Exteriér
125 témat v tomto fóru
-
Uvazuju nad panoramatickou strechou docela se mi to libi, jen skoda ze to nema stresni okno co by vyjelo. Mate s tim nekdo zkusenosti? Neni pak v kabine vedsi hluk? Pripadne v lete vedro ? Diky za nazory
-
-
- 44 odpovědí
- 33,9tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, koupila jsem si Fabii z druhé ruky a teď jsem tak nějak zjistila, že i když mám auto zamknuté, jde otevřít dvířka palivové nádrže a tedy vybrat palivo.. Je to tak správně nebo mám pokažený zámek? nikde jsem se nedočetla jestli se má zamykat.. díky H.
-
- 4 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, auto parkuju na ulici. Na těsněni okna se mi děla řasa viz foto. Jak se jí zbavit ? Napadlo mě Savo Dik
-
Zdravím. Omlouvám se, že obtěžuji s pro někoho možná pitomostí, ale budu potřebovat povolit matice, co drží kapotu a pak utáhnout (ano, budu montovat vzpěry) a v příčurce (ke stažení v "ostatním") stojí, že utahovací moment těch matic je 20Nm. Dívám se blbě nebo je to opravdu tak málo ?
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Máte někdo zkušenosti s polepem karosérie průhlednou ochranou folií. Mám najeto asi 20 000 km, rok parkování před panelákem a už teď mám odřený nárazník, od zaparkování u mě nějakého dementa (nevím jek se mu povedlo mi odřít celou levou půlku nárazníku), pár oděrek na boku od cizích dveří a na kapotě asi 10 míst s odraženým lakem. Jak bude auto vypadat za 5 let . Polep folií by měl tyto drobné nehody pobrat akorát cena folie na celé auto je asi 15 000.
-
-
- 23 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, Potřeboval bych poradit od někoho zkušeného jestli náhodou neví co je to za rozbitý díl na obrázku a jestli se dá někde sehnat, bohužel jsem najel na vysoký patník a urvalo to kousek toho plastu. Fabia III 2020
-
- 3 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, reklamoval som v škode prasknutý lak na fábii. Auto má 11 mesiacov. škoda nechce uznať reklamáciu. Na naliehanie mi merali hrúbku laku a posllai foto do MB aj tak to neuznali. Najhoršie na tom je, že sme s autom nič nerobili. Nič nám nebuchlo do kapoty a nie je prevalený kufor. Na auto dávame pozor a ani vtáčie exkrementy na ňom neboli. Je to prasklina ako, keď praskne sklo. Má niekto ešte nejaký nápad prípadne skúsnosť? Tlačia ma len do klasicekej opravy na poistku. No nič nie je horšie ,ako keď viem, že chyba nie je na mojej strane, ale inde. 36D0BDD7-DD3F-4D55-A42F-00270049F1EB_1_201_a.heic 058A1759-A4D3-4DFB-9B79-DD28045EE512_1_201_a.heic
-
-
- 9 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Zdravím potrebujem vymeniť zadné svetlo na Fabiu 3 Combi. Zadné svetlo má nasledujúce označenie : (prikladám obrázok) https://ctrlv.sk/Pxta A našiel som si totožné svetlo ale s označením 6V6945095 svetlá vyzerajú totožne a moja otázka znie. Bude to pasovať ? Alebo sa jedná o úplne iné svetlo. dakujem za pomoc
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Zdravím často sem nucen jezdit po prašných cestách,a chci se proto zeptat jak v tomto případě ošetřovat a čistit lak.Díky předem za odpověď.
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemá někdo nějakou zkušenost s nastavením sklonu FullLED světlometů u F3 po FL. Našel jsem pouze pár příspěvků z října 2018 v tomto vlákně, ale nic, co by mi pomohlo. Pokud jedu sám, tak světla krásně svítí, ale pokud mám jednou za uherský rok plně naložené auto (5 lidí + něco v kufru), tak se mi zdá, že svítí na velmi krátkou vzdálenost. Vím že LEDky nemají kolečko pro nastavení sklonu a že by se měl sklon světel nastavovat automaticky podle zatížení vozidla, ale přijde mi, že to nefunguje ideálně. Napadlo mě, jestli se světla neseštelují jen při startu a když pak postupně přisedají další cestující, tak už se světla n…
-
-
- 55 odpovědí
- 65,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj. Dnes jsem si všimnul, že nám na naší F3 HB chybí nad uchycením plynové vzpěry gumová "manžeta" či jak to nazvat. Mohl by mi někdo prosím poradit, kde popřípadě pod jakým SN tento díl seženu ? + Jestli by mi někdo poradil jaké rozměry a typ šroubu je použit pro uchycení plyn.vzpěry do karoserie ? Předem moc děkuji za odpověď. stažený soubor.jfif
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, v pátek mě odlétnutý kamínek rozbil čelní sklo na mé Fabii Combi - prasklina min 20cm od levého okraje cca uprostřed výšky. Chci se zeptat kdo máte zkušenost: 1) mám opsané nacionále, SPZ pána co jel přede mnou - jde toto řešit z jeho povinného ručení, nebo je v tom nějaký problém. Jinak bych měl mít sklo pojištěné ve svém havarijním p., ale mám spoluúčast 5%, min 5000,- což je asi 1/2 - 2/3 ceny výměny. 2) máte doporučení na opravdu dobrý servis, kde to udělají aniž by došlo k poškození laku či jinému? Praha, Nymburk, Mladá Boleslav okolí.
-
-
- 63 odpovědí
- 31,7tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Zdravím všechny, Potřebuji si koupit ze Škodovky lakovou tužku ale můj kód a název laku je:9F9FBH, Modrá Titan - metalíza. A ve Škodovce mají úplně stejnou barvu akorát kód je: G5W/9F9F Modrá Titan - metalíza jiná barva v nabídce néní.. Je v tom nějaký rozdíl? Nebo tuto barvu můžu použít? Děkuji za odpověď
-
-
- 9 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Pokud to již někdo dělal, je složité vyměnit vodící gumové lišty okna na zadních dvěřích (viz obrázek číslo 3)? Lze to zvládnout v domácích podmínkách? Díky.
-
- 1 odpověď
- 5tis zobrazení
-
-
Chtěl bych si koupit Fabii Trumf, ale nelíbí se mi černá maska. Chtěl bych tam tu chromovou lištu.... Lze dodatečně přidělat nebo na Trumf verzi nepůjde uchytit (např. že je maska schválně trochu jiná). Díky http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-lista-predni-masky-original-chromova-7662cz1104/
-
- 8 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím kolegy 2 kolegyně. Postupně přestalo fungovat otevírání pátých dveří. Fabia 3 kombi. Spínače slyším cvakat, ale zámek se ani nehne. Dá se to nějak jinak otevřít? Mám v kufru spoustu nářadí které potřebuji k práci. Děkuji za rady. Výtahář
-
-
- 8 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Zdar, je tu někdo kdo si ho měnil z chromového na černý? Zajímalo by mě jestli je to tento : https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0853761af9r-ramecek-predni-masky-oe-24204.html a jestli je třeba měnit i masku? Jak tam píšou
-
-
- 33 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem ,prosím o radu. Mám Fabii III s halogen světlomety a chtěl bych je nahradit světly s led denním svícením. Co vše musím vyměnit nebo udělat. Díky
-
-
- 10 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny, mám tu jeden problém, dnes jsem si umýval auto a všimnul jsem si že u zadních dveří v tom horním těsnení jde vidět voda.. dovnitř ta voda vůbec neprosákne a nikde není mokro.. ale je mi to záhadou že se to děje jen u jednoho okna. chtěl bych se zeptat jestli je tohle normální jev nebo je špatné těsnění. jedná se o fabii 3 2020 naj. 15tis Děkuji
-
-
- 5 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, neumíte někdo prosím popsat jak vyměnit odrazku zadního nárazníku? Zkoušel jsem ze zadu a nevím, kde bych ji měl "vyloupnout". Moc děkuji .
-
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Jelikož jsem tu nic podobného nenašel, přidávám tip na jednoduché a levné řešení instalace těsnění motorového prostoru. A hlavně funkční, zvláště v zimních plýskanicích a břečkách soli. Jde o samolepící těsnění typu "pralinka", já koupil 3 metry za nějakých 109 Kč, potřeba je méně, je to i s rezervou. Nejdříve jsem uvažoval o lepeni na kapotu, ale tam se to neosvědčilo, těsnění by muselo být dost masivní. Důležité je dobře odmastit před samotným lepením a pak nalepit po hraně přední masky a světel. Jinak nemám problém s omýváním wapkou ani v myčce. Mám to již několik měsíců a viditelně klesla prašnost v motoru a hlavně se nedostane na motor voda se solí stříka…
-
-
- 123 odpovědí
- 40,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Ahoj, dnes sem si všiml jedné věci na autě, chtěl bych se zeptat zda mi někdo neporadí o co se jedna, protože auta nejsou moje parketa, navíc jsem auto kupoval ojeté z Německa(takže asi neexistuje uplná jistota co s autem kdy bylo a nebylo). A teď k věci všiml sem si takového divného povrchu na levém i právem prahu, je to po celé délce. Můj dotaz ty zní zda je to rez a mám to začít řešit nebo se jedna o nějakou úpravu povrchu (více ve fotkách), přeci jen mi příjde divné, že je to na obou stranách. Na dotek jsou takové pevné bublinky, žádné puchýře a nikde to nepřesahuje přes hranu. Jedna se o fabii 3 combi, rok 2016, najeto něco kolem kila. …
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevím nač jsou 4otvory v prazích zaslepené plastovou záslepkou. Řešil někdo trvalé zaslepení těchto otvorů?
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, dnes jsem našel auto na parkovišti s takto nakřáplým zadním nárazníkem (plocha u 5. dveří). Je jasný, že mi do toho někdo mírně najel a zmáčkl, až to částečně prasklo. Myslím, že plast nepraskl "skrz na skrz", ale jen do části své tloušťky, ale na 100% to vidět není. Mám havarijní pojištění, ale tam je spoluúčast 5.000,- a ta prasklina není zas tak velká ... kdo o ní neví, ani si jí nevšimne, tak jsem se chtěl optat, jestli s tím má někdo zkušenosti a neporadil by, jestli je třeba s tím něco dělat nebo to vydrží jako to je. Díky.
-
-
- 17 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-