Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 hosi uz se nemuzu dockat, belohorska plati, budem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Začínám mít skoro obavu, jestli se na tu Benzinu všichni vejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 urcite jo, no moje fabie se tam vejde stopro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 ahoj lidi, já se musím omluvit ze zítřejšího srazu. Musím do Liberce , tak si to užijte a udělejte pár foto. Příjemnou zábavu a snad to vyjde jindy . Murphy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Tak už se mi to začíná pomalu rýsovat, ještě nevíme akorát Stanleyho, zatím se neozval. Jinak většina jede, dva dorazí možná později, pač jsou mimo ČR a doufají, že to stihnou. Potvrzeno se mnou deset lidí + dva asi později + TSI (dostane to povinně) Nedorazí určitě Pany, Honza 9007 a Murphy. Salónek jsem dnes potvrdil, počítá s náma. Jsem rád, že se budeme moci poznat osobně, protože se tak forum stane více osobním a budeme vědět, s kým máme tu čest. Budeme moci probrat a prodiskutovat ožehavé otázky a přitom se báječně nažrat a posedět v teple. Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Ahoj Clinte, je mi líto, ale "povinnost vola"...dnes jsem dostal příkaz ať se přesunu ještě do královské nemocnice v Muscatu (Omán), takže neletím dnes domů ale zítra do Ománu a vrátím se až v pondělí. Je mi líto, moc jsem se těšil (hlavně teda domů, abych byl upřímný). tady je letenka jako omluvenka, kdybys mi nevěřil. Přeji všem krásný den a doufám, že příště to vyjde. Srazte se i za mne:-) Radim Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: radim1234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tomu říkám omluvenka! ne nějaká dětská rýmička, nebo zmrzlá louže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 ja bych ten screen radsi smazal, je tam videt vic, nez autor chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) co je tam prosím Tě vidět??? já jsem "profláklý" po celém světě...tomu nerozumím, jako jméno a příjmení? no bóže,,,,číslo a heslo účtu jsem tam snad nedal :-) heslo k Amadeusu? No docela pochybuju, že by někdo chtěl letět zítra z Dammamu v KSA do Muscatu v Omanu na mé falešné papíry. Ale červa jsi mi nasadil, děkuju za upozornění..... Nebo Ti vadí ten torrent??? Fakt mne to zajímá. Radius neodpovídá, proč to mám smazat, tak já to smažu. Už si to stáhlo 36 lidí (nevím proč) a Clint už to četl. Děkuji za pochopení Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: radim1234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak jak vidím, zítra se mi to změní asi jenom na výlet "na otočku", resp. oběd a hurá zpět do Prahy :-). A jestli vyjedu nájezd z garáží, tak snad stihnu (před)sraz na benzínce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak radim nemusí řešit problém s ledovkou. Kolik tam teď je v Ománu? +30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Duku, jde přece hlavně o společnou fotku nebo ne? Radime, pozdě, už jsem si to stáhnul, vytisknul a prodal známému, už spěchá na letadlo.... Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Kolik je v Ománu nevím (asi tepleji než teď v Al-Khobaru (cca 70 km od letiště v Dammámu). Tady je teď lehce přes 20°C (+2 hodiny). Což je pro ně "zima jak sviňa".... Tak jsem zvědavý kolik Radimů potkám zítra večer na letišti v Dammámu-Clinte, aby to nebylo víc než na srazu :-) a to jsem tam chtěl ještě napsat kde parkuju aby jste se šli projet s eresou... já jsem hold takový bezstarostný debil a pak mne vždycky někdo vyděsí :-) tak se tam kluci mějte všichni fajn už se těším na fotky s popiskama kdo je kdo (čísla kont a pravá jména mne nezajímají-kdyby měl někdo strach) , já se v neděli pošťourám v Muscatu v jiné "mašince" a zítra budu na vás všechny myslet a pošlete mi hned nějakou fotku (36 lidí si stáhlo i moji email adresu a pro ty co ne, tak radim.stepanek@bmt.cz-stejně to tam visí na webu, tak nevím, co s tím mám dělat za tajnosti). Tak čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) To RS-o nebude zas tak těžké najít Radime, stačí žes mi napsal v SZ, že klíče jsou na předním kole Až v něm pojede OZI na sraz, dáme na okno cedulku, že je tvoje Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Nicky mám vytisknuté a připravené na zítra.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Hurikan, parada, jsem tedko koukal k tobe do vlakna a budem muset dat rec o zelenem rsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 rád se pochlubím, sám jsem na to zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 hlavne me pak budes muset svezt, abych vedel jestli nad ni mam taky premyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 radim1234: me slo jen o to jmeno a email (nevim ze jsi ve svete proflaklej)... vic jsem fotku nestudoval, kazdopadne byl videt i system a dole na liste bylo hodne ikonek (jakych nevim a torrentu jsem si opravdu nevsiml), vic jsem nepostrehl, pac jsem to nestudoval... jestli ti vadi ze jsem na to upozornil, tak sorry, ale ja jsem na takovyhle veci obezretnej, jako napr. kdyz je odemceny auto a naklada se kufr, porad stojim tak, abych na auto videl (a nemam odemykani na klicku jen na kufr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Radiusi, to nebylo ve zlém, jen jsi mi fakt nasadil brouka do hlavy (zejména potom, co si to stáhlo 36 lidí a nějak jsem nechápal proč) a nakonec vidíš, že jsem na Tvou radu (asi po půl hodině) dal. Měl jsem o čem přemýšlet asi hodinu a když mi někdo dá námět k přemýšlení, jsem mu vždy vděčen. To není ironie-je to námět k žití a to je vždy dobře, protože já se furt na něco ptám. A když mi někdo něco řekne bez ptaní, o to lépe. Měj se fajn a děkuji Ti ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Jo Clinte, ještě jsi zapomněl, že to stojí na C4 :-), pak to tam vraťe a je to ženy, ne moje :-) , kurňa mne to tak štve, všichni už se holí, mydlí, pudrují a já čumím v Al-Khobaru z okna které ani nejsou schopni umejt tak je na nich písek (jako ostatně tady všude). Já vám tak závidím, kluci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) Do zaměstnání mne nepovolali a tak mohu vyrazit, držel jsem noční hotovost , to člověk nikdy neví, co lidi riozbijí za stroj. U nás se to pěkně leskne a tak nevím, jestli přijedu popředu a nebo pozadu :-) Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 dobry, na LPG jsem se chtel podivat, pac jsem plynovou o2 mel v hledacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Hello boys, jak u vás vypadá situace s ledovkou? Já se dívám z okna na "bruslící" chodce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 U nás je taky ledovka a co jsem koukal na dopravní info, tak to je asi všude, samá nehoda. Ač mě rýmička docela přešla , tak riskovat nebudu ani nechci a určitě nejedu, přeci jen to mám přes 120km. Tak si to užijte kdo pojedete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky