Malta Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 tak to se klidně může stát ikdyby přijel šáde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 (editace) Tak abyste neřekli, že jsem přijel špinavým autem tak jsem tomu dnes venoval celý den a trošku to přejel hadrou. 😂 Editováno: 29. Červenec 2021, autor: mastibruch 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 tak to abych to taky trochu opláchl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Přes víkend bude pršet. Tak nic nemyju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Déšť je to jediné co mě může zachránit, jinak přijedeme špinavý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 @Pawouk bude pršet v praze 😄😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 no však, už to Pawoukovi stačí, aby zmokl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 @Malta , @Pawouk neni vyrobeny z cukru a prezije toto 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Předpověď počasí pro Moravskoslezský kraj na sobotu 31.7.2021 Oblačno, přechodně až zataženo, místy déšť, přeháňky nebo bouřky. Postupně ubývání srážek a částečně oblačnosti. Předpověď na neděli (00-24)v ČR: Zataženo až oblačno, na většině území postupně déšť nebo přeháňky, zejména ve východní polovině území místy srážky vydatné. K večeru od jihozápadu slábnutí srážek a částečné ubývání oblačnosti. Místy bouřky. Tož tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Nesmi prset! Co jsem koukal na aktualni predpoved tak kolem obeda hlasi par kapek a pak uz dobre tak snad to upravi na pekny den ☀️👌 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 spíš neděle vypadá pršavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 30. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Tak nakonec prijede ještě jeden kámoš co má cervenou F3 v Monte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 že by opět F3 měly největší zastoupení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Takže minimálně 3 fábie budou mít sportovní sedačky 😂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Chlapci, budu se dnes muset omluvit. :/ Snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Kluci, já Vás dneska poctím svojí návštěvou jen chvíli. Snad nebudu jedinej zástupce rodu Scala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Určitě budeš, Scala na sraze myslím ještě ani nebyla😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 před 34 minutami, Koutnas6 napsal: Kluci, já Vás dneska poctím svojí návštěvou jen chvíli. Snad nebudu jedinej zástupce rodu Scala :D No já bych mohl dovezt ještě Kamiqa ale ten je opet v servisu, Momentálně výměna DSG. Po 18tkm. 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Přeji vam příjemné sraz. Tentokrát se k vám nebudu moci připojit, ale příště - doufám - to bude možné 😃 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Dnešní sraz, díky všem za účast 😄 1 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 (editace) Sraz po opravdu dlouhé době. Moje fotka je teda trochu skromnější. Cesta byla dlouhá :D Editováno: 31. Červenec 2021, autor: Bikes 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 31. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2021 Krásná přehlídka a mrzí mě, že nejsem zrovna tento víkend na Moravě a nemohl jsem se tak přidat... to abych něco brzy podnikli i v Čechách, nebo aby za tři týdny byl další scuk na Moravě 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Vidim ze sraz se povedl. Neni moc lidi , ale vzdycky nove tvare 🙂 Par aut neznam ale zbytek vim kdo byl 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Moje auto taky neznáš :D :P takže ani nevíš jestli jsem byl nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.