peetr Vloženo 28. Červen 2006 Vloženo 28. Červen 2006 Tak jsem konečně vyhodil ten hnusný plastový zakrývač motoru. Nacvakl víčko. Enomže když je sundám, tak z toho dost fouká, že by to po 75000 bylo tak vychlastané? foto http://www.petr-blansko.ic.cz/fotogalerie/fabia-motor/ Citovat
bobek Vloženo 28. Červen 2006 Vloženo 28. Červen 2006 ja když zdelam vičko od oleje pri nastartovanem motoru tak to i strika olej a funi jak kobyla ti osli ve skodovce tam mohly dat aspon nejakej kryt pod vičko protože když v zime nastrika olej na vicko ze spodu a skondenzuje tam para tak se tam tvori ta hnusna bila sracka a to mam najeto 53tis. neboj je to normalní Citovat
Xp3 Vloženo 28. Červen 2006 Vloženo 28. Červen 2006 Tak jsem konečně vyhodil ten hnusný plastový zakrývač motoru. Nacvakl víčko. Enomže když je sundám, tak z toho dost fouká, že by to po 75000 bylo tak vychlastané? Hoď sem foto, jak vypadá motor bez toho ! Já bych ten kryt tam radši nechal, přecejenom to ten motor trochu chrání před bordelem, nee? Citovat
peetr Vloženo 28. Červen 2006 Autor Vloženo 28. Červen 2006 http://www.petr-blansko.ic.cz/fotogalerie/fabia-motor/ bordel se tam stejně dostane spodem je to jenom abyste se nespálili a neukradli knowhow drží to jen 2 šrouby desítky Citovat
Tomas.cz Vloženo 28. Červen 2006 Vloženo 28. Červen 2006 Já mám dekl taky pryč a odstranil jsem odfuk z klikové skříně do sacího potrubí. Tom Citovat
peetr Vloženo 29. Červen 2006 Autor Vloženo 29. Červen 2006 odfuk dat jinak jsem musel akorát u 120ky, protože to byl druhý výfuk a na volnoběh ten smrad motor udusil kvůli technické jsem měl do hadice navrtané dírky a špunt na sání a nikdo "úpravu motoru" nepoznal Citovat
peetr Vloženo 29. Červen 2006 Autor Vloženo 29. Červen 2006 vždycky bude foukat a to jako proč? válce jsou 4 a vytlačený vzduch má být rovný nacucnutému nebo se počítá s foukáním kolem ventilů a kroužků? Citovat
Tomas.cz Vloženo 29. Červen 2006 Vloženo 29. Červen 2006 Ono to máš de facto rozkmitaný vzduchový sloupec když berem v potaz čtyřtaktní motor. Něco foukne kolem kroužků a máš to tady. Citovat
peetr Vloženo 29. Červen 2006 Autor Vloženo 29. Červen 2006 tak kolem kroužků nesmí, není to stará 120ka, to bylo za chvíli po oleji Citovat
jargoon Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 Fouká to, ale přímo tlak to nemá, to by přece víčko odletělo. Dělá to všem... Citovat
tondas2 Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 no nedavno jsem taky to vicko otevrel a prekvapilo me to jak to funi ale je pravda ze tlak tam neni.A to mam najeto 80 000. Citovat
Xp3 Vloženo 5. Červenec 2006 Vloženo 5. Červenec 2006 http://www.petr-blansko.ic.cz/fotogalerie/fabia-motor/bordel se tam stejně dostane spodem je to jenom abyste se nespálili a neukradli knowhow drží to jen 2 šrouby desítky Dík za fotky Mě tam ten kryt tolik nevadí, ale přímo bytostně mě tam sere ta pitomá škatule se vzducháčem a kryt na baterku !!! Bez demontáže se nedostanu ani ke svazku, ani k nádobce serva, ani si nevyměním pitomou prasklu žárovku (mj. za 1 trestný bod) a nádobka brzdovky je taky s přístupností na štýru...... Citovat
peetr Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Vloženo 6. Červenec 2006 tak na tu brzdovku se teď dá dostat dobře a baterku jsem parkrat vyndaval, je potřeba hoooodně dlouhá 13ka a neulámat zácvaky, v zimě mi dva uletěly ale ten sací box na čemsi dole drží a nešel ven Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.