Přejít na obsah

Motor 1.6 MPI

1030 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 4.1k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
  1. Motor kouří

• 7 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  2. Trhaví rozbeh auta

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  3. Asi odešel startér

• 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  4. lamda sonda O1

• 7 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  5. chyba 16521

• 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  6. Nemůžu nastartovat

• 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  7. Vaření motoru

• 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  8. huceni v motoru

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.5k zobrazení
  9. Přímé sání

• 23 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 9.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj vsichni, Začalo mi to nějak blbě svítít, hlavně je to poznat v noci, když neni nikde žádná lampa ani jiný auto. Nejdřív jsem myslel, že mi končej xenony, tak jsem vyměnil výbojky, ale nic. Pak jsem zas myslel, že jsou už moc prachem zapečený paraboly, což teda může být, ale hlavně jsem zjistil, že se přestaly natáčet světla do zatáček při jízdě. Myslel jsem, že odešly motůrky, ale oba naráz by byl fakt pech. A pak jsem si všiml, že při nastartování to normálně kalibruje, tedy do stran a zašilhat, dolu nahoru, až se to ustálí v poloze pro jízdu. A já si říkám, jestli se to třeba neustálí v nějaký nesprávný poloze (vejškově), a proto to na silnici svítí hůř. Taky když byly mlhy, přišlo mi, že levej kužel svítí trochu doleva nahoru. Říkal jsem si, jestli neni něco s komfortní jednotkou, ale načtení na velký diagnostice neukázalo nic. A teď už mi fakt došly nápad, jak dál zkoumat. Nenapadá vás, na co se ještě podívat, případně co by to mohlo bejt? Prisvěcování do zatáček mlhovkama nemám. RS kombi 2,0TDI 135kW 2014. Díky za jakýkoliv pošťouchnutí
    • Moc díky, objednal jsem ho, až to přijde tak dám vědět jak to funguje. 👍
    • Tiez by ma to zaujimalo rozlozenie pinov chcem menit volant ale pred fl.
    • Tento je urcite dobry, objednaj verziu DOUBLE 25k80, musi mat 2 plosaky nad sebou, nie jeden  ( objednal som uz min 4ks)   I just found this on AliExpress:  US $3.32 | Super Mini ELM327 Bluetooth V1.5 With Double Pic18f25k80 WIFI ELM 327 V1.5 OBD2 Scanner Universal Disgnostic Tool Android IOS https://a.aliexpress.com/_EGKpacs   Test musi dopadnut takto. Plus apka Car scanner Pro a mozes nakodovat spustu veci. ODPORUCAM  
  • Vytvořit nový...