Přejít na obsah

zadní stropní světlo


gondekp

Doporučené příspěvky

autem jsem jel 850km v noci. vzádu na sedačkách spali děti. když jsem si udělal přestávku a otevřel dveře(nechtěl jsem přitom vzbudit děti) vždy se rozsvítila lampička. nejde ji vůbec vypnout. musel jsem natvrdo vytáhnout konektor z tý lampičky. řešil to někdo? dodělat nějaký vypínač? jaký aby to ladilo barvou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Není to o žádném modelovém roce, Fabia a Roomster mají vzadu jiné osvětlení.

Roomster má několik variant vzhledově téměř stejné lampy - s jednoduchým přepínačem (viz. http://forum.skodaho...post__p__558295, odpovídá přednímu světlu pokud nemá čtecí lampičky) a ten byl později nahrazen typem totožným s přední lampičkou (tzn. včetně tlačítek pro tzn. čtecí lampičky). Ten jednodušší typ se dělá tuším i do Yetiho a Octavie, ale jistě to nevim.

122923004.JPG

Fabia má vzadu lampu vzhledově úplně odlišnou od těch v R nebo předních. Někde tady fotka je. Mám pocit, že to přidával umr, ale nevim, jak se tady hledají příspěvky uživatele. Případně je to vidět v aktuálním návodu. Jaký je klíč při osazovaní nechápu, protože jednodušší variantu má i výbava Elegance a v návodu je i typ osazovaný do R.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem tohle taky zaregistroval, nijak mi to nevadí ale urkitě pro tento případ bych to vyřešil tak, že bych odpojil ten přívod do lampičky který ji zozsvicí při otevření dveří.. mělo by to tam být tak, že žárofka jde jedním koncem na kostru, a tim tlačítkem přepínáš buď trvalé + a neb + po otevření dveří a ten bych odpojil a svítila by jen tehdy pokud bych si to přál já, neb ten kdo pod ní sedí :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte,

funguje to presne tak, ako popisal Jikra. Su tam dve plus - jedno spinane otvorenim dvery a druhe, ktore je pripojene cez vypinac. Mna to rozsvecovanie tiez hnevalo a odpojil som to spinane dverami, takze staci zmerat, ktory to je kablik a odpojit (odrezat a zaizolovat) ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...