Sudetak Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 A těch pár příspěvku nad tvým jsi četl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapo Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Pokud narazis na prispevky od motorpowera, tak ty jsem samozřejmě četl. Jde mi o to, ze kdyz jsem na doporuceni mimo forum prijel k odbornikovi, tak mi rekl, ze nic z toho nejde a jelikoz se tu nezminuje vypnuti ostriku svetel pres diag. tak se radsi ptam. Vim ze na O II to slo. Zkratka a dobre, radsi se ptam. Jestli je motorpower kolem Prahy dobrej, moc rad tam zajedu na nejaky upravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 (editace) Zdravim vie niekto poradit ako nakodovat zatvaranie okien pri dazdy aj pri nezamknutom aute + nastavit cas na rychlejsie reagovanie. Ked je zamkle mi to funguje. A este by chcel vediet ci sa da nastavit natacanie xenonov na citlivejsie ako ma aj superb 3. A nahjhlavnejsia vec otavranie nadrze s autom lebo ide ma porazit ked idem tankovat a musim 2x macnut DO az mi odomkne nadrz Editováno: 29. Září 2021, autor: loksik.lubos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 V 29. 9. 2021 na 20:48, loksik.lubos napsal: Zdravim vie niekto poradit ako nakodovat zatvaranie okien pri dazdy aj pri nezamknutom aute + nastavit cas na rychlejsie reagovanie. Ked je zamkle mi to funguje. A este by chcel vediet ci sa da nastavit natacanie xenonov na citlivejsie ako ma aj superb 3. A nahjhlavnejsia vec otavranie nadrze s autom lebo ide ma porazit ked idem tankovat a musim 2x macnut DO az mi odomkne nadrz Naozaj nik nepomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 (editace) Na to by si potreboval mať stiahnutý program z riadiacej jednotky a dokódovať do prázdnych pozícií. Bolo by to super mať doťahovanie okien pri daždi, ale to by musela byť jednotka stále aktívna (aspoň minimálne dažďový senzor). A to by ti bralo baterku. Doťahovanie/sťahovanie okien (auto/manuál) pri odomknutom aute sa dá. Ja mám túto funkciu ale z alarmu... Rýchlejšie natáčanie xenónov ti neporadím. To musíš pozrieť do diagnostiky (VCDS alebo Carista). Možno tí čo majú xenóny by ti vedeli pomôcť. Nádrž otváram zatlačením na veko... Pri odomknutom aute ho mám odokmuté... Možno ti blbne zámok. Príspevky keď nasledujú za sebou nemáš podľa pravidiel fóra citovať... Editováno: 16. Prosinec 2021, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Mám za to, že okna se při dešti zavírají i při odemčeném autě, ale nejsem si jistý, musel bych to zkusit. Rychlost natáčení xenonů přes diagnostiku nenastavíš. Zámek víka od nádrže ti odchází, odemkni a odpoj kabel, nebo si kup nový (3T0 810 773). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Je mozne dorobit a nakodovat autohold na S2 s dsg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Áno... Keď máš diagnostiku, tak sa to dá tam zapnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-2954 Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Caute riesil uz niekto odkodovanie xenonov a afs po výmene za obyč.svetla ...dá sa to cez vcds ???Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 V 30. 9. 2022 na 7:53, r_e_n_e napsal: Áno... Keď máš diagnostiku, tak sa to dá tam zapnúť. diagnostiku mam origi len ked som to prezeral nikde som to nenasiel a co vsetko je k tomu este potrebne dorobit ak treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 Mam problem cez diagnostiku mi najde komfortnu jednotku 04 v instalovanych ale nedokazem sa na nu pripojit vypise skontolujte ci je nainstalovana kde ju pripadne najdem aby skontroloval kabelaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2022 Před hodinou, loksik.lubos napsal: diagnostiku mam origi len ked som to prezeral nikde som to nenasiel a co vsetko je k tomu este potrebne dorobit ak treba Na VCDS hľadaj Hill Hold... https://www.briskoda.net/forums/topic/298368-hill-hold-control/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eros Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Chaloši čaute, nikto z vás neriešil dokodovanie teploty oleja? Skúšal som to ale nejak mi to nešlo. Vraj treba prehrať soft budíkov. Robil to niekto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 (editace) Ja som mal vždy teplotu oleja na maxidote. No skús pozrieť toto: https://youtu.be/bX5YumFsIbw Editováno: 15. Prosinec 2022, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 25. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2022 Kluci, netušíte zdali přes VCDS/OBD11 lze vypnout error mlhovek při jejich výměně na OSRAM LED? Jedná se o dvojkový Superb po FL rok 2013. Pamatuji si, že u O3 to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-2954 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Čaute,dá sa na superb 2 odkodovať predné čidlo vyšky pre xenony ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DruhyZlava Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 Zdravíčko páni, vlastním Škodu Superb 2 r.v. 2012 a otázka znie, ako sa viem dostať k bezp. kódom k adaptácii rôznych jednotiek? Chcel som si zapnúť ten lepší tempomat no v adaptácii som nevedel prečítať nič lebo hocičo som zvolil tak písalo že je nutný bezpečnostný prístup. Kde sa k tomu viem dostať? Vďaka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Ahoj, zde na fóru jsem nic nenašel, tak se přidám do vlákna. Existuje nějaký návod, jak trvale zapnout zadní mlhovky, aby svítily jako zadní světla? Viz foto? Zároveň je však potřeba správná funkčnost při manuálním zapnutí mlhovek (maximální svítivost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Nechápu co vlastně chceš. Tak buď chceš zapnout trvale mlhovky a nebo je zapínat manuálně... Doufám, že to nejde protože tě někde potkat v noci, tak tě tak vysvítím dalkovýma, že tě to brzy přejde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Samozřejmě se sníženou svítivostí! Přijde ti, že to snad oslňuje? 😀 Kdo by chtěl vědomě jezdit s rozsvícenými mlhovkami… Chci - trvale zapnuté mlhovky s % svítivosti, aby se vyrovnaly klasickým zadním světlům JAKO NA FOTCE. No a aby se svítivost zvýšila na 100% manuálním zapnutím. Nechci nikoho oslňovat, kdybych chtěl, tak ty mlhovky zapnu manuálně a zbytek neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nibbler Hübl Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Ahoj ano jde to, mám to tak nastavené že svítí stejne jako normální světla a při zapnutí mlhovek se zesílí, na fb stále někdo s diagnostikou nabízí tyto služby, skus někomu napsat, případně mi napiš sz dám ti kontakt na borce z brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 @CzechJurajsem to blbě pochopil . Sry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 V pohodě, myslel jsem si to 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Ahoj, řeším problém s coming home a leaving home. Koukám u svého Sup 2 na byte 18 a nevím, zda není nastavení špatně. Jen se chci zeptat, co jsou oddělená DRL? Mám mlhovky s jednou žárovkou. Jaká pro mě platí varianta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Oddělená jsou se samostatnými denními světly v mlhovkách, ty se dávaly snad někdy od roku 2011. Kdy v mlhovkách jsou dvě žárovky, pro denní svícení P21W SLL, pro mlhovku jako takovou pak H8. Předtím bylo denní svícení řešeno tak, že svítila normální potkávací světla a mlhovky byly jen s jednou žárovkou a to H8. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.