Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Možná by úplně stačil dvakrát ročně, třeba přelom května/června a pak někdy koncem září, kdy ještě většinou bývá pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 tak me nedělá problém přijed, v pohodě společníci a příjemné prostředí. klidně ten duben/květen a září/říjen hlavní a pak třeba nějaké doplnkové, jako tento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 pro mne je ideal nekdy v prosinci, ani teplo, ani zima a hlavne je sranda kdyz jsou kalamity a uprimne pak uz vyjizdeji jen lide co musi a ti co umi Obecne nerad jezdim treba v dubnu, protoze to vylezou vyletnici se zaprasenejma favoritama a budto brzdej provoz zabijackou 60tkou na 90tce nebo zasadne ignorujou pravidla silnicniho provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Zdar, rád bych se s Vámi setkal a podpořil svou účastí zástupce TSI. Jen se mnou pojede manželka,jestli s tím není problém. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 To určitě není problém. A co že to máš za TSI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 OII 1.8 4x4 FL combi tmavě šedá. Mám ji krátce, ale zatím super. Najeto 85 tis. 2 majitel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 no jo clinte, měl bys upgradnout na haldex, prohraješ s ním sprint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 :-)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Kurnik, samá 1.8 TSI. To abych si pořídíl nejmíň RSo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Motosman: zapsal jsem tě do seznamu Jsi námi vítán, i s manželkou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Clint: Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 tak nechas auto pred garazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 njn pod 100kw, nechápu jak s tím můžeš jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak pánové, musím se omluvit a zrušit účast, zítra odjíždím služebně mimo ČR a vracím se až za týden tak Vám přeji hezké počasí na ten výlet a uvidíme se na dalším srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) nebude sound systém párty , tak příště si konečně snad zapamatuji kdo si a šťastnou cestu Editováno: 9. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Když se podíváš na fotky z minulého srazu, tak jsem měl sebou dcerku 2-letou a seděl jsem uprostřed naproti oknům, určitě mě na fotkách najdeš díky,snad bude v pohodě, jedu do Maďarska na elektrárnu, je to pořád po dálnici, takže snad v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Koukám,že moc nevyhovuje čtvrtletní perioda srazu - takže to pořešíme v Lánech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Je to dost často to je fakt, stačilo by na jaře a na podzim...ale já osobně mám problém pracovní, že jsem musel odjet na rychlo pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Já bych vynechal zimu (cca listopad - únor) a letní prázdniny. Zima je jasná - kdo má klepat kosu někde venku u aut, nehledě na možnost fakt hnusnýho počasí (jako na prvním srazu, radiusi ty vynech ty pindy, jo? ) no a prázdniny jsou myslím z důvodu dovolených taky jasné. No a tím mně to vychází právě na jarní termín (květen, červen) a podzimní (září, říjen). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak nějak no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Tak zítra po dohodě sraz ve 12:00 na Lánech v Classicu, kdo by nevěděl, tak přijede na Benzinu v Novém Strašecí proti Lídlu v 11:30 (11:45 odjezd na Lány). Vidím to tentokrát na slabší účast, dorazí asi jen "skaláci a veteráni", co se nejeli povalovat k moři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Kchár umytý (může začít pršet ), kola dofoukaný (jedno mělo nějak míň ,budu ho muset hlídat ) a může se vyrazit směr Lány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Ne Pawouku, až zítra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Pawouku dobra prace, jeste ze jsem to napsal u sebe, jinak bys urcite delal ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky