Zdar,na mojí před FL ovci 2 Mám nastavené denní sviceni severní ameriku kvůli reakci na ručku a svícení přes mlhy, tlumeni 60%. Před asi 2 dny přestaly mlhovky svítit a svítí jenom ty w5w co jsou nad blinkry. Zároveň, když jsem normálně rozsvítil potkávaci tak ty w5w se rožly tež, ale,teď svítí jenom když nejsou zaplé žádné světla. Když zapnu mlhy přepínačem svítí, nedavno jsem daval nove žárovky. Neměl někdo podobný problém? Díky za reakce:)
Ahoj. Je to uz hodne stare tema, ale koupil jsem auto (O3 2015) a mam uplne stejny problem jako @Ver123 . Vyresila jsi to nejak? Me zatim napada, jestli za to nemuzou LED zarovky, ktere tam predchozi majitel vymenoval v interierovem osvetleni. Tohle jeste zkusim zase povymenovat zpatky na klasicke. Pak tam mam jeste zabezpeceni IGLA, ktere umi nejake komfortni funkce, tak jestli se to nejak nehada s vozem, ale ty se by se musely aktivovat pri montazi a predchozi majitel nic takoveho neresil.
Podporované formáty mi pekne prehrá v 1080p. Neprišiel som však na to či sa dá zapnúť fullscreen, resp. aspoň tú ľavú lištu nejak schovať. Dá sa to vôbec?
neměla by to být chyba v ceníku ... Prostě lze i u S IV, mému prodejci se to povedlo a ŠA to schválila... jak jsem psal, auto ještě nemám, tak mohu jen tvrdit co mám potvrzeno, nikoli vyrobeno ... No a ceník a konfigurátor je jedna věc, ale to, jak objednávají prodejci ve svém systému podle kódů, to je věc druhá a směroplatná...