Ostatní
42 témat v tomto fóru
-
Ahoj, protože teď jezdím průměrně jednou týdně a auto nemám možnost garážovat, přemýšlím o krycí plachtě, abych trochu prodloužil životnost. Přemýšlím nad něčím takovým. Stručně shrnuto potřebuju nepromovakovost a snadné upevnění (guma vespodu). Někde jsem viděl i jemnější látku zespodu proti poškrábání. A jinde i ochranu proti kroupám (materiál EVA jako u karimatek, ale to bylo jen na část auta a navíc se tím sbalená plachta hodně zvětší), proti kroupám mám pojistku... Používáte ji někdo? Případně co byste (ne)doporučili? Díky.
-
- 5 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
-
Tak po zkusenostech s vlastnictvim nekolika ruznych motorek se pro jistotu chci zeptat, na co si dat se Skodovkou Scalou majzla :-) Mam na mysli takove ty veci, ktere kdyz se stanou, tak si clovek rekne "tak to jsem ku*va mohl vedet". Nejake napady soucasnych majitelu? Rocnik 2020 Style Extra s taznym zarizenim, 1.5 TSI manual
-
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Je možný si nastavit ve virtuálním kokpitu aktuální spotřebu místo jen průměrné? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, rozmýšlím se pro koupi Škoda Scala ve výbavě style celková cena včetně výbav 537K. Samozřejmě tolik peněz nemám a protože mám malý bonus z povinného ručení tak mě vychází havárka s povinným ručení na 27tis ročně. Bude tahle cena klesat automaticky s bonusem, musí podat žádost o přepočítání nebo je po celou dobu financování neměnná ? V autosalonu mě řekli že můžu splatit dlužnou částku dříve a budou mě účtovat maximálně 1% z dlužné částky, Jaké máte zkušenosti ? Zaplatím pouze dlužnou částku bez úroků +1% ? děkuji budu rád za všechny poznatky z financování škoda, protože na internetu jsem nedohledal skoro žádné odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 3,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Měl bych dotaz jestli má Scala v kufru takový ten identifikační papírový štítek kde jsou ty kódy ? Koupil jsem jeto Scalu a všiml jsem, že tam není... Dík
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
@tomas.zmuda Nabídnou alespoň náhradní vůz? Při představě, že si kupuju auto, který chci mít k dispozici vždy kdy je potřeba, a pak ho nemám, se mi dělá zle...
-
-
- 44 odpovědí
- 19,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Novinářských vozů mají opravdu kvantum
-
-
- 87 odpovědí
- 23,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Jsem se dnes v meziřečí ptal v jednom salonu a na auto za 457tis do výroby dají slevu 3% + koberce, povinná výbava, přihlášení. Při úvěru další bonus. Na auto, co bude na trhu až za 3 měsíce slušný. Prý ví o autosalonu, co neplní kvóty a tam za -7%, jméno pochopitelně neřekl, prý si člověk musí objet Prahu.
-
-
- 60 odpovědí
- 28,4tis zobrazení
-
-
Ve výbavě Style je automatická klimatizace Climatronic která se ovládá přes dotykový displej což mi nevyhovuje. Myslíte že by bylo možno u dealera na nějakou výjimku změnit konfiguraci vozu tak, aby u výbavy Style dali ve výrobě do vozu mechanickou klimatizaci? Klidně bych si za to i připlatil, protože ovládání tlačítky mi více vyhovuje.
-
-
- 27 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
-
-
Viete niekto poradit, resp. odporucit na zaklade skusenosti vonavku/osvieOvac do auta ? Nemyslim tym stromcek z Tesca 😁
-
-
- 17 odpovědí
- 6,7tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, vie mi niekto povedať, ako je to so zrušením objednávky na nové auto? Nemám žiadnu zmluvu, len podpísanú objednávku, kde je definovaná výbava. Dával som zálohu 500Eur. Stretol sa už niekto s podobnou situáciou? Dakujem
-
- 4 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Na Scalu je vydána servisní akce - dle vlákna z Kamiqu půjde zřejmě o aktualizaci řídící jednotky OCU - systém eCall. Zadal jsem VIN svojí Scaly (výroba 10/2019) a vyskočilo to na mě také.
-
-
- 26 odpovědí
- 10tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, kúpil som práve predvádzaciu Scalu a predajca mi k autu dal len návod na používanie a brožúrku "záruky". Je to ok? Nie je k autu aj nejaká ďalšia dokumentácia? Samotná servisná kniha? Alebo niečo iné?
-
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, po pár měsících seznamování se se svým vozem jsem začal přemýšlet nad jízdou na brněnském okruhu. Mým cílem není hnát se za adrenalinovými zážitky v oblacích dýmu a smradu spálených pneumatik. Spíše chci zjistit, jak se auto chová ve vyšších rychlostech a průjezdech zatáčkami. Pročetl jsem si na webu pár tipů, na co si dát pozor a největším strašákem je výdrž pneumatik. Máte někdo zkušenosti se svou Scalou z okruhu? Jak velká šance je, že si při slušné plynulé jízdě sjedu gumy a budu muset nakoupit nové? Chystáte se někdo přímo na brněnský okruh také? Díky za Vaše tipy.
-
-
- 8 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
je niekde online katalog, kde sa viem dopatrat k cislu nahradneho dielu? nasiel som dake doplnky na nemeckych strankach, cisla mam. ale zaujimalo by ma konkretne podla VIN napriklad diely ako nadrzka ostrekovaca a ine veci, kde si viem preverit ci to ma cidlo a tak.
-
-
- 5 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi, docela vazne uvazuju o koupi Scaly, ktera se zene dost libi. Mam jednu zamluvenou, ktera ma najeto pouze 180km, ale vrta mi hlavou jedna vec. Prodejce tvrdi, ze auto nema tovarni zaruku. Udajne je to auto z Mlade Boleslavi, ktere se vystavovalo apod. a na tohle VIN se navztahuje zaruka. Neoficialne jsem se dozvedel, ze udajne tam bylo meneno neco kolem toho systemu s mocovinou?!? Nesetkal jste se s tim uz nekdo? 1 znamy rikal, ze tohle obcas delaji o testovacich vozu, kde se auto testuje do extremu (okruhy, vysoke otacky apod. ) Zaruka se da vyresit treti stranou, ale prijde mi to dost divne nebo i riskantni .... …
-
-
- 19 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Škoda vydala soupis prvků "Simple Clever" ŠKODA SCALA je jako první model ve své třídě na přání vybavena elektricky ovládanými pátými dveřmi,které se díky zabudované funkci Tip-To-Close otevírají a zavírají stisknutím tlačítka. Kromě toho se zavírají lehkým zatažením otevřeného víka a ulehčují tak použití velkého zavazadlového prostoru... Vybrané prvky Simply Clever › Integrovaný trychtýř v uzávěru nádržky ostřikovačů čelního skla › Ochranaprotinatankovánínesprávnéhopaliva › Škrabka na led ve víčku palivové nádrže s měřítkem pro kontrolní měření hloubky dezénu pneumatik › Dva USB konektory vpředu a vzadu › Držák parkov…
-
- 0 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-