Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

Vybavení a úpravy interiéru

1. Zahájeno uživatelem lookin52,

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak vozíte psa v autě. Jde mi o ochranu sedadel a pás pro psa. Našel jsem jen něco málo u Octavia III https://forum.skodahome.cz/topic/151347-v%C3%BDb%C4%9Br-potahu-seda%C4%8Dek-p%C3%A1s-pro-psa/?tab=comments#comment-2458699, proto zakládám nové téma. Cena originálu Škoda je skoro 2 500 Kč jen za ochranu sedaček a pak ještě pásy za cca 1 500 Kč jeden (psa budeme mít od štěněte, takže bude růst). Navíc jsem nenašel nějaké recenze, jestli vydrží atd. Není lepší použít nějakou alternativu? Našel jsem třeba na alze toto: https://www.alza.cz/pet/deka-ochranna-do-auta-pro-psa-prime-ear-137x146cm-d5543688.htm je to za 1/4 ceny ori…

2. Zahájeno uživatelem nseries100,

Ahoj všem, dostaly se mi pod ruku pedály z ušlechtilé oceli pro F3, ale bez návodu na montáž. Stačí je pouze nasadit na stávající nebo je nutné stávající nějak "vycvaknout" a nahradit novými? Díky

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 45 odpovědí
    • 29,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Longi,

Ahojte, Potreboval by som poradiť. Mám Škodu Fabia 3 combi 2016. Tento držiak v kufri neprežil cestu cez Šturec po tom čo som naň zavesil plný ruksak. Snažil som sa nájsť náhradný diel na internete ale bohužial neúspešne. Taktiež neviem ako vybrať zvyšnú časť, ktorá ostala pripevnena na boku kufra. Ak by sa našiel niekto kto by vedel ako sa volá ten diel, poprípade dal tip na dobrú stránku, kde sa dá objednať Ak máte nejaké rady ako vybrať zvyšok držiaku bol by som vďačný. Keď som to skúšal silou mal som pocit, že urvem aj časť kufra... Ďakujem

4. Zahájeno uživatelem Kořas,

Mám na operativák včera dovezenou F3 FL a předtím jsem měl před FL a tak mě teď zarazillo, že facelift nemá pod ruční brzdou v té vaničce gumovou podložku, jako měl předfacelift. Opravdu tam není nebo někdo něco zapomněl? Předpokládám, že tam rámci šetření na nesprávném místě není, ale já si tam dávám klíče a bez té gumové podložky je to spíš k vzteku, protože klíče pořád lítají po plastu sem a tam ve vaniččce. Nevíte někdo kód dílu abych si mohl tu podložku objednat? Něco stříhat neoriginál samo-domo mi na autě za půl milionu přijde na hlavu. DÍky moc za reakce.

5. Zahájeno uživatelem blackwhit,

Zdravím, mám automatickou klimu a dneska jsem si vsiml (pro me) zvlastni veci. Kdyz mam topeni na rezim "auto", tak teply vzduch vubec nevychazi z vydechu verpostred palubni desky, ktere jsou relativne velke a cekal bych, ze nejvetsi prisun tepla bude z nich. Přitom z postranich teplo vychazi. Máte to tak taky, je to standard? diky

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Zrcadlí se Vám palubní deska v čelním nebo bočních oknech? Jestli tu měl někdo druhou generaci tak tu kapličku přístrojů jsem stále viděl na čelním skle a stříbrné orámování výdechů ventilace v bočních oknech. I v tom G VII pokaždé když kouknu do zpětného zrcátka spolujezdce, vidím tam ten chromovaný výdech.

7. Zahájeno uživatelem Galaxy64,

Zajímalo by mě jak jsou ty úchyty přidělaný ke spodku toho plata. Nepřijde mi totiž, že bylo tak silné, aby do toho šly vruty a zase že jsou zvrchu matičky je taky nesmysl. :-). Nevíte někdo jak to je?

• Díky
    • 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Mame novu Fabiu style 2017 1,2tsi s dsg a rano sledujem,ze sa strasne zahmlieva celneho okno a velmi dlho mu trva,kym sa odhmli,samozrejme tlacitko max na ofuk pouzivam,ale fuka nejako slabo,aj ked ventilator je na max a aj zapnuta klima?Je to normalny jav u Fabie?

• Díky
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 32 odpovědí
    • 15,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Hruzič,

Ahoj. Potkala nás radostná událost (trochu dřív, než jsme čekali) a poohlížím se po kočárku, který bez demontáže koleček dostanu do kufru krátké Fabie. Pánové (a dámy), máte aktuální zkušenost s typem kočárku, který se vám podařilo do HB dostat? Zatím objíždíme prodejce a zkoušíme, ale ne vždycky rozměry v technické specifikaci daného kočárku odpovídají realitě. Předem díky za konstruktivní rady, protože ano, v úvahu připadá i nákup jiného vozu, ale to je až záložní řešení

10. Zahájeno uživatelem pizzamann,

Zdravím ,chtěl bych se zeptat zda je držák zalitý (součástí tunelu) nebo se dá vybrat? Jde mi o to že bych tento lapač prachu chtěl vyměnit za něco jiného ,podobného držáku multimedii ale aby to pasovalo do stejné díry. Taková kapsička by se hodila víc (mobil ,vapo..) Díky za rady

11. Zahájeno uživatelem zwan,

Ahoj, přináším tip na doplněk jež ocení zejména rodiče. Našel jsem ho náhodou na webu škodovky https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autokoberce/gumovy-koberec-pres-tunel-6v0061580x/0/1/24/43/1001 . Snad se bude někomu hodit.

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Reesha,

Mám najeto cca 1500 km a začal mi jakoby zadrhávat plynový pedál, dělá to jen pod určitým úhlem sešlápnutí. Bohužel při tom zadrhnutí občas jakoby vrzne Řešil jste to někdo? Tak brzo se mi do servisu moc nechce

13. Zahájeno uživatelem suntour,

Ahoj, zaujala mě https://www.autokelly.cz/Product/DO-CFLDNP47/8504125 funguje to ? Mám zkušenost jen s clonou na přísavky. Časem clona nedržela. Ale tohle je jiný systém uchyceni. Elektrostaticky a Funkce stahování oken zůstane zachována.

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem RDMBR,

Čaute, měníte kabinový filtr po roce nebo ho nechávate na kratší dobu? Popřípadě mi napište, který typ je nejlepší jestli Mann nebo nějaký jiný, děkuji.

15. Zahájeno uživatelem suntour,

Ahoj, chci pořídit Smart holder na talble https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/smart-holder---drzak-multimedii-3v0061129x/0/1/24/43/1001 a další. Prosím o zkušenosti s celým systémem Smart Holderů od škody. Vyplatí se to ? Funguje to ? Nebo je to na nic Děkuji

• Líbí se mi
    • 3 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem suntour,

Ahoj, ošetřujete kožený volant a další ? A čím ? Budu kupovat doplňky na škoda eshopu, tak uvažuji že bych přihodil original škoda "ošetřovač" na kůži.

17. Zahájeno uživatelem whiscool,

Zdravim chcem sa spytat ci nema niekto navod na demontaz kaslika spolujazdca hkavne ci sa moze odpojit aj konektor aerbagu atd..dik za info

• 3 odpovědi
    • 6,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem whiscool,

Zdravim vcera som posral co sa len dalo chcel som na palubovke zahladit skrabance teplovzdusnou pistolou a dopadlo to katastrofalne znicil som palubovku da sa to dajak vymenit ci len cela palubovka ?

19. Zahájeno uživatelem cisarnero,

Nemá někdo k dispozici fotografii vnitřku pravé strany kufru HB po odstrojení plastů? Chtěl bych si namontovat nouzové otevírání nádrže mechanickým táhlem https://www.drive2.ru/l/10321175 Potřebuji se podívat na možnost protažení táhla do prostoru kufru. Děkuji předem za rady typu odstroj to a uvidíš.

20. Mám takový dotaz na znalé. Mám možnost koupit novou skladovku Fabia Combi 1.0 Mpi, Ambition za výbornou cenu. Potíž pro partnerku je v tom, že zde není z výroby výškově seřiditelné sedadlo spolujezdce a partnerka skrze komfort nastupování chce sedět co nejvýše. Zkoušeli jsme si to u prodejce a bez toho nastavování je to docela nízko oproti naší současné Fabii II. Takže se ptám, dá se dát na prodejce požadavek, že si chci objednat a taky samozřejmě asi tvrdě zaplatit dodatečnou montáž mechanismu výškového nastavování sedadla na tu původní sedačku? Jde to vyhledat např. v ETCE (nemám tam přístup), jestli to existuje jako samostatné náhradní díly? Věřím tomu, že by m…

21. Zahájeno uživatelem jurdadavid,

Už jsem pochopil, nebylo to těžké náhodou, že ve Fabii ani ve III generaci v kufru po sklopeni zadních sedaček rovina nebude. Nicméně bych rád věděl, zda se sedačky sklápí jako v dřívějších generacích, taj, že se sedák nadzvedne, a pootočí k předním sedadlům a pak se teprve sklopí opěradla, nebo pouze jde sklopit opěradla a ten sedák je tam na pevno? Snad je to pochopitelné, ale na video recenzích sem našel spíše tu druhou variantu, kdy sklopí pouze opěradla a u Rapidu ten sedák je šroubovaný... Jak je to u te fabie III? Byli jsme dnes jednu roční projet, ale já vůl na to zase zapomněl. Snad je to stejné u krátké i combi? Díky

22. Vlastnil jsem Octavii, než mi ji zlikvidoval totálně řidič z vedlejší silnice. Z různých důvodů mám nyní F III HB. Před dovolenou bádám, jak nejlépe zajistit bagáž na zadních sedadlech, kdy u Octavie jsem ji měl do úrovně horní hrany předních opěradel a nyní asi budu muset vyskládat prakticky až ke stropu (i v kufru). Má někdo s tím zkušenost anebo zná nějaký příklad ? Děkuji za případné rady koupit větší auto.

23. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Interiérová dekorační folie Škoda nabízí do nové Fabie „designovou fólii“. Tak jsme si ji objednali.

24. Zahájeno uživatelem White_line,

Nevi nekdo jestli pasuji sedacky z rapida do kratke fabie? Mam moznost za slusnou cenu koupit sedadla z rapida ale nevim jestli pasuji

25. Zahájeno uživatelem k0j0t,

Stav zadního pásu, při použité dětské sedačce mne zcela zarazil. Ve voze jsou dvě sedačky, na jedné straně zcela v pořádku, na druhé straně část procházející průchodem mezi plasty zcela po 3 letech zničená. Část, která prochází dětskou sedačkou je v pořádku. Dle mého názoru je důvodem neopracovaný plastový průchod - zkoušel jsem prstem a je tam opravdu hranka. Běžně to vidět nebylo, vychází to přesně dovnitř a na kraj toho průchodu. Na fotce je to vidět jen proto, že jsou vylezlé ty "nitě" přes okraj díky tomu, že jsem pás kvůli focení komplet vymotal. Takto je pás, když je dítě v sedačce připoutané. Zjistili jsme to jen díky tomu, ž…

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.