Clint Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ještě se nevyjádřil k věci můj zástupce pro vnitřní věci Stanmar Já osobně s tímto termínem problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 OK, tak ještě brácha. Asi někde krouží s busem a nemá čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Dela smyky z harmonikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Přátelé , ano ! Termín již " 7 Clintova srazu Octavia " jest skutečně sobota 16.5.2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 znamenam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Vážení přátelé, takže dohodnuto Již legendární, oficiální, vyjímečný a úžasný... VII. Clintův sraz Octavia se bude konat v sobotu 16. května 2015 od 12:00 hodin v "Hotel Restaurant CLASSIC" v LÁNECH Vítáni jsou všichni, i noví majitelé O1,O2 či O3 Na setkání s Vámi se těší pořadatelé Clint, Stanmar a další... Co náš čeká? 1/ Opět skvělá parta 2/ Opětovné setkání s přáteli 3/ Příjemná debata a posezení 4/ Dobré jídlo a pití 5/ Okouknutí našich mazlů , kódování našimi experty 6/ Nové srazové samolepky 7/ Doufám, že i solidní počasí Účastníci: (bude pravidelně zde aktualizováno) Šéforganizátoři Clint Stanmar Přijedou Pawouk Ozi Toretto Motosman Pancho Tomiikk Hurikan standa2003 Emmel DuK PatrikJ Koty Miloš0785 SidCZ Editováno: 15. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Paráda, už se těším. Účastník č.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) První jo, ale až po nás Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Abych to nepřepsal. Už pomalu začínej shánět příslušné dopravní značení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) V tom nevidím problém Uvidíme podle účasti Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 hele ja teda nevim, ale ja regaoval pred oficialnim pozvankou uz jen na potvrzeni terminu, takze jakto, ze jsem az za Pawoukem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Pawouk mi napsal výhružnej dopis, že jak nebude první, tak to stejně přemázne a první bude Už takhle je naštvanej, že je první až po mě a Stanovi (to jsem mu navrhnul já, že je první až po nás dvou, přitom ve finále je třetí, ale psssst) . Ozi, důležité je, že jsi se umístil do první pětky Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Pravda. Udělej 8 sloupců a budem všichni jedničky.[emoji6] Editováno: 5. Únor 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Hlasim se i s Hurikanem :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 A proc ja sem az 7? Já vždycky přijedu. Tak bych mel bejt první už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No a Ozak ten musí bejt ještě více než první. Nebo aspoň zvýraznit. To je návrat ztraceného Gora :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Aby jste se nehádali, tak jsem to upravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Děti.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Heh, to bych řekl, že původní stav byl lepší - teď se budou dohadovat, kdo je elita a proč tam není. Dal bych tam prostý seznam účastníků bez číslování a je to. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Elita jsou ti, co se pravidelně účastní našich "Čajů o páté" Alespoň se ostatní budou snažit, abych je začlenil do elitního stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Jo takze ja jsem nekdo dalsi, dobreeeeeee, rozmyslim si asi navstevu :-D :-D :-D Ted si jeste rejpnu, kdyby byly caje nekde rozumnejc, hlavne casove, tak se treba taky ucastnil vic :-P (Prvni veta je samozrejme humor :-P ) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Moc rád bych přijel, ale takhle dopředu to vzhledem k práci potvrdit nedokážu. Snad to vyjde Ještě spoustu členů sem osobně nepoznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 XJohnyX: Ozák mi poslal 500korun na účet, aby mohl být také v elitě - Je si vědom svých absencí.... Účet ti pošlu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Heh, to bych řekl, že původní stav byl lepší - teď se budou dohadovat, kdo je elita a proč tam není. Dal bych tam prostý seznam účastníků bez číslování a je to. Elita jsou ti, co se pravidelně účastní našich "Čajů o páté" Alespoň se ostatní budou snažit, abych je začlenil do elitního stavu Jo takze ja jsem nekdo dalsi, dobreeeeeee, rozmyslim si asi navstevu :-D :-D :-D Ted si jeste rejpnu, kdyby byly caje nekde rozumnejc, hlavne casove, tak se treba taky ucastnil vic :-P (Prvni veta je samozrejme humor :-P ) Ale no tak.. Kdo nás zná, tak ví, že máme smysl pro humor a kdo ještě neměl to potěšení se s naší bandou seznámit na nějakém předchozím srazu, tak ať se nebojí přijet. My rozhodně nekoušem. Ostaně horké chvilky zažije sám spolupořadatel Clint, protože bude muset veřejně před všemi obhajovat koupi své nové naftové Octavie Číslo, či pořadí v seznamu nic neznamená, je to další Clintův šťouch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky