Přejít na obsah

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Favorita, Formana atd...

17 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 20.5k zobrazení
  1. Favorit - dodelano k lepsimu 1 2

• 26 odpovědí
    • 26.5k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 22.4k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
  2. pojištění

• 8 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
  3. Koupě Favorit / Forman

• 7 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.4k zobrazení
  4. Škoda Favorit - renovace?

• 4 odpovědi
    • 14.5k zobrazení
  5. Renovace vraku

• 3 odpovědi
    • 13.1k zobrazení
  6. Forman r. 93

• 3 odpovědi
    • 11.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 12.4k zobrazení
  7. Konac platnosti LPG

• 2 odpovědi
    • 13.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 11.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 11.3k zobrazení
  8. Favorit v Top Gearu

• 0 odpovědí
    • 11.7k zobrazení
  9. 25 let Škoda Favorit

• 0 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 395 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jak často necháváte doplnit klimatizaci? Mám sice manuální, ale po 3 letech přestala chladit. Opraveno v záruce, ale teď po dalších 2 letech skoro nechladí, takže zase bude chtít doplnit. Na předchozím autě jsem 7 let na klimu nesáhl a chladila pořád stejně.
    • Ahoj, dělá mi to občas taky, i když už míň (asi trochu poklesnul tlak v klimatizaci, když byla doplněná, dělalo to častěji). Mám podezření na expanzní ventil (viz předchozí příspěvek), možná plný vysoušeč, ale zatím jsem neměl odvahu to řešit (už to mám 3. rok a jak klesá tlak v systému, postupně se to lepší 🤣).
    • Automobilový Kocourkov, aneb ekošílený Absurdistán, nějak tak by se dalo nazvat lavírování automobilek, co se týče výroby a prodejů aut v dnešním světě. Nakonec přečtěte si, jak o tom mluví víceprezident KIE pro evropské prodeje, který nečekaně otevřeně popsal, jak se dnes dělá automobilový byznys v EU.   https://www.autoforum.cz/zajimavosti/viceprezident-kie-necekane-otevrene-popsal-jak-se-dnes-dela-automobilovy-byznys-v-eu-umele-skrti-prodej-vseho/    
    • Ja jsem si vyhlidl Fabii 1.0 mpi 59kw ve vybave 130 let, v pondeli zavolal prodejci a ve ctvrtek pro ni jel. Takze jsem cekal 3 dny  Z auta jsem nadseny, jezdi krasne, ma sve mouchy jako treba loketni operku, ale pro me nepodstatne veci. Uzivam si ticho, fajn podvozek, hezky zvuk motoru pri vyssim zatizeni, ale nejvic si uzivam spotrebu, ktera po 2000 km v prumeru neprekrocila 4.1 litru.
    • Já se teda opravím a upřesním, že nápis ŠKODA se nezačal dávat hned s MR 2020 v 08/2019, ale až ke konci 11/2019. Takže by to mělo sedět a budeš mít jedno z posledních aut ještě se znakem. Tím pádem je tam i prolis a znak bych nesundával. Ale jak tu už několikrát padlo, auta po výměně pátých dveřích mohly v jistém období dostat obě verze podle aktuálních zásob.
  • Vytvořit nový...