Přejít na obsah

Exteriér

138 témat v tomto fóru

• 198 odpovědí
    • 154.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 120 zobrazení
    • 123 odpovědí
    • 67.6k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 77 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 23.5k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 362 zobrazení
    • 67 odpovědí
    • 30.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 348 zobrazení
    • 389 odpovědí
    • 156.8k zobrazení
  1. PPF folie Jižní Čechy

• 1 odpověď
    • 453 zobrazení
  2. Bi xenony 1 2 3

• 67 odpovědí
    • 26.1k zobrazení
  3. Oprava karosérie

• 4 odpovědi
    • 508 zobrazení
    • 203 odpovědí
    • 82k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 409 zobrazení
  4. Černý znak Škoda 1 2

• 32 odpovědí
    • 22k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 775 zobrazení
  5. Poškození prahu vozu

• 22 odpovědí
    • 10.6k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 679 zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 6.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Minulý týden jsem zjistil nízkou hladinu oleje a kapky pod autem. Po sundání plastu, odmaštění a pozorování jsem zjistil, že se bude jednat o stejnou závadu jaká se diskutuje výše. Tedy vadné těsnění mezi držákem olejového filtru a blokem motoru. Včera vyměněno v neautorizovaném servise, tak jen tak pro info, těsnění asi 100,-Kč, celkem s prací 2.200,-Kč. Jen co mi řekli orientačně a co si pamatuji, tak musel kompresor klimy dolů z držáku, držák taky pryč, řemen s napínákem, alternátor dolů, potom snad trubka mazání turba, plech u výfuku, nějaký hadice od chlazení a ještě mnoho dalšího. Jinak závada se projevila při nájezdu okolo 180.000km.
    • Měl by být nový SW pro jednotku parkováků, který to snad konečně definitivně řeší.  Byl uvolněn 23. 12. 2024.
    • Na N nechávám, právě když chci s autem  z různých důvodů popojíždět o pár cm. Nebo když měním kola. Když odstavuji auto na dýl, dám P. Ale když potřebuji třeba poodjet  od garáže (mám to z kopce), auto nestartuju, jen zapnu zapalování a na N popojedu bez motoru. Těch pár metrů je to automatu úplně jedno. 
    • Ďakujem za radu. Mám bezklucový štart. 
    • › Škoda Auto na domácím trhu v roce 2024 zaregistrovala 78 097 nových vozů Škoda, což představuje téměř 34% tržní podíl› Octavia opět nejprodávanějším vozem českého trhu, v nejlepší desítce se umístilo 7 modelů značky Škoda› Kvalitní servis a komplexní služby: pozitivní trend hlásí i produkty Škoda Care a obchod s ojetými vozy Škoda Plus Automobily Škoda Škoda Auto má za sebou úspěšný rok 2024. Autorizovaní obchodníci dodali na český trh 78 097 nových vozů, což představuje meziroční nárůst 0,8 %. Automobily Škoda nadále dominují žebříčku nejprodávanějších modelů v České republice, a to jak u soukromých klientů, tak u firem. […] Článek Škoda Auto stále v pozici jedničky na českém trhu se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...