Pawouk Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Hurikáne to není špatný nápad, my jedem z bráchou (stanmar) z Ruzyně, tak to můžeme dát dohromady. Kde si dáme sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ja pofrcim z Letnan tak kdyby se chtel nekdo pridat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 to já zase z Hostivaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak spíš než někde po praze bych to viděl přeba před těma Hostivicema jestli teda většina pojede toudle silnící nevím...ale jsou tam nějaké benzínky kde si dát sraz a pak se můžeme napojit na silnici R6...a doletět tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Hele upřesni to - které benzínky před Hostivicí myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) před napojením na R6 je silnice Karlovarská a tam je poblíž co koukám na mapu PAP, hned vedle Flaga(ul. Dmovská), nebo OMV(ul. Karlovarská) a nebo blíž do Prahy Benzina(ul. Bělohorská)...podle mapy... Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Jo tak to jo. Když jsi psal,že než někde po Praze, tak jsem to nějak blbě pochopil. Jinak ty benzínky nejsou pro nás problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak super, upřesníme to pár dní předem, snad se někdo přidá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Me je to vcelku jedno reknete kdy a kde a budu tam;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já bych měl vědět po víkendu, ale zatím to vypadá na to že pojedu z prahy... To nastavení si rozmyslí, to je jen na tobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Takze rikas ze je blbost denni sviceni mlhovkama (asi mam teda jen jednu zarovku, bo jsem jich vic nevidel, ale zase jsem to moc dukladne nestudoval, je to desne u zeme a kolena bolej), jestli si vzpomenu, tak se na to jeste dnes podivam, ja si dam spanilou jizdu Prahou uz dnes k narodnimu divadlu. Jak je to pak s zivotnosti? Asi na to ty zarovky nejsou delany (ale to predni svetlomety taky ne). Jinak sraz nekde drive muzeme dat (pro lepsi orientaci pridejte urcite i GPS souradnice), ale otazka zni, nebudou nas brzdit ty pomale MPI? Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Jaké MPI? My berem jen TSI. 130 km/h to snad jede, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Radius: ja myslim ze to je jen na tobe co se ti bude vic libit, ja jsem to na Zlaticku mel nastavene jako denni v mlhovkach a bylo to ok... mel jsem tam zarovky asi 2 roky co jsem to tak mel nastavene a chodilo to celou dobu vpoho. hlavne se tam na to jako denni da stahnut svitivost, takze to te zarovce pak tolik nevadi. Pawouk: myslim, ze to byla trochu sebekritika, tedy pokud Radius pojede s Tourkou z podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Ja myslim ze Pawouk to tez myslel ironicky , nebo ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 to se pozna podle toho jaky ti posle souradnice, pokud na tom miste budes pak sam tak je to jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Ja myslim ze Pawouk to tez myslel ironicky , nebo ne??? No jistěěě. to se pozna podle toho jaky ti posle souradnice, pokud na tom miste budes pak sam tak je to jasny Jo a dostav se sem: Mapy Google 22.82512,49.443451 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Ještě ho blbni a on vyrazí už zejtra, aby to stihnul GPS jsme už sem dávali: 50.165546N, 13.873254E Tady se všichni sejdeme a pak společně vyrazíme do Lán..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Jj, ale on asi myslel GPS nějaké té benzínky na kraji Prahy, z které vyrazíme společně na místo tebou určené. No, myslím, že by to za ty dva týdny skoro mohl stihnout, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) Jo myslel jsem gps benzinky, proc se do prvniho topicu vlastne nedaji gps rovnou konecne stanice a jsou tu jen gps pseudo zavrene zastavky? Pawouk: Jo a dostav se sem: Mapy Google 22.82512,49.443451 hm seznam nic neukazuje, ale google to ukaze pekne... btw tam je na me moc teplo, tam bych nejel /////// Jaké MPI? My berem jen TSI. 130 km/h to snad jede,ne? Na lane urcite Editováno: 30. Listopad 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 No protože ta "pseudo zavřená zastávka" byla původní místo srazu. Teď to má být shromaždiště před srazem z kterého se pak pojede do Lán. Mimochodem, link na webovky té restaurace v Lánech tady již máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 To "pseudo místo" zůstalo, protože jsem v tom nechtěl dělat už bordel a navíc je ho opravdu lehké najít, než jezdit po Lánech a hledat hotel....Takhle na flek dorazíme společně. Nicméně kdo to nestihne mezi 11-11.30, tak pak dorazí sám do Lán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak už se nám to blíží...už luxujete auta a čistíte koberečky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Heh, to by spíš chtělo prověřit řádně topení a vyhřívání sedaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 ja spis shanim nezavisle topeni a resim garancni servis, na ktery by mela motokara jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky