stanmar Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 kokta - dobrá práce registrace na Škodahome není podmínkou k účasti na srazu.... Škodovák jako Škodovák ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 No ono jde spíše o to, že na foru octavia clubu nechtějí mít konkurenční odkaz na skoda-home, tedy alespoň mě to tam minule nešlo vložit...Tak jsem tam zanechal jen info co, kde a jak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 jj stránky bych neřešil, myslím že to není náš problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Přesně tak,co tady kdo měl dřív na foru mezi sebou je mi putna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 (editace) Hh, nejaky rozpory mezi forama? Ja tez potvrzuji 2 ucasti (pokud to nevadi, jede i mala - pritelkyne) vcetne toho Krivoklatu (kdyz se da vyjet az nahoru). Pokud je pripustna jen jedna osoba, potvrzuji ucast, ale na Krivoklat kakam - ruin a vykopavek mam uz plnou hlavu. Pokud chcete jet na spotrebu, aby Vam ty Vase TSI nesezraly penezenku uz na ceste, tak klidne muzem jet 80 na dalnici, sice pojedu za 4l, ale co bych pro Vas neudelal , naftaci asi na tu 6tku motor ukroutej . Jinak novy osobak, v 1 rano jsem projizdel celou prahou a mel jsem to za peknych 5.2 a to jsem jel od jihu az na D8 na zdiby, takze nejaky to prevyseni bylo... provoz mirny, potkal jsem asi 8 aut (jedno melo SPZ "MART1N1" = uz to schvalili?), nehonil jsem to, parkrat jsem to do tech kopcu vytocil, aby to jelo, ale jinac jsem motor setril, nicmene jsem brzda nebyl... semafrou jsem s cervenou potkal necekane mnoho. Nicmene diky nim jsem si krasne prohlidnul Kavci hory a CT1... udajne mi utekl den otevrenych dveri, kurnik! Edit: ted mne napada, ze bych mohl vzit i chlupace, jak jde o zradlo, tak bude hodna , ne to byl jen vtip. Editováno: 1. Červenec 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Radius, wo co go? Mně jezdí TSI taky za 4 litry při těch 80 km/h, jenže já tam mám na rozdíl od tebe 90 kW. vcetne toho Krivoklatu (kdyz se da vyjet az nahoru) Kam nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 predpokladam, ze to bylo mysleno nahoru k hradu, jen skoda, ze je trochu v udolicku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 No právě, z parkoviště se jde z kopce. A až přímo k hradu se nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 tak tam jde o to na jakem parkovisti se zastavi, my jsme tenkrat stali az primo dole pod hradem a tech 100 metru do kopce, to nebyl az takovej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 No já vloni stál na tom horním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 jj, z toho horniho uz o tom jde rict, ze to je aspon kratka prochazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Hlavně abyste nejeli někudy po dálnici, páč to potom se musím někam mezi kolonku schovat aby mě "Pomocníci a Ochránci" nechtěli pomoci od peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 na rkivoklat se da vpoho dojet primo z lan - vlastne ja tam snad nikdy ani jinudy nejel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Tak jest - na Křivoklát z Lán žádná dálnice nevede a jede se přímo po okreskách (silnice č.236). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Tak potom je to v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 tak hlavně napište čas na ty benzíně, doufám že bude otevřený okruh, abych nemusel jezdit jako dříve přes město 50 a neusínal, jako minule cestou zpět a pak sem to musel dohánět na D11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Máš to na předchozí stránce http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clint%C5%AFv-sraz-octavia-u-prahy/page-36#entry1786332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 (editace) bych viděl, neznamená že to je jasný :-D proto sem se ptal dík Editováno: 5. Červenec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 OK, upravil jsem to, aby to nemělo ještě jiný výklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 vážení, "jenom" 11 lidí, to nebude moc velká delegace Mbéček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 No, jsou dovolené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Tak ale to snad většina z náš čekala ne... Proto jsem psal, že to chce dělat max. 2x do roka a to na jaře a na podzim, v létě to nemá smysl, ale alespoň bude více místa u stolu a většina z nás asi jede i na Křivoklát s rodinkama, tak ono lidí bude dost, toho bych se nebál Možná se mnou přijede ještě jeden Octavista, ale potvrdím to až v týdnu... Editováno: 7. Červenec 2013, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 jj naber oktávistu a ty hlavně přivez nějaký kvalitní mp3 a ukážeš dodělaný soundsystém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Já mám akorát Dádu Patrasovou, Evu a Vaška a Bílé Vánoce Káji Gotta ten hraje opravdu krásně, jako naživo Ne fakt, já nemám žádné mp3, já poslouchá pořád rádio, takže s tímhle asi nic moc neukážu, ale hraje to pěkně, to se musí nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Účast holt bude taková jaká bude. Při výběru termínu jsme s Clintem počítali,že bude doba dovolených, takže komu to vyjde tak přijede. Nicméně další srázek bychom spáchali někdy v září či spíše v říjnu.Než napadne ten bílej nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky