rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Tak jsem si nechal svoje HTPecko ocipovat a musim priznat ze je to doooost znat vykon je 53kw a tocak 119Nm. ted se s tim jezdi lepe zadne skubani otacky volnobehu jsou trosku zvednute a uz od 2000 ot. to ma silu tak ze se nemusi tolik podrazovat. pokud ma nekdo zajem dam info na firmu ktera me to precipovala bylo to na pockani za 15 min hotovy a jeste me zdarma seridili servorizeni na sportovnejsi. Jsem spokojenej mohu vrele doporucit. Pokud ma nekdo stejne zkusenosti tak pisnete. Hezky den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ..a jeste me zdarma seridili servorizeni na sportovnejsi. Co ja viem servo sa nastavuje na Classic,Comfort a pre telesne postihnutych..to sportove nastavenie si neviem predstavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jsem to teda blbe napsal jde trosicku tiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ahojda .. ta firma,kde si to nechavas delat se specializuje pouze na 1.2 HTp nebo i jine motorizace .. ?? a na kolik ta sranda prisla .. ??tedy pokud to neni firmni tajemstvi .. dikec za info .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Napis tu firmu sem. Kolik mels najeto, nez jsi daval chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Specializuji se jenom na Skodovky tady je link je tam vse co potrbujes vedet www.cimbu.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 mel jsem najeto pouze 600km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Cimbu je celkem znama firma. Takze ti upravovali sw ridici jednotky. Davali ti jinou, nebo provadeli zasah do tve puvodni, kdyz to trvalo jen 15 minut? Nemas obavu auto chipovat, kdyz ho jeste nemas ani poradne zajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Cimbu je celkem znama firma. Takze ti upravovali sw ridici jednotky. Davali ti jinou, nebo provadeli zasah do tve puvodni, kdyz to trvalo jen 15 minut?Nemas obavu auto chipovat, kdyz ho jeste nemas ani poradne zajete? Tady uz to jde normalne po kabelu a meni se cela mapa.prehrajou Ti tam jinou..u atmosferickeho motoru a jeste tam maleho jako je 1.2 je uplne jedno kolik ma najeto....pokud by to bylo TDI kde se vykon pridava hlavne tlakem turba,vstrikem,predvstrikem atd tak tam si to musi chvilku sednout..to same prelnovany bezninovy motor...ale u HTP je to uplne jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Upravovali jenom SW a ja s nima konzultoval jestli neva tak malo najet a pry to nevadi davaji zaruku na SW 60 mesicu jinak je s nema dobre jednani a radi i poradej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 na jejich strankach pisi,ze doporucuji jeste vymenu saciho potrubi ... tu jsi take absolvoval .. ??(tedy divakl jsem se na svuj typ motoru) nebo je to opravdu jen doporuceni .. bez vymeny saciho potrubi je ten zvyseny vykon stejny .. ?? nebo je nizsi .. ?? a kolik te ta uprava stala .. ?? diky za info .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Saci potrubi se meni jen u motoru MPI 37 a 44KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Saci potrubi se meni jen u motoru MPI 37 a 44KW. Martas,diky za info .. tak to si za ty penize koupim radsi neco jineho .. Jelikoz dat takovy peniz za trosku vyssi vykon se mi asi nevyplati .. P.S. jen se jeste zaptam,zda je to nutnost menit saci potrubi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 bajdik: Vzdyt jsem ti odpovedel Tak proc se ptas znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 bajdik: Vzdyt jsem ti odpovedel Tak proc se ptas znovu? Martinoslav : Ja jsem se ptal,zda je to NUTNOST,menit saci potrubi .. Mozna jsi me spatne pochopil,nebo ja spatne pochopil tebe .. V tomto vedru,co mame v praci bych se ani nedivil .. I tak diky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Taky si myslim, ze chip na tyhle slabi atmosfery je fajn. Hned se stim jezdi o chlup lip, cimbu.cz je good ja jezidm ke sportmotoru.cz, protoze me nektery jejich mapy u urcitejch motoru zvlast 1.8T nevyhovovali. Ale jinak ono to vyjde na stejno, pokud nejdes nekam kde proste to je neozkouseny tak neni co resit cimbu je znama firma a delaj to dobre. Jen sem me zda ze treba od cimbu TDi obcas vic kourej, mel sem uz nemam combajna 74kW na 110kW a od sportmotoru a nikdy to nekourilo, samozrejme pokud je mraz a je to studeny tak nez se to ohreje si to trochu zaokuri ale jakmile se to ohreje kour zadnej od cimbu sem videl treba kokty a podobne a tam to bylo dost o couzeni ale mozna ze to bylo necim jinem ne chipem. Nicmene to bylo jediny co se dalo vytknout jelo to jinak super. Nechci tady delat nakou specialni reklamu ale sportmotor.cz ma na svejch chipech i homologace na emise, ktery stali hafo penez. To znamena ze od nich chipi se dostanou do normy mereni vyfukovy splodit a nemate zadny problemy u emisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 plne souhlasim na ty 1.2 47kw je to opravdu znat a dokonce firma CIMBU to nacipuje pak se v tom projedes a pokud se ti to nelibi tak ti zase vratej puvodni SW a nic neplatis a na cene se da dohodnout to co uvadej jsem neplatil ale mnohem mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 rudas.mp: Tak rekni kolik! Nebo je to tajny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Taky si myslim, ze chip na tyhle slabi atmosfery je fajn. Hned se stim jezdi o chlup lip, cimbu.cz je good ja jezidm ke sportmotoru.cz, protoze me nektery jejich mapy u urcitejch motoru zvlast 1.8T nevyhovovali. Ale jinak ono to vyjde na stejno, pokud nejdes nekam kde proste to je neozkouseny tak neni co resit cimbu je znama firma a delaj to dobre.Jen sem me zda ze treba od cimbu TDi obcas vic kourej, mel sem uz nemam combajna 74kW na 110kW a od sportmotoru a nikdy to nekourilo, samozrejme pokud je mraz a je to studeny tak nez se to ohreje si to trochu zaokuri ale jakmile se to ohreje kour zadnej od cimbu sem videl treba kokty a podobne a tam to bylo dost o couzeni ale mozna ze to bylo necim jinem ne chipem. Nicmene to bylo jediny co se dalo vytknout jelo to jinak super. Nechci tady delat nakou specialni reklamu ale sportmotor.cz ma na svejch chipech i homologace na emise, ktery stali hafo penez. To znamena ze od nich chipi se dostanou do normy mereni vyfukovy splodit a nemate zadny problemy u emisi. Kazdej diesel zvlast po chipu Ti musi hulit...aspon nez se dostane do turba...jinak je neco spatne... Kazdopadne docela by me zajimalo kolik jste kdo za ty chipy dali...ja mam cloveka kterej mi jak opravuje auto,tak mi ho i chipoval...dal bych za nej ruku do ohne a lepsiho mechose sem jeste nevidel a ze uz sem jich videl..on sam ma 3 nejrychlejsi TDI v republice... je to kluk co se nesnazi vyvarit prachy ale udela Ti mapu presne podle vasich prani a predstav...proste super..auto jede,nijak drasticky se z nej nehuli a vse je ok...emise sem delal dvakrat...pred chipem i po a po sem mel lepsi nez pred.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 oficalne 5200 ale nechali me to za 4 tacy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 bajdik: Vzdyt jsem ti odpovedel Tak proc se ptas znovu? Martinoslav : Ja jsem se ptal,zda je to NUTNOST,menit saci potrubi .. Mozna jsi me spatne pochopil,nebo ja spatne pochopil tebe .. V tomto vedru,co mame v praci bych se ani nedivil .. I tak diky za info ... No a ja ti odpovidam Pro dosazeni uvadenych hodnot po prechipovani RJ musis vymenit saci potrubi - ale JEN u motoru MPi 37 a 44KW!! HTP se to vubec netyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 bajdik: Vzdyt jsem ti odpovedel Tak proc se ptas znovu? Martinoslav : Ja jsem se ptal,zda je to NUTNOST,menit saci potrubi .. Mozna jsi me spatne pochopil,nebo ja spatne pochopil tebe .. V tomto vedru,co mame v praci bych se ani nedivil .. I tak diky za info ... No a ja ti odpovidam Pro dosazeni uvadenych hodnot po prechipovani RJ musis vymenit saci potrubi - ale JEN u motoru MPi 37 a 44KW!! HTP se to vubec netyka dikec,ted mi je vse jasne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 rudas.mp: To je docela dobra cena... Jeste jedna vec, jak vypada spotreba??? No vlastne to asi tezko posoudis, kdyz si mel nalitano jen 600 km... ale i tak by mne zajimalo za kolik jezdis a hlavne kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Zdarec, taky by mě moc zajímalo, jestli a jak moc je to chipnutí znát,,,už jsem o něm uvažoval, ale fakt nevim, jestli to pojede líp. Jak to, že ti to dali jen za 4000,-???? nějaká známost, nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudas.mp Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 je ten cip docela dost znat pujcil jsem to kamosovi co ma ten samej motor a sam se divil ze je to zivejsi a spotrebu jsem zatim nijak nehlidal ale jezdim tak za 6.5l podle PP a to docela svizne i manzelka rikala ze to jede lip a to je pohodovej jezdec zkuste a uvidite v Cimbu (www.cimbu.cz) to nacipujou a muzete se projet a pokud se vam to nezda tak nahrajou zpet puvodni SW doporucuju vyzkouset za to nic nedate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.