKtis,

Zdravim, nevíte někdo, kde se nachází senzor vlhkosti u Climatronicu a jakým způsobem to celé funguje? Nějaké čidlo vyhodnotí určité procento vlhkosti v interiéru a zapne klimu (resp. chlazení) aby "odsálo" vlhkost? Je to při provozu klimy v režimu "Auto" k odmlžení skel dostatečně funkční? Jak tak čekám až mi rapidka vyrobí tak si pročítám manuál, ale o tomhle jsem tam nenašel ani slovo. Stejně tak jako tady na fóru.

• Pozitivní
    • 11 odpovědí
    • 6,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem SkodaRapid,

Chtel jsem se zeptat. Kdyz mam nastartovany motor, zapnuta svetla, stojim na miste a tocim volantem (vpravo vlevo, vpravo vlevo), tak mi poblikavaji svetla (predpokladam ubytkem napeti). Volal jsem do AutoHeller a servis mi rekl, ze je to uplne normalni. Dela vam to taky? Me to neprijde uplne normalni u uplne noveho auta.

14. Chlapi taky to máte při potkávacích světlech neregulované takže to svítí stále stejně naplno a v noci to docela oslňuje? Nejde s tím něco dělat, aby to regulovalo stejně jako při denním svícení?

15. Zahájeno uživatelem tapert,

Dobry den, na predchadzajucom aute som velmi ocenil funkciu zadneho stieraca po zaradenie spiatocky, kde doslo automaticky k zotreniu okna, na Rapide mi to bohuzial nefunguje. V manuali som nasiel toto: "Po zaradení spätného rýchlostného stupňa sa pri zapnutých predných stieračoch automaticky vykoná jedno zotrenie zadného skla." Kedze mam dazdovy asistent, mam stale prepinac stieracov v polohe "1", avsak zadne okno automaticky nezotrie :-(, moze byt problem v nakodovani? Alebo to nemusi fungovat v pripade R na DSG? Dakujem.

• 4 odpovědi
    • 2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Telephone,

Mám Rapid SB 09/2014, 1,2 TSI 63 kW. Při kontrole pomocí diagnostického kabelu (VCDS Version: Release 12.12.3 Data version: 20140905) se mi objevila tato chyba ABS: ============================================= Address 03: ABS Brakes (J104) Labels: 1S0-614-517.clb Part No SW: 1S0 614 517 F HW: 1S0 614 517 F Component: EBC 460 ESP H16 0022 Serial number: A00NDIL Coding: 93CC2C7889AE00F8C90034F891AF00404E0700 Shop #: WSC 73430 031 00045 ASAM Dataset: EV_Brake1ESPEBC460TRW 002004 ROD: EV_Brake1ESPEBC460TRW_SE12.rod VCID: 326D6A8A65580B8E5D9-8067 1 Fault Found: 0459 - Tire Pressure Warning C102D 00 [008] - - Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze F…

• 2 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Adrian250,

Ahojte mám asi 2 týždne Škodu Rapid a všimol som si že po cca 2 dňoch mi spadne okienko spolujazdca o cca 2cm. Do servisu idem o týždeň nakoľko je auto v záruke tak by s výmenu nemal byť problém. Chcel by som len vedieť čo mohlo odísť a či tu riešil niekto rovnaký problém a či sa to u tohto auta stáva alebo to je ojedinelá chyba. Ďakujem všetkým za odpoveď.

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem p.noza,

Zdravím, bohužel se mi podařilo nabourat auto, vše už mám opraveno a chci vyměnit airbagy...na co si musím dát pozor při výměně, aby mi nevystřelily? Když je vyměním, varovná kontrolka zmizí, nebo se bude muset pomocí vagu smazat chyby? Díky za radu

• 5 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Speedluk,

Ahoj, mám dotaz.Nezkoušel někdo upravit denní svícení na Rapidu tak, aby k předním deňákům svítily i zadní lampy??Denní světla mi nepřijdou jako tak hrozný nápad, ale blbý mi přijde, že k tomu nesvítí ten zadek.Už jsem viděl hodně aut, jak svítí i v podvečer/večer na denní světla a zadek maj temnej.To je děsně nebezpečný.Nejde to nějak jednoduše upravit?

20. Zahájeno uživatelem jazzleba,

Disponuje někdo informacemi o servisní akci ŠA 48L7 dle VIN k řídící jednotce posilovače?

21. Zahájeno uživatelem taktik,

Pri objednavani auta som urobil chybu,ktoru teraz lutujem. Objednal som klasicku kaplicku a teraz by som to rad vymenil za MaxiDot. Vie niekto o tom nieco napisat??? Cena budikov,cena prace,casova narocnost,pripadne niekoho sikovneho doporucit??? ...1,2TSI,r.v.4/2013. Dakujem.

22. Zahájeno uživatelem jchv,

Nikde jsem nenašel osazení pojistkové skříně. Nemáte to někdo?

• Díky
    • 3 odpovědi
    • 5,1tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem MiKy*,

Chlapci a chlapy, kde a jak máte umístěné v Rapidu navigace, telefony s navigací a jak je napájíte, kudy vedete kabeláž? Já mám rád, když navigaci vidím ve svém zorném poli, ale zároveň nesmí být ve stírané ploše předního skla. Takové umístění jsem našel pouze vlevo u sloupku předního skla. Ale tam je problém s napájením. Ale to by při troše snahy elektrikáře vyřešit šlo. Zkoušel jsem i navigaci umístit do držáku na středové mřížky, ale to není ono. Prosím, poraďte. Děkuji.

24. Zahájeno uživatelem Petrrr,

Ahoj, chci se optat jestli už jste přemýšleli nebo už neudělali předělávku zadní stropní čtečky na palubní světlo reagující stejně jako světlo přední palubní, tedy na otevření dveří, tak nějak mě to rozčiluje, že docela pěkné funkční světlo tam visí jen tak ladem. Zatím jsem si ho dal do ledek, ale tato funkce mi docela chybí. Tedy nějaké typy jak na to? Díky

25. Ahoj potřeboval bych poradit. Mám v práci k dispozici četčku TS PRo Dalo by se nějak pomoci této čtečky přidat na blinkrech z 3 x blik na 4 x blik a zrušení signalizace bezpečnostních pásu. Byl by tady někdo ochotny poradit jak na to? Děkuji.

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.