Přejít na obsah

69 témat v tomto fóru

1. TSI vzdy 2 vyfuky?

• 9 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
  2. Problém s DSG7

• 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  3. Spojkovy pedal

• 1 odpověď
    • 4.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  4. Díra ve výfuku

• 2 odpovědi
    • 5.2k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 12.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  5. Špinění motoru 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 23.8k zobrazení
  6. DSG6 vs DSG7

• 10 odpovědí
    • 31k zobrazení
  7. Řazení, převodovka

• 6 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 33.9k zobrazení
  8. CNG Superb

• 0 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  9. Kvalita benzinu

• 2 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím všechny, mám Scala 1.5 Monte Carlo 2024 a chci dát stavitelný podvozek. Má někdo namontován? JOM nechci to je šrot a KW nesmysl cena. Díky za odpověď. 
    • No neviem, mne by to rozhodne vadilo. Za posledných 7 rokov som jazdil na troch autách s KESSY a nikdy som sa s ničím takým nestretol.   Mne to našťastie funguje úplne bez problémov (S4 mám od 11/2024), ale sledujem toto vlákno (aj na Briskoda) a naozaj by ma zaujímalo čo môže byť za problém.   Predpokladám, ze KESSY kľučky fungujú na princípe elektrickej kapacity, takže pomocou kapacitných senzorov. Podľa mojich skúseností však fungovali vzdy spoľahlivo aj v daždi aj keď bola námraza. Jediné čo mi napadá,  že nie každý lak sa skladá z rovnakých materiálov a s niektorými "farbami" funguje KESSY lepšie 😀   P.S.: nie som elektrotechnik ani fyzik, ale možno sa tu nájde nejaký a vysvetlí nám to.
    • Asi nějaká chyba - mě nabídka funguje normálně.   Navíc mi v prosinci přišla i slevová nabídka (nevyužil jsem jí)
    • Prosím vás aké je riešenie chybového kódu 0,13 14 treba vymeniť riadovcu jednotku ABS? Kde sa nachádza rihance jednotka ABS ESP? Ak si dobre pamätám A nemýlim sa mala by byť pod sedačkou spolujazdca pod kobercom? Dobre by pomohlo fotka a umiestnenie riadiacej jednotky . Riadiaca jednotka pre ABS a ESP je jedna a tá ista?
  • Vytvořit nový...