xmenadis Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 A mě zase vyškrtni, protože přítelkyně dostala na ten víkend směnu, takže k našim jedeme o týden dřív 😭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Teď už snad ne :D máme tu jaro v plném proudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 @Ondra16V Přihoď mi otazníček, nebo dva, zatím to vypadá, že nebudu stíhat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 Oukej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Ahojte, omlouvám se, ale nakonec s Rosničkou nedorazím :( . @Ondra16V už jsem psal. Zapomněl jsem na rozlučku, na kterou jsem pozván a je v sobotu už od rána. Snad mi to vyjde v dalším termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 @Ondra16V a mě zas můžeš asi otazníček umazat :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 (editace) A kdo teda všechno jede? :-) Manželka s děckama chce jet taky ale chtějí se tam někde projít do lesa, máte někdo nějaký tip? :-) Editováno: 9. Květen 2022, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 V 6. 4. 2022 na 16:20, Ondra16V napsal: 📯📣📢 Na vědomost se dává nový termín srazu a to 14.5. v tradičních 14:00 na tradičním místě (Guty) Takže kdopak dojede?😄 1. Ondra16V 2. Stanmar 3. Pawouk 4. Xmenadis ?? 5. ExecutedDonut 6. Bikes 7. Radek Švec ?? 8. Martab ?? 9. Obe ?? 10. Mastibruch ?? 11. Arokysjerdno 12. Jozzi 13. Skodzinek 14. Mičurin ?? 15. Bullets 16. Tomus + 1 17. JirikHL ?? 18. Pitrsman 19. Krosta ?? @Pitrsman seznam zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 No ty jo to je lidí. Tak to s těma objednávka jídla a pití začneme už teď ne? 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Pokud tam bude zase ten mladý kluk, tak včera bylo pozdě 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 v sobotu tam nebyl a to měli v obou saloncích soukromé oslavy ... zato kuchař měl svůj den, moja si dala hermelín v placku a bramborákové těsto bylo místy syrové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Potřebuji dořešit místa u stolu, proto se ptám @Radek Švec, @Martab, @mastibrucha @mičurin, dojedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Kuchař potřebuje vědět kolik naštípat dřeva 🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Já bohužel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Ty vole, vy si s @xmenadispodejte ruce, oba jste byli na sraze 1x a od té doby vám to nevychází😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Já bych jel, spojil bych to zase s novým muzeem Tatry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Já nedojedu, nakonec si budu užívat "dovolenou a opalovačku" u ségry na stavbě, snad příště to už vyjde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Dobrá 🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 před 45 minutami, Ondra16V napsal: Ty vole, vy si s @xmenadispodejte ruce, oba jste byli na sraze 1x a od té doby vám to nevychází😂 Asi viděli, co se to schází za lidi a radši už nejdou znovu 😂😂😂 (samozřejmě si dělám legraci, aby se někdo neurazil :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 @JirikHL tam schodi fajn lide 🙂 jezdil jsem před pandemie a vim 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 @JirikHL no jo, je to nebezpečná sebranka, přežijí a vrátí se jen ti nejsilnější :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 No však mě to celkem štve, že se to sešlo tak, že nemůžu přijet :). Ale příště to snad klapne! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 před 58 minutami, TOMUS napsal: @JirikHL tam schodi fajn lide 🙂 jezdil jsem před pandemie a vim 🙂 však pandemie zase na chvíli opadla, tak můžeš přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.