kokta7 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 (editace) V muzeu jsem byl ještě když bylo starší, bylo to celkem zajimavý.... Jde o to kdo co bude mít zájem 1) TSI MBsraz Muzem a hospoda 2) Clint lány a náká zřícenina Editováno: 18. Květen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Nojo, dalo by se sfouknout oboje. Necháme hlasovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 1) TSI - MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 To je přesně to,co jsem měl na mysli. Ale začíná to tu být nějaké zmatené. Co nechat tohle forum jen na čistý sraz a založit další topick s názvem např SPOLEČNÉ TOULKY nebo tak něco a tam bychom domlouvali nějaké výlety? Jinak jsem pro každou akci ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jako mně je to jedno, ale sami jste to před 14. dny navrhovali že by mohlo být něco v MB........... Za mě klidně znova Lány, nemám s tím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) Já osobně ani nemyslím, že by III. Clintův sraz měl být někde jinde než na Lánech, pokud by se jednalo o návštěvu MB, tak by to musel zařídit třeba TSI, který tam zřejmě bydlí. Ovšem založil by své vlákno a to by se jmenovalo jinak. Já nejsem schopen zařizovat něco na dálku, když to tam neznám. Takže dvě akce - za mě ANO. III. Clintův sraz, ANO bude, ale na Lánech, možný s výletem a společnou jízdou na Křivoklát. Editováno: 19. Květen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Já jsem taky pro oboje akce:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Beru obě akce. http://new.skoda-auto.com/cs/experience/museum/Pages/museum.aspxJen dodatek k muzeu ŠA - nějak se prý nepovedla instalace, většina vozů je v několikapatrových regálech, takže k těm co jsou výš, není přístup a tím pádem nejsou dobře vidět. http://new.skoda-auto.com/cs/experience/museum/gallery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To se teda hodně nepovedlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Já tam ještě nebyl, tak jestli by to za to vůbec stálo.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Stojí to za návštěvu 100% těch aut co je nahoře na které je vidět hůř je minimum. Jediná věc je ta,že není vidět do interiérů aut. Ale to dříve taky nebylo možné úplně,protože většina aut byla za provázkem. Rozhodně jsem pro výlet ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Pochopil jsem to správně že chcete jít do muzea i do továrny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jdem všude, když už tam budem, klidně bych i někam na linku přímo, abych viděl ty roboty, to musí být šrumec, když expedujou denně 1000 aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 byl sem na dni otevrenych dveri, jak bylo vyroci vsrtupu skodovky do koncernu ; moc pekny .... vsude cisto, poradek a hlavne paradni system prace,... kazdej ma rozdeleny co ma delat,... tudiz kazdej je tam robot ....... ale jinak pekny,.. a nemam problrm jet znova a tedka s vykladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Mě by se ta výrobní linka velice líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Pánové, ovšem výrobní závod je přístupný jen v pracovní dny - "exkurzi do výrobních provozů pro organizované skupiny návštěvníků starších 12 let, pro jednotlivce (rodiny s dětmi) od 6 let, a to pouze v pracovní dny" http://new.skoda-auto.com/cs/experience/museum/visitors Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Tak v pátek si vzít volno by neměl být problém v mém případě, pokud to budu vědět předem. S tím věkem je to asi na domluvě, nevidím rozdíl v tom, že v organizované skupině by nemohly být děti mladší 12ti let s rodiči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Já to zjišťoval,jestli by nebylo možno navštívit výrobní závod i mimo pracovní dny ,že jsme skupina skutečnejch fandů škodovek,ale nezlomil jsem je....už jsem to tady psal http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clintuv-sraz-octavia-ii-u-prahy/page-29#entry1767037 .....Děkujeme vám za váš zájem navštívit firmu Škoda Auto v Mladé Boleslavi. V příloze Vám zasílám obecné informace týkající se exkurzí do ŠKODA MUZEA a výrobních provozů. Prohlídka výrobních provozů je možná pouze v pracovních dnech od pondělí do pátku. O víkendech je možná pouze prohlídka muzea. .... Takže výroba jedině v týdnu,po objednání. Což asi pro většinu nebude schůdné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 mladší děti se tam nedostanou ani v doprovdu rodičů... je to z důvodu "rizikovosti" pracoviště, např. malé děti nesmějí ani do logistických hal, kde je např. pohyb ještěrek (v extrémním případě nesmějí např. ani do Hornbachu apod.; třeba Makro to na začátku dodržovalo ) Muzeum je hezky a zajímavě udělaný a stojí za prohlídku. "Regál" je nešťastně udělaný, snad by se ale měly do budoucna dodělat schody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Tak linka je ukázaná i v muzeu na videu, takže pokud je problém v pracovní den, udělejme to muzeum o víkendu, alespoň budu moc vyvést rodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) Vážení přátelé značky Octavia, se Stanmarem se nyní dovolujeme zveřejnit datum plánovaného již třetího Clintova srazu na Lánech. Srdečně tímto opět zveme všechny zájemce, majitele vozidel Octavia I,II a III všech motorizací. Tak tedy kdy? III. Clintův sraz se bude konat v sobotu 13.7.2013 Kde? Tradičně opět na Lánech, privátní salónek hotelu Classic Parkování? Hotelový parking Classic Kde se sejdeme? Na benzínce "Benzina" v Novém Strašecí, na sjezdu z R6 směrem od Prahy. Benzina se nachází hned na začátku městečka proti obch. středisku Lídl. Pokud bude zájem, bude možné po obědě podniknout společnou projížďku na nedaleký hrad Křivoklát, kde je možná prohlídka a společné posezení ve venkovní restauraci pod hradem. K účasti se přihlásili: (průběžně aktualizováno) 1/ Clint 2/ Stanmar 3/ Ozi Toretto 4/ Pawouk 5/ 6/ Radius 7/ TSI 8/ Arlo 9/ Kokta7 10/ Motosman 11/ Hurikan88 Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 napis me tam, ale jeste to potvrdim... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Ty to máš jako povinnost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky