Přejít na obsah

42 témat v tomto fóru

1. Krycí plachta pro Scalu

• 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.4k zobrazení
  2. Papírový štítek v kufru

• 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 19.4k zobrazení
  3. Registrace 1 2 3 4

• 87 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
  4. Slevy, bonusy 1 2 3

• 60 odpovědí
    • 27.8k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 8.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  5. nahradne diely

• 5 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahojte, sa mi zaval osprchovať v oblasti kapoty lak. Viete mi poradiť ako to fixnut?   
    • Tak mě naskočila rovnou verze 25.6 ne jako vám 25.1 či 25.5. a to tedy až na dovče ve Slovinsku .. tady v CZ to prostě nechtělo fungovat.
    • @mito7 Od někoho, kdo tu běžně rozdává negativní hodnocení za jiný názor, taková otázka teda sedí. 🤔 Navíc zpětné negativní hodnocení příspěvků s rozhodnutím nebo napomínáním od moderátorů/adminů by se dalo brát jako provokace. Důrazně bych doporučoval, abys přehodnotil svoje chování tady na fóru a zbytečně nevyvolával konflikty. Jinak tohle rozhodně není podnět k další diskuzi na toto téma, další příspěvky už zase jen o spotřebě.
    • Ahoj, akurát to skúšam. Dal som dole tú gumu a keď mám ruku presne nad tým otvorom hore tiež mám pocit že nič necítim. Možno úplne slabučký pohyb vzduchu, ale to možno tiež len preto, že ho tam cítiť chcem. Netušíte niekto ako to je konštrukčne spravené? Je tam pod tou dierou nejaký aktívny ventilátor, alebo ako to má reálne fungovať? V aktuálnom stave to naozaj neochladí vôbec nič. 
    • Jak to mate se spotrebou oleje ? Ja nyni po cca 3,5 tkm kontroloval a na merce okem neubylo ani nepribylo  Tak snad to tak zustane.
  • Vytvořit nový...