Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hehe.. v zelených kolesách by som až taký veľký problém nevidel.. k červenej by možno aj šli. Na Milanovu žabu alebo kolistovu julču však určite nie.. tam samozrejme viac pasujú tie červené. Akurát čierny pás vzadu si u teba neviem predstaviť.. to by si zase musel všetko odchrómovať a začierniť. Čierne hagusy stále máš, maska sa zoženie, logá prestriekaš, letné clubberky predáš a zimné cameloty si vezmem ja.. ;)

Vloženo (editace)

Já možná tak místo stříbrnýho broušení na Saviích zelený proužky :D

@wirerA co černý vrch kufru okolo znaku ala Spacebag :D Akorát to by jsi musel mít i černou střechu

@_Denis_ Hele tak sem nechoď a nečti to když ti to nedá spát ;)

Editováno: , autor: MilanHos
Vloženo

No áno, je to monte v trochu iných farbách.. a s iným motorom. Sedačky by som hneď bral, ale pre limitku už mohli nájsť niekde na sklade pár kusov chrómovanej riadiacej páky a nenechať ju takúto sockoidnú..

Vloženo

Zrovna ty sedačky mne trochu zklamaly, aspoň teda na fotkách mi tam moc nesedí ten tmavý látkový prostředek z klasických Dynamic sedaček. Ale nejspíš to dělají jen ty fotky :) 

Vloženo
Před hodinou, Martab napsal:

Ten difuzor se uplně stejný jako u MC, jen je oblepený tou fólií, aspoň dle fotek to tak vypadá.

Aha tak to jsem jen zblblej z combajnu, na HB je to výraznější normálně u MC :D

Vloženo (editace)

No veď to sú akoby tie klasické čierne športové sedačky, len s červeným prešívaním. A mne sa na nich páči hlavne ten poťah.. :D 

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo (editace)

To není ona "R5 WRC", je to už "starší" test už jsme ho sem dával

EDIT:
Pardon, ono je to stejné auto ale "jiné video", moje chyba , sorry :unsure:

Editováno: , autor: Martab
Vloženo

Martab: .... Tak cist asi vsichni umime, ne ? ;) testu je asi vic, ale primo tohle konkretne urcite ne. Video vyslo totiz vcera a jaksi je hezky propagacni a placene Skodovkou :D teda aspon ja to tak vnimam, coz me celkem mrzi. Kazdopadne je i smutne ze redaktor nevi, kolik Nm ma dany motor :rtfm: 

Vloženo (editace)

Pardon, ono je to 2x stejné auto ale od různých "zdrojů" (já jen že na FB někdo před 12.12. vydával toto jako R5). Ale jinak souhlas, je to škoda kam dnes jde kvalita "redaktorů"...

Editováno: , autor: Martab
Vloženo

@Lukason - ak myslíš redaktora Chválu, tak ten patrí medzi slovenskými a českými redaktormi k tomu najlepšiemu. Áno, s Nm sa sekol (v popise ich ale uviedol správne), to sa stane. A propagačné to nebude, pozri si iné jeho recenzie. To by musel byť teraz už aspoň milionár :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...