Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy


Clint

Doporučené příspěvky

Tak vidím, že se to tady již srocuje do hejna, proto se připomínám s organizovaným odjezdem z Prahy do Lán. Viděl bych to jako minule:

Již tradiční odjezd na spanilou jízdu bude z čerpací stanice Benzina, Bělohorská ul., Praha 6.
Sraz na Benzině je od 11:00. 
Odjezd směr Lány v 11:30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No panove, to je srandy to je srandy...

 

Pravda je, ze jsem zapomnel napsat, ze jsem oktavku vylestil a tak peknou jsem ji naposledy prebiral v autosalonu (kdyz pominu poskrabanej lak), takze v podstate jsem ty straky prilakal na pozlatko. Fotky mam, ale jsem linej je sem davat.

 

Citigo:

pekny auticko, jen ta barva je silena... a kvuli pidi kufru nejsem cilovka, takze pro me to je nepouzitelny. Fabie ma uz rozumnej kufr, s tim uz by se dalo pracovat, takze pro me vyber fabcu, max 2 roky a 20tis + slevu. V pondeli jsem jel k rodicum W Lupem a to ma asi stejne velkej kufr, cili obyc plastova skladaci prepravka na nakup se nevesla a kdyz zensky sundaly kabatky a kabelky, tak prisaham bohu... kufr plnej, 2 kabelky na platu a jedna mezi nama vzadu. PS. jely 3 baby a ja.

 

Auto:

tak obecne do plynu nejspis ne, predelavek se bojim a auto od vyrobce taky neni zadna slava (viz co psal nebo rikal Treo) a cena nehorazna... 220ps u mne taky nehrozi, za prve na to nemam, za druhe bych to nevyuzil a za treti nebudu drazdit hada bosou nohou

 

Co se tyce Skodovky (ale i obecne), tak vzdy plati ze jeden zakaznik nic nezmuze, ale kdyby tohle udelali vsichni, tak by Skodovka zacla delat a bylo by to ku prospechu vsem... uz ted lidi prelitavaj kvuli usetrenejm 300 stovkam rocne ke konkurenci u energii, proc to nedelaj kvuli usetrenejm treba min 50tis na Octaviich, 30ti na Rapidu apod... Nehelede na to, jak se lidi uvazujou na 3 roky, davaji si fixaci ceny energii (to si mysli, pritom se jim opravdu fixuje jen distribuce a ta neustale klesa a navic je to tak mizive procento z ceny...) a jeste si mysli jak usetrili... pak je na konci roku v TV okenko venovane slevam ci zdrazovani energii  a lide se pote v kvetnu divi, ze nemaji slevu, ci pripadne, jaktoze se jim energie zdrazily (maji preci fixaci ceny - ta domyslena jejich pravda)... Inu kouzlo marketingu (rikam co chces slyset, ale jen polopravdu a ty si to domyslis na svoji celou pravdu) a jesitnosti lidi - jsem frajer, usetril jsem 100Kc rocne... a ve vysledku za 3 roky fixace 2000Kc prodelal.

 

Clinte:

a kdo rikal ze nemam Skodovku, stale jsem Skodovak :p, myslis ze bych vlezl do socky??? Pche, by ses divil. 10.10. mi konci legitka a tak nevim, zda-li si ji na rok koupim nebo ne (jelikoz jsem od 1.7 jel sockou asi tak 5x)...

 

Co se tyce srazu, tak jsem treba cekal ze se nekdo nabidne... a nakonec se nabidl jen Pawouk s vlakem. Ale jen kdyz je to nekdo jinej, tak se tu hlasej 3 lidi. Takze kurna drat, to bych se mel snazit nejakou Oktavku splasit, prece Vam ten den nedaruju :D bez boje.

 

Tak a OT smerujte do pivniho klubu u Clinta, kde i modre F je tabu :D. A pokud najdu nekde ten prispevek, tak si te treba i pridam, FuBu mam a obcas tam i zajdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Radiusi pokud si schopnej se dostat od někud do Letňan nebo Vysočan tak se určitě u mě místečko najde:-) Pokud teda nevymysliš jiném způsob dopravy. PS už si nějak nevzpominam kde bydliíš jestli se nepletu tak si mluvil o koupi radovky????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

Inu po nedelni zkusenosti, kdy se kradou i Tourky, jsem si tedy hned vse rychle rozmyslel. Chci mit auto, abych jej zaparkoval a nemusel se o nej bat. O O1 jsem se porad bal o O2 vubec a ted to zase ve me je... takze Skodovce dam vale. Kdyz neumej udelat zamky a Skodovka to neresi (ma z toho samozrejme prachy), tak se ji musi dat nesouhlas najevo jinak.

 

 

 

 

Jsi psal, že dáš Škodovce sbohem...tak jak tedy?

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nic proti, ale Clint jezdi slusne, takze bych jel klidne s nim :D, ale to uz si do Lan rovnou muzu zajet na kole

nejbliz to mam za Arlem (asi 5 min autem), ale zase se bojim jak by ridil... Ozi jezdi zase po dlazbach, to by mi vyklepalo kolena a prezuvky (cvicky) nemam

na taxika nemam, ale Pawouka by to chtelo poskadlit :D

 

Skodovku mam, respektive pritelkyne :) a je to raketa... prvni pekny (zeleny) logo na Skodovkach

 

 

A proc se tak vnucuju, jen mne zajimalo kdo se nabidne a nikdo... tak v nouzi poznas pritele. Kazdopadne u mne mozna bude problem s terminem, bude se muset taky prezouvat... a prave sobota predposledni rijen je muj termin. Zhruba posledni 4 roky prezouvam takhle a jindy je to pro mne fakt problem, jelikoz mam kola v DC a do DC se jen tak nedostanu a kdyz, tak bych chtel navstivit i rodinu a servisy maj otevreno jen max v sobotu. Dovolenou si vzit nemuzu. Takze timto jsem si uvedomil, ze ikdyby Okta byla, asi bych se stejne nemohl zucastnit a pocasi zatim vypada moudre, takze nelze cekat za tyden kalamity a tudiz prezuti drive - nerad jezdim odpoledne pri 15 stupnich na zimakach. Patova situace toto! Proc to neni v prosinci, kdy uz je klid a Vanocni pohoda.

 

Edit:

no ale jako stenice bych mohl pit... to by chtelo neco zkusit vymyslet

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radiusi, dík za poklonu, já jsem opravdu slušnej řidič ;) 

 

Ale nevím proč, nějak mi přijde, že začínáš hledat důvody, proč nepřijet....sveze tě přece každej z nás, když budeš mít chuť. Přezout můžeš i dopoledne před srazem a nebo v jiném servisu, kde mají i v neděli. Takových je hodně. Taky můžeš přezout i v listopadu, nikde není psáno, že nesmíš vyjet na letních za dobrého počasí v listopadu. A že by bylo začátkem listopadu půl metru, nebo ledovka, to nepředpokládám. Tak nespekuluj a koukej přirazit ;)

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...