Luďa Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Vás tam bylo jak blech. Za chvílu budete muset udělat brigádu na zvětšení parkoviště 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Dobrých lidí se vleze všude dost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 Dovolte mi, abych Vás pozval na 4. sraz v roce 2023, konkrétně 15.7. v již tradičních 14:00hod. !!!Pozor, po předchozí diskuzi je místo srazu přesunuto do Sedliště!!! Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bikes 4. Martab 5. Jozzi 6. Wirer ?? 7. Bullets 8. JirikHL ?? 9. ExecutedDonut 10. VeteranChild 11. Radek Švec 12. Skodzinek 13. Mičurin 14. Karlos Kdo dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Květen 2023 Sdílet Vloženo 28. Květen 2023 (editace) Připojuji také až po dnešku můj dík organizátorům i všem zúčastněným za pěkný sraz👍 v krásném regionu. V den srazu i den následující jsem se jej zkusil i trošku poznat a obejít 🙂. Dnešní cesta domů byla také ok . PS: Ano, vím snad 100krát odkládané vlákno o mém voze.. ... to musím napravit 🙈 Editováno: 28. Květen 2023, autor: tom01 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 (editace) Neviem ci mam vsetky auta odfotene Zradielko ale hej 🍨 Az na tu polievku co som niekomu navyse zaplatil 🫣🤣🤣 Bolo fajn, dalsich 600km za nami Editováno: 29. Květen 2023, autor: wirer 2 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 pěkná učast.počasí taky tak příště to možná vyjde i mi.ale nic neslibuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Sakra zase sem absentoval. Nestihl jsem ... teprve o vikendu přijíždím z UK. Snad budu mit více štěstí v červenci nebo srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 (editace) @Ondra16V, hlasim se na pristi sraz, tak prosim dej me do seznamu. Dekuji! 😀 4 godziny temu, mičurin napisał(a): pěkná učast.počasí taky tak příště to možná vyjde i mi.ale nic neslibuju. Poslední dobou jsi nás strašně zanedbával. Je čas to napravit 😀 Editováno: 29. Květen 2023, autor: Skodzinek 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 V 29. 5. 2023 na 18:56, wirer napsal: Neviem ci mam vsetky auta odfotene Zradielko ale hej 🍨 Az na tu polievku co som niekomu navyse zaplatil 🫣🤣🤣 Bolo fajn, dalsich 600km za nami Nechci hanit Karlose ale zaplatil? Respektive pokud jo odepsala to ta ženská z bločku? Zůstalo tam právě podezřele to co měli - UA obsluha přecejen technologie ještě nemusí mít v malíčku páč kdo ví odkud přišli :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 12 minutes ago, Bullets said: UA obsluha přecejen technologie ještě nemusí mít v malíčku páč kdo ví odkud přišli :D Naprostá ubohost a projev nejprimitivnější lidské tuposti. Sám jsi nezvládl ani učivo základní školy a neumíš díky tomu správně napsat ani jednoduchou větu, ale o to větší máš chuť se povyšovat. Hnus. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 Pánové, klid. Karlos si myslím, že zaplatil. Známe ho 100let, navíc už tady nechodí. Máme tady jiné (mladší) sklerotiky. Ale co, stalo se @Bubaq klid, David to myslel ve srandě. Je fakt, že nová obsluha opravdu u kasy tápe Pokud chcete dále debatovat, přesuňte se, prosím, do hospody. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 (editace) 28 minutes ago, Ondra16V said: @Bubaq klid, David to myslel ve srandě. Je fakt, že nová obsluha opravdu u kasy tápe Pro srandu mám pochopení, mám ji rád a to klidně i drsnou - Česká soda je ikonou. Ale xenofobní urážení a povyšování se nad lidi, jejichž osud nechce mít nikdo z nás, kteří se snaží pracovat a prostě normálně žít, protože jejich domovy nějakej xicht naprosto bezdůvodně rozbombardoval, to sranda opravdu není. Vtipkovat o tom, že obsluha zmatkuje proto, že je tam nová, je úplně ok. Urážlivě to komentovat proto, že je z Ukrajiny, je projevem primitivní tuposti. 28 minutes ago, Ondra16V said: Pokud chcete dále debatovat, přesuňte se, prosím, do hospody. Víc k tomu mít nebudu. Omlouvám se za OT, ale takovéhle projevy do naší společnosti prostě nepatří. Je nutné na ně zřetelně upozorňovat a uvědomit si jejich zhoubost a hnusnost. Editováno: 8. Červen 2023, autor: Bubaq 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 @wirera @JirikHL dojedete? Ať vím, jak s místem u stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 V 28. 5. 2023 na 21:28, tom01 napsal: Připojuji také až po dnešku můj dík organizátorům i všem zúčastněným za pěkný sraz👍 v krásném regionu. V den srazu i den následující jsem se jej zkusil i trošku poznat a obejít 🙂. Dnešní cesta domů byla také ok . PS: Ano, vím snad 100krát odkládané vlákno o mém voze.. ... to musím napravit 🙈 ahoj, můžu se zeptat, odkud je ta druhá a třetí fotka? Javorový jsem našel ale ten to evidentně není. Je to tam moc krásný. Děkuji a omlouvám se za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 3. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2023 @elvis78Lysá hora 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 ja 50/50 budu se snažit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 Je to otazne. Prinajhorsom sa najem pri aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 @wirer kdo nejí s náma, jí proti nám! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Stůl zarezervován 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2023 On 7/7/2023 at 5:16 PM, wirer said: Je to otazne. Prinajhorsom sa najem pri aute Čo je otázne? Jazdíme na striedačku, a keď ja nemôžem (a teraz nemôžem), tak musíš ísť ty! 😀 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 Sklerotikům připomínám, že se zítřejší sraz koná v Sedlišti. Tak ať někteří nečekají před hospodou v Gutech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 zatial to vyzera s ucastou biedne :( cize asi to bude len CZ-PL zraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 v tom případě, musíš za sebe poslat náhradníka @brrrrm :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 Byl jsem to očíhnout 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 A dobrý? Na fotkách to nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.