Exteriér
140 témat v tomto fóru
-
Nemá někdo reálné fotky SIII s barvou zelená májová, modrá admiral, modrá italská policie? Případné další fleetové barvy?
-
-
- 200 odpovědí
- 165,7tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
-
Nezkoušel někdo vyměnit znaky Škoda za černé lesklé Monte Carlo na S2 sedan? Případně sem dát čísla dílů?
-
-
- 43 odpovědí
- 25,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, mam SIII r.v. 2016 a jak píši v nadpisu, připadá mi že auto svítí příliš nízko.. v noci vidim jen pár metrů před sebe a už mě to celkem štve. Nemělo by si to ty světla zvoudnout samo auto když jedu? Bavim se o potkavacich, dálkové světla svítí naprosto v pořádku. Protože když nastartuju, tak se vždy světla nahnou do stran, nahoru a dolu a pak do polohy kde zůstanou a ta mi právě nesedí..
-
-
- 12 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, nefunguje mi ostrekovanie zadného skla. Najskôr mi išiel slabý prúd vody a teraz nič. Čerpadlo je počuť ako pracuje. Nejaký nápad a čo s tým?
-
-
- 15 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, Kdyz autem jedu po silnici s kostkama a auto se diky nerovnosti zhoupne, slysim takove srkrtnuti plechu o silnici. Kdyz jedu po rovnem, mirne nerovnem asvaltu, nic neslysim. Auto jsem kontroloval ze spodu a nic z auta netrci. Kola jsou taky v poradku. Co by to mohlo byt? Dekuji za jakoukoli radu.
-
-
- 1 odpověď
- 383 zobrazení
-
-
Zdravim aka je teplota farby svetla v bixenonu u superb III 2017 (3V3) ? Niekde píšu 4300k niekde 6000k Dá sa to aj nejako zistiť z výrobného čísla alebo čísla karosérie? Chcem doladiť farbu svetla v hmlovkach kupou led H8 žiaroviek aby sa to nebilo medzi sebou. Ide mi hlavne o corner funkciu nie o využitie hmlovky v hmle. Dakujem
-
-
- 73 odpovědí
- 29,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dnes som siel prvy krat v dazdi. Presiel som 300km a celu cesku prsalo a ked som sa vratil tak som si vsimol ze oba predne svetla su zarosene. Robi to este niekomu? Vyzera to na reklamaciu. Pawouk dodává: TPI (oficiální dokument ŠA) k tomuto problému najdete ZDE.
-
-
- 391 odpovědí
- 168,7tis zobrazení
- 10 sledujících
-
-
Zdravím, má někdo zkušenost s dodatečnou instalací lišt do nárazníku SUP 3 facelift......krycí lišty jsou v nárazníku na svislé hraně otvoru pro nasátí vzduchu k brzdám - č.dílu. levá lišta 3V0 807 833 B F9R a pravá lišta 3V0 807 834 B F9R. Jde o černé lišty z provedení Sportline. Jde mi o to jak se lišty upevňují. Díky
-
- 1 odpověď
- 515 zobrazení
-
-
Prosím nevíte někdo zda se dá samostatně zakoupit ten blikací proužek ?
-
-
- 93 odpovědí
- 32,3tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Resil nekdo vrzani panoramatickeho stresniho okna? Vrze zavrene i otevrene pri teplote kolem 15 C, nez se ohreje interier. Otevrene = nevrze tesneni na sklo. Vrze pri krouceni kastle na nerovne vozovce.
-
-
- 58 odpovědí
- 37,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Superb FL má kessy aj na zadných klučkách. Dá sa to dorobiť na predfacelift? Vďaka
-
-
- 46 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, plánuju po lehké "nehodě" dát LZ blatník do opravy. Je tam pár mírných škrábanců pod lak a asi milimetrová prohlubeň na hraně. Předpokládám, že oprava bude pouze přelakování, nicméně bych byl rád, aby oprava proběhla pořádně 100% a s co nejmenším zásahem do auta. Máte někdo nedávnou zkušenost z Prahy, kde umí auto pořádně přelakovat, tak, aby trefili barvu? Asi bude potřeba nalakovat celý díl? Autorizáky na tom prej taky nejsou kdo ví jak skvěle. Rok zpátky mi nalakovali dveře Golfa s prachem pod lakem. Je to 3 roky starej Superb s metalízou. Příběh: Jinej řidič do mě nacouval z boku na parkovišti. Vidím, jak na mě couvá, tak zatroubím a on zastavil až v …
-
-
- 2 odpovědi
- 685 zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se poradit, zda tu někdo nedodělával nové reálné koncovky na SIII, Sportline (liftback) - ideálně dvojité + sportovní spoiler, když má auto výklopné tažné? Našel jsem difuzor pro výklopné tažné, ale bez výřezu na koncovky + sportovní podspoiler, ale nevím, zda to jde dohromady s výklopným tažným...i kdybych ve podspoileru vyřízl díru na tažné a v difuzoru vyřízl díru na koncovky. Stejně tak nemůžu najít kvalitní laděné dvojité černé koncovky. Tak pokud má někdo své zkušenosti nebo máte tip, budu rád 🙂 - tady difuzor: Škoda Superb III - zadní difuzor SPORT LINE pro tažné zařízení | Tuning-in.cz - tady podspoiler: Škoda Superb III SportL…
-
- 0 odpovědí
- 419 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Špatně mi stříká pravej ostřikovač skla (stříká dolu - voda se skoro nedostane na sklo). Díval jsem se na to a určitě se tam nic nešteluje jehlou…. Vedle tý trysky je nějaký imbus – myslíte, že by se to mohlo dát štelovat tím…? díky Martin
-
-
- 123 odpovědí
- 72tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Ahoj, když se daří tak se daří.. dneska na parkovišti borec ťukl zadní nárazník. Samozřejmě to půjde z jeho pojistky. Opravovat to dám do autorizáku (nebo podle toho co řekne ta pojišťovna). Každopádně otázka zní. Mám nárok na výměnu za nový nárazník nebo to prostě jen zakitují a nalakují? Ten parkovací senzor vypadá, že funguje, ale odřený je a otázka, aby třeba za půl roku nepřestal fungovat…
-
- 12 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jdou vyměnit zadní světla u superb 3 za led světla na s3. Už to někdo zkoušel? Popřípadě, co to obnáší? Kódování? Konektory? Patice? Světla A mám světla B chci. Děkuji za odpovědi
-
-
- 26 odpovědí
- 27,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, mám na autě namontované tažné zařízení, nejspíš od výroby ale vozidlo bylo dotažené z německa, nemám typový list. Vozidlo prošlo 1x stk a evidenčkou ale u druhé STK bylo zjištěno, že tažné zařízení není zapsáno v TP a technickou mám na 30 dní abych tento problém vyřešil. Autorizovaný servis mě nepomohl a poslal na STK, na STK jsem pochodil stejně a poslali mě do montážní firmy tažných zařízení kde sem byl informován, že tažné zařízení musím demontovat. Neřešil z Vás někdy tento problém, nebo jak vypadá vyplnění typový list s originálním výklopným tažným (Oris) na Superb 3 TDi 110kw model 2016? Děkuji za jakékoliv rady, nežli demon…
-
-
- 12 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych do svého SIII 2016 (čili před faceliftem) dát akustická přední boční skla z SIII FL. Může mi někdo poradit/potvrdit, jestli tam půjdou a posdílet VIN nebo ideálně přímo číslo dílu? Pokud někdo je někdo má a naopak si myslí, že jsou zbytečná, i takovou zpětnou vazbu uvítám. Díky
-
-
- 67 odpovědí
- 37,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, dnes jsem se koukl pod plasty zadního nárazníku a objevil jsem tuto zvláštnost. Je to normální nebo byl vůz bouraný? Jde mi o rozdíl mezery mezi rámem a "příčníkem". Dle carvertical a cebie je vše OK, tak netuším. díky
-
- 0 odpovědí
- 607 zobrazení
-
-
Ahoj, rad bych si nechal na SUP 3 Dragon Skin aplikovat ochrannou ppf folii na přední část auta. Mate někdo nějakou dobrou zkušenost/doporučení na jihu Čech, ale i jinde v nějaké rozumné vzdálenosti na dojezd (Praha/Plzeň), jezdím poměrně často i Liberec. Diky.
-
- 1 odpověď
- 800 zobrazení
-
-
Dobrý deň prajem. Prosim Vás, včera som si odrel na kufrových dverých lak aj farbu, je to dosť hlboké. Bude stačiť naniesť farbu aj lak na to miesto, alebo bude potrebný aj primerový podklad? Je to široké max pol cm., teda malá bodka. Pridávam foto. Ďakujem za odpoveď.
-
-
- 4 odpovědi
- 905 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ještě řeším tažné zařízení. Zatím jsem ho měl na všech autech, ale pevné. U SIII to nabízí v konfigurátoru jen nějaké sklopné. Nemáte to někdo ??? Zajímalo by mě jak to funguje. Jestli se to jen "nějak" sklopí nebo se to musí demontovat ? Radši bych teda pevné, ale kdyby tohle bylo jen "nějak" sklopné aniž bych to musel demontovat ( tj. vzít a strčit do kufru ) tak bych do toho šel. Díky za postřehy.
-
-
- 203 odpovědí
- 89,3tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Dobrý den. Mojí šikovností se mi podařilo promáčknoout dveře u řidiče (viz. foto). Bez problémů jsem dorovnal většinu pomocí přísavky pro sklo, ale zůstal mi tam ještě malý (+-4-5 cm) důlek, který už tím nejde dorovnat. Nemáte někdo tip (asi nechci řešit náboje do tavné pistole atd.), čím bych to mohl vytáhnout? Hodilo by se mi něco velikostně jak jsou dětské luky s přisavkou, ale ať to aspon drží... 🙂 Děkuji a přeji krásný den.
-
- 2 odpovědi
- 587 zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo prosím řešení krytky nádrže, která nejde u Superbu 3 zavřít? Když zatlačím na ten čuček na straně auta tak se i natočí jakoby jak by měl aby držel zavřené to víčko, ale nezůstane tam hned vyskočí.
-
- 2 odpovědi
- 1,2tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, při návštěvě pneuservisu se mi stalo, že auto podepřeli mimo vyznačené místo a mírně mi promáčkli práh u dveří řidiče. Já si toho bohužel všimnul až doma a to už bylo na jakoukoliv diskuzi pozdě. Není to moc a kdo o tom neví, ani si toho nevšimne, ale já o tom bohužel vím a hodně mi to vadí. Jaká je zde možnost opravy?
-
-
- 22 odpovědí
- 12,1tis zobrazení
- 3 sledující
-