bojler Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Jo, to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Wau,to je ono,diky,fakt moc pekne,v reale este lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Bezova krasne projasni interier, druhou jeji vlastnosti je ale prakticnost a udrzba, to uz je hotl dalsi vec,.. ale jezdil jsem v ni tedka tyden a byl jsem spokojen, nejvic byli fajn ventilovane sedacky a plno dalsiho 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Souhlas, béžová je béžová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 držíš to jak lopatu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 ..... protoze v druhy ruce drzim telefon a lepsi tu lopatu drzet jednou rukou nez zadnou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Pokud tam byl Lane Assist, měl jsi tou druhou rukou dělat radši něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Michal2009:........ ano ten tam byl a druhou rukou neeee, na to mam jiny ruce nekoho jineho, to je o mnoho prijemnejsi,... samozrejme od nezneho pohlavi Editováno: 10. Duben 2016, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Ani ta černá nevypadá špatně, hlavně v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Tak ono i když ten interiér není vrchol luxusu, v porovnání s ostatními Škodovkami je asi nejlepší a tak v žádné barvě tragicky vypadat nebude, na rozdíl třeba od OIII v černém. Ale je to pořád docela tuctové, za mě je béžová béžová, no 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 s těma sedačkama si teda mohli trochu víc pohrát, nemůžu si pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Nemohu si pomoct, ale ta hnědá vypadá mnohem luxusněji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 JirkaK: je pravda, že by auto v této cenové hladině mohlo mít nápaditější sedačky, ale ve výsledku je nejdůležitější, že došlo určitě ke zlepšení a v sedačkách se sedí opravdu dobře a v kombinaci s větráním se jedná o komfortní přesuny. Sedačky z s1 a s2 se nechytají. A větší zlepšení se odehrává vzadu, vyfotím. Prodloužené sedáky a propasované opěradla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/novy-superb-ma-problem-s-klepajicim-podvozkem-skoda-si-s-nim-nevedela-rady/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Již včera to bylo vloženo do vlákna Podvozek/DCC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 http://auto.bazos.cz/inzerat/60660441/SKODA-Superb-III-3V0-combi-20-TDI-CRL-nahradni-dily.php To by mě zajímalo, jak se k tomuhle člověk dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 taky mě hned napadlo, že to je kradené... Ale teoreticky, pokud koupíš nové auto, rozebereš ho na díly a prodáš po dílech, tak by se na tom dalo i vydělat, když se zbavíš všeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) nultá serie klidně nebo testovací vozy. Editováno: 3. Květen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak nultá nebo testovací série mě taky napadla, ale myslím, že by se jich spíš zbavovala sama Škodovka nebo by je darovala např. školám na testovaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 V Kvasinách vyrobili stotisící Superb 3. generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Zelenáč z Wörthersee 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Nevím, jestli zrovna taková barva patří na Superb, ale je to hezké auto a tomu sluší vše Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Za mě ok, někdy je třeba se odlišit od tuctovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 To určitě, ale já bych asi volil červenou :-) Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.