Maverick Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Tak jen hodne strucne: ve snimaci jsou vyzarovaci (infracervene zareni) a snimaci diody. Pokud je sklo mokre, dojde oproti standardnimu stavu (suche sklo) ke zmene odrazu infrazareni od vrchni vrstvy celniho skla a snimac tak pozna, ze slo je mokre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gury01 Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Zdravím, měl bych jeden dotaz ohledně cyklovače. Nedávno jsem koupil Oktávu I z 98. roku. Zkoumal jsem cyklovač a co se týče toho štelovaní cyklů tam to na páčce nemám. Co jsem vypozoroval tak to závisí asi nějak na rychlosti jak auto jede, což mi moc nevyhovuje neboť když jedu pomalu tak je cyklus delší a kolikrát si to raději stírám sám. Chtěl by jsem se zeptat jestli je má domněnka správná, popřípadě zda se dá ovlivnit rychlost toho cyklu, když není možnost na té páčce stěračů. Pokud tato možnost není, chtěl by jsem se zeptat, jestli je problém vyměnit páčku bez ovladače za páčku s ovladačem. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Porovnáváš OII se svojí OI. Prohledej sekci jedničkovejch oktávek a tam se dovíš víc. Jen tak mimochodem: Máš dešťovej senzor nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likas7 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Dobrý den, mám O II RS r.2008 a najednou si stěrače začali dělat co chtějí. Na nejpomalejší chod jdou někdy rychle někdy vůbec. nevíte náhodou někdo co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Nemáš dešťovej senzor a stěrače zaplý na něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likas7 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Ano. Já jsem pako. Vůbec mě to nenapadlo. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 ahoj jsem ameter a mam octavii 2. Nedávno jsem chtěl zvednout stěrače ale nepřišel jsem jak na to překáží mi v tom kapota. Potřeboval bych stím poradit prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Po vypnutí klíčku, páčku stěračů dolu. Je to těžké kouknout do manuálu, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Diky za radu v manualu jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 neverím,že v návode nie je uvedenie stieračov do servisnej polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinger13 Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 V návodu to je, co jsem tam ale nenašel je, na jaké pojistce jsou připojené ostřikovače čelního skla? Je to stejná pojistka jako pro ostřikovače světlometů? Z ničeho nic mi přestaly fungovat, po kompletním vystříkání původní směsy a dolití směsi do -20°C bezproblémů fungovaly. Druhý den ráno už ale ani ťuk, ani se neozve žádný zvuk bežících motorků, obávám se, jestli nevzaly za své. Přes noc bylo maximalně -10°C. Na kolik vyjdou nové motorky do faceliftu Octavie II 2009? Pojistka ostřikovačů světlometů byla přepálena, vyměnil jsem ji za novou ale to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Jaká byla původní směs? Předpokládám, že letní. Po dolití zimní prostříkl si ostřikovače aby už stříkaly zimní? Pokud ne, tak ti to jednoduše zamrzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stinger13 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Auto jsem si privezl z bazaru před týdnem a to už v nádržce nebyla ani kapka žádné směsy, ostřikovače jely naprázdno (byl slyšet zvuk motorků ale nevyždímaly ani kapku). Po dolití té zimní večer normálně fungovaly několikrát, takže by v ostřikovačích měla být pouze nová zimní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 asi poistka v ostrekovacoch stalo sa mi to nedavno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Když tady čtu diskuzi, tak bych rád zdělil co mě na steračích se*e! Chci umýt okno, pustím odstřikovače, stěrače sami začnou stírat, udělaj to 3x nebo 4x, okno je krásně čisté, ale za pár sekund se stěrače ještě jednou spustí na jedno kolo a to když je okno suché. Tím pádem se to opět rozetře a proces můžu opakovat znova. Má někdo tip? Jak správně mýt okno? :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Vypnout tuto dementní funkci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 jj, "Teardrop - zamezení dodatečnému setření po ostřiku" Najdi si někoho kdo na to má nástroj, umí to a nech si to odstranit. Já bohužel nikoho kdo to umí nenašel ale v blízkým vesnickým servisu mají VAG, tak sem si to s ním udělal sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 ten senzor funguje strašně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ano, da sa tato funkcia vypnut. Vola sa to "komfortne stieranie" a vypnu ti ju cez VAS v servise Skoda, alebo niekto kto to robi cez notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 ten senzor funguje strašně.... Toto nemá se senzorem nic společného, jinak s tebou souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 ok,tak to nechám brzo zrušit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Navod prosiiiiiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 A naco? "Centrální elektrika, 07, RJ WISCHER, od zobrazeného kódu odečti 2048, výsledek ulož." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) komfortní funkce zadního stěrače je např. to, že setře při zařazení zpátečky pokud jsou zapnuty přední stěrače. Obnovím starší vlákno s dotazem jestli někdo neví jak se tato funkce kóduje? Když si to na VCDS rozkliknu jako je na obrázku, tak to nemám v nabídce. Obrázek se ale týká fabie po fl. rok 2013. Možná u fabii před fl se to aktivuje jinak. Pokud si ale otevřu kódování, tak mi tam mj objeví i tato funkce, ale patrně se musí nakódovat. Může mi někdo prosím poradit jak na to? Editováno: 6. Březen 2015, autor: Jarda-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Prizpusobeni? Ja to delal normalne v kodovani. Mel jsem tam 2 moznosti. Rear Wiper with Front Wiper continuously active Rear Wiper with Front Wiper intermittent active Continuously mi nefunguje. To by mel zadni obcas setrit, kdyz stiraji predni. (Teda myslim.) Intermittent mi funguje. Zadni setre, kdyz jsou aktivovane predni a zaradis zpatecku. (Deaktivoval jsem, stvalo me to.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.