Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ještě mám asi nejen 2014, ale i 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 jj, když jsi mi vloni dával náhradní, tak jsi ještě nějaké měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tyhle samolepky držej na skle jak židovská víra Z OII jsem jí sundaval v bazaru a vodělal jsem si nehet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 super, zase polepím pančovi auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 kokto proc? a ty si uz polepil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 clinte, 2013 jsem tedko nasel v popelniku, asi budu muset domluvit s paradoxem ty folie, aby to bylo pripraveno na samolepky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Koukam, ze Praha je nejaka mrtva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja to nemam cas resit a nikdo jinej se toho nechytnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Pozval jsem na pražské srazy tlupu cikánů s favority a tím jsem v podstatě zlikvidoval svoji konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja to nemam cas resit a nikdo jinej se toho nechytnul... vsak Ti nic nevycitam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 ja to tak ani nebral, to byla jen obecna reakce... Clint to proste nasral na assboook a cele to tim poslal do **** 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Něco mi uteklo? nějak nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Mno Clint prakticky zničil pravidelné pražské srazy 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 To bude spíš tím, že se to nechce nikomu organizovat, svolávat a tak podobně. A taky možná proto, že se to doposud konalo venku - pokud nepočítám mekáče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Koukam ze tam jiz jeden Hyundai bude ze bych taky prijel? Ale na seznamu psan neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Bránit Ti nikdo nebude, když o srazu víš, ale bez Octavie Tě do seznamu taky nedáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Ani me? To je diskriminace. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Twl, ty tam jsi od začátku vedený jako "Čestný host". A dost OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Vážení přátelé, takže dohodnuto Již legendární, oficiální, vyjímečný a úžasný... VII. Clintův sraz Octavia se bude konat v sobotu 16. května 2015 od 12:00 hodin v "Hotel Restaurant CLASSIC" v LÁNECH Vítáni jsou všichni, i noví majitelé O1,O2 či O3 Na setkání s Vámi se těší pořadatelé Clint, Stanmar a další... oct2.jpg Co náš čeká? 1/ Opět skvělá parta 2/ Opětovné setkání s přáteli 3/ Příjemná debata a posezení 4/ Dobré jídlo a pití 5/ Okouknutí našich mazlů , kódování našimi experty 6/ Nové srazové samolepky 7/ Doufám, že i solidní počasí Účastníci: (bude pravidelně zde aktualizováno) Šéforganizátoři Clint Stanmar Přijedou Pawouk Ozi Toretto Kokta Motosman Pancho Tomiikk Petrrr (čestný host) XJohnyX Hurikan standa2003 MichalRr? Emmel DuK PatrikJ Pany Koty Miloš0785 Kdo se ještě nepřihlásil, nechť tak učiní. Sraz je už za dva týdny. Tak šup - neváhejte a pište. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Kdo nema Octavii, ten se na seznam nedostane. Kdo neni na seznamu, nema místo a nepocita se s nim. Tim je jasne dano, kdo smi a nesmi prijet. Cili staci napsat, kdo nema Octavii, necht nejezdi. Proto nechapu ty cestne hosty. Staci skodovka na cestneho hosta? Bych mel feldu v zaloze a kdyz nebude parit, tak se v ni jet i da. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Jak to? Já jsem třeba čestný host s mini Octávií. Myslím si, že když jde o sraz Octávií chápu, že prim hrajou Octávie, tedy mě to nějak neuráží (i když jsem teda nenapsal, že dorazím, to zatím nevím) a jako čestný host si myslím může být kdokoliv i s jinou značkou vozu - pokud to ovšem není jen moje domněka, nejsem organizátor a pravidla srazu klubu nikde nevisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Ježíšmarjá, Radiusi to je zase keců... Máš Octavii? Nemáš, tudíž nebudeš v seznamu Octavií. Měl jsi Octavii? Měl, tak přijeď, stejně tak, jako Petr, nebo možná i vorlajz přislíbil účast - a oba jsou bývalý majitelé, či provozovatelé Octavií. Nechceš přijet? Tak nejezdi, tvůj problém, ale v tom případě si odpusť ty tvoje litanie. Je to zbytečné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Kdo nema Octavii, ten se na seznam nedostane. Kdo neni na seznamu, nema místo a nepocita se s nim. Tim je jasne dano, kdo smi a nesmi prijet. Cili staci napsat, kdo nema Octavii, necht nejezdi. Proto nechapu ty cestne hosty. Staci skodovka na cestneho hosta? Bych mel feldu v zaloze a kdyz nebude parit, tak se v ni jet i da. Tyto starosti laskavě přenech organizátorům srazu ! Kdo na srazu bude či nebude je moje a Clintova věc. Prosím žádná zbytečná OT , na to je hospoda. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Omlouvam se, ale na sraz neprijedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuK Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Klasicky vůbec nestíhám, ale zítra se těším :-). PS: Auto špinavé, uvnitř prach, krytky na šrouby kol jsem na podzim někde dal a nevím kam :-). Asi přijedu autobusem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky