Přejít na obsah

Kontrolka Airbagu


ocellatus

Doporučené příspěvky

tak dnes sme to rozobrali, zaletovali káble, ten prúžok bol odtrhnutý z konektoru, dali sme to späť a zase sa to odtrhlo, akoby boli kratšie káble alebo čo, alebo sme to zle namotali a jeden koniec resp. keď otáčam volantom do jednej alebo druhej strany, tak na niektorú stranu  bol kratší ako druhý.. nechápem čo mohlo pôvodne spôsobiť odtrhnutie prúžku od konektoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, řešil jsem stejný problém s kontrolkou airbagu, jelikož mě už nebavilo pořád dokola mazat chybu, tak jsem vyměnil kroužek za nový. Po dvou měsících klidu, se opět rozsvitila kontrolka airbagu. Kroužkem to podle mě není, protože jsem ho včera opět vyměnil za nový a kontrolka se rozsvítala asi po hodině jízdy. 

Může být vydný kablík mezi kroužkem a airbagem, nebo samotná roznětka? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Ahojte,

poprosím o radu. Dával som dolu poťahy a vymonoval som vodičovu sedačku. Odpojil som konektor. Po montáži som ho zabudol zapojiť a rozsvietila sa kontrolka airbagu. Tak som konektor zapojil späť a kontrolka svieti stále. Airbag je v operadle sedačky. Treba vymazať chybu alebo sa niečo pokazilo? Díki za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, tak mi praskal pojistka na kterých jsou parkovačky, bohužel jsem zrovna nevěděl která pojistka praskla, tak jsem postupně vyndal pár pojistek a prasklou našel. Nojo, jenže teď mi svítí airbag, jelikož jsem nejspís vytáhnul i pojistku airbagu, co stím??? Když zapnu klíček, tak zhasne - jak nastartuju tak se zas rozsvítí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Řešil jsem stejný problém relativně dlouho. Kontakt jsem vyčistil, snažil jsem se přijít na to, kde je problém, ale vzdal jsem to. Airbag jako takový funguje - odzkoušeno (bohužel). Vyřešil jsem to tím, že jsem rozdělal budík a alobalem jsem tu kontrolku zadělal, aby neotravovala. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Návštěvník

Pokud ma nekdo problem s vadnou jednotkou airbagu ci potrebuje smaznout chybu, ale ma pouze VAG, kde dochazi pri nacteni k chybe v eeprom tak pisknete.

Okres Nachod i na pockani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zdravím,

mám následující problém s airbagem. Minulý týden se mi povedlo způsobit chybu vlastním přičiněním... z nasr.. se mi po úderu rukou do volantu (na pravý bok věnce, ne na klakson) se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Dost mě to štve, jelikož je to vlastní vinou. Co je zvlášní... zapnu zapalování, kontrolka svítí trvale, po chvilce zhasne asi na 1 sek. a pak opět svítí už trvale napořád.

Zkoušel jsem to dat na VAG-COM (409.1) a s jednotkou airbagu se nelze spojit (projevila se ochrana softwaru, kvůli možné zlobící ŘJ airbagu viz odkaz - http://www.ross-tech.com/vag-com/vw_issues.html

Pokud bych použil starší VAG (304.1) tak tuto ochranu nemá a mohl bych prý ŘJ airbagu poškodit. Nebo vám i tato starší verze funguje? Mně se do toho moc nechce, pokud to tak je...

Moje auto má 4x airbag.... 2 vepředu, 2 boční... MR 2003.

Nějaké nápady prosím? Nějak nevim jak dál. Děkuji předem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam 2x airbag rok 2002 , pouzivam verzi 3 , ale spojit s airbagem mi jde i ve verzi 4. Ja to tak mazal , kdyz jsem jezdil bez airbagu a pak ho namontoval. Jen nevim , cos mohl poskodit , jedine ze by povyskocil konektor , coz se mi nechce verit. Ale stat se muze. Zkusit jedine airbag demontovat a zkontrolovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kterou verzi přesně používáš? Mohl by ses mrknout jaké hodnoty máš v nastavení? Pokud jsem použil ty defaulní ze 409.1, tak se mi nešlo připojit ani na ŘJ motoru, musel jsem nastavit hodnoty v nastavení z verze 3.04.

Taky mi nejde do hlavy co. K tomu že by něco nedoléhalo jsem taky trochu přivracím. Rýpat zrovna do tohodle se mi dvakrátnechce, umí to střílet :) a navíc bych to nerad poškodil a ve finále to nebylo ještě horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...