Jakoob Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jen ať motá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Chlapci stačí se pozornění podívat a zjistíte že fotky té zelené Fabie jsou zrcadlově, jen ta SPZ (RZ) je tam dodatečně vložena - takže žádná levostranná verze, žádné víčko na levé straně. Můžete vidět i dálniční známku na druhé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 a kam putujú tie prvé kusy FIII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Novinářský a na představení ne? Pak na šrot a pak pojedou už mezi lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Zobacz ofertę: SKODA FABIA III 2014- zderzak przedni przód kpl. http://allegro.pl/showItem2.php?item=4488195583 Ma někdo zajem ? Mam to za rohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Zobacz ofertę: ZDERZAK TYŁ TYLNI 6V6 FABIA 2014 ROK REAL FOTO http://allegro.pl/showItem2.php?item=4488198157 Zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 to je prdel ti poliaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Díly z rozjezdu výroby nebo ze zkoušek u nějakýho sub-subdodavatele, před lety jsem se takhle taky nachomejtnul k výrobě určitejch dílů na novej typ auta zhruba 3/4 roku před skutečným náběhem výroby typu... Ale tohle by si ten smluvní výrobce měl líp ošéfovat, kdyby po tom koncern vystartoval, bude ho to minimálně stát smlouvu o dodávkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 ved to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Tak u nás ve fabrice jsme už lisovali díly na Superba III a Fabii III před prvním májem, akorát že z toho nedalo nic pořádně poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) Chlapci stačí se pozornění podívat a zjistíte že fotky té zelené Fabie jsou zrcadlově, jen ta SPZ (RZ) je tam dodatečně vložena - takže žádná levostranná verze, žádné víčko na levé straně. Můžete vidět i dálniční známku na druhé straně Ahoj, čekal jsem kdo se první takhle ozve.... Když si ještě jednou přečteš můj předchozí post s fotkama možná pochopíš stejně jako 2 diskutující před tebou... Editováno: 28. Srpen 2014, autor: Jakoob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Tak už sjel z pásu první kousek,někde jsou i fotečky,auto pěkné jen se mi zdá na bocích příliš přehranovano a prolisováno,karoserie je menšího vzhledu a to pak přiliš bije do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Fotky jsou i tady stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 A líbí se mi design zadního stěrače ten bych rád na svůj F1 kombi A v cem je problem? Mel jsem ho na sve FI Combi uz pred lety. Nebo je to ironie a mas ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Měl jsem ho, pak mi ho nějaká dobrá duše ukradla, a od tý doby mám zase origo, bohužel žijeme v Česku, že Každopádně ho tam rád naladím zpět, a pro změnu místo z OII Combi sáhnu po tomhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 http://www.auto.cz/svet-motoru-36-2014-82868 Ty tomu zas dali, ten grafik SM opravdu exceluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 nevie niekto ako zakupit svet motoru aj na Slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 si ho predplať http://www.press.sk/casopisy/svet-motoru/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 a v pdf na nete niekde nieje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Jen za peníze je ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Dneska jsem videl FIII v cerveny Corrida, panorama strecha, cerny DE svetlomety s LED TFL a na 17" cernych kolech Savio. Bohuzel jsem ji zapomnel vyfotit, prohlizel jsem ji ze vsech stran a vubec me to nenapadlo, ale musim rict, ze ve skutecnosti je mnohem hezci nez na oficialnich fotkach. Minimalne tato konfigurace, fakt moc hezky auto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 a to si ji videl kde ? urcite ne na silnici,... vid Mave to je pak jasny ze si ji zapomnel vyfotit, kdyz si ani nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Potvrzuji, já ji ráno v půl 8 viděl taky, spojka R10 a Štěrboholské. Krásná FIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Mě by hodně zajímalo jak to bude s maxidotem, jestli tam bude jak mám v 2 Fábii FL čb s ukazatelem dveří nebo barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.