Přejít na obsah

Palivový ukazatel je jak přibitej i když mám čtvrtku nádrže .


lukas910

Doporučené příspěvky

Zdravím,

doufám že jsem toto nikde nepřehlédl ale mám jistý problém s ukazovatelem benzínu v nádrži. Nedávno jsem se dostal na kritickou rezervu že jsem jel spíš na výpary, po natankování asi 6-ti litrů se nic nestalo a s ručičkou to ani nehlo. Je možné že se plovák seknul na nejnižší pozici když mi došel benzín ? A co s tím ? nevím jestli mám otevřít nádrž a zkouknout plovák s myšlenkou že třeba bude stačit ho prostě uvolnit ..... Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Taky jsem jednou zkusil jezdit do doby "než to prostě chcípne" a po rozsvícení hladovýho oka jsem najel 132 km a pořád to jelo. Průběžně v této době jsem koukal přes vag kolik mám v nádrži benzínu, zhruba posledních 30-40 km se to zastavilo na 3 litrech. Po těch 132 km jsem potřeboval jet do města, tak už jsem nevydržel (aby mi to nechcíplo na semaforu odpoledne ve špičce) a nalil tam 5 litrů z kanystru co jsem vozil sebou "až to chcípne". Po dolití jsem vagem vyčet opět 3 l a na benzínce, necelý 1 km od domu, jsem pak ještě dotankoval 42.5 k tomu, takže celkem 47.5 litru.

To by odpovídalo zhruba tomu, že když do suchý nádrže natankuješ 6 litrů, tak se rafika nehne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...