Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Ozi to nee. Proto jsem měl dnes auto v práci. Vím, co se sluší a patří na srazu = vymydlené auto (no tak vymydlené, spíš čisté ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Já jsem si hned říkal že by ti to nedalo, aby si přijel se špinavým autem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Aj do rite, ja mel zafixovanou nedeli! To mi mela zitra prijet rodinka... tak jsem jim ted poslal sms ze bohuzel a teda nevim co s autem, ja ho chtel umejt az zitra odpoledne , takze asi prijedu na prasaka, mycku nepouziju, lak uz mam pekne znicenej a to jsem byl jen asi 4x. Je sraz zase na benzine v praze nekde? Ikdyz ja bych to mel asi zajizdku tedka... jdu studovat mapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 bělohorská benzína do 11 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Radius ty jsi ale kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Brácha, tak u baráku v 10:15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 njn, nemam cas na nic ted , je to tragedie... takze rekapitulace: Benzina - Belohorska sraz 11:0050°4'36.727"N, 14°20'6.674"Eodjezd v ??prijezd 12:00 Privat parking hotel Classic Lány50°7'31.180"N, 13°56'57.235"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 To vypadá, že asi k té Benzínce nikdo nepojede co? No nevadí, já tam počkám a pak dorazím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Radiusi, odjezd byl původně stanoven na 11 hod. Ale vzhledem k tomu, že pojedem přímo do Lán, si myslím, že na nějaké té minutě nesejde.Clinte, jedině, že by ještě někdo dorazil bez ohlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Hoši bylo to super, škoda, že jen tak krátké... Zdravím z Litvinova... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Príma sraz, pěkné počasí, pěkné Octavie, pěknej pokec. Ozi, ještě jednou díky za "ladění" corneringu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Pár fotek se srazu:Vůdčí vůz Autopark Nějaká ta oprava Něco z interiéru restauracePorovnání předních spoilerů Nějaké to kolečko Cesta domů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Tak třetí Clintův sraz je za námi, účast byla sice slabší, ale přijeli ti nejvěrnější, co by pro sraz obětovali i rodinnou dovolenou na Kanárech Opět jsem se mohl osobně přesvědčit, že jsme skvělá parta, o legraci nebyla nouze. Takže na 4. Clintův sraz, který podnikneme na podzim se budu osobně moc těšit a doufám, že se opět všichni a ještě větším počtu setkáme Pawouku, super fotky, díky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Zase fajn srázek, kdo nepřijel ten prohloupil... Dík kluci dobře jste to zorganizovali:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) Parádní odpoledne. Pro Clinta a Motosmana http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel popřípadě něco podobného ze SUPA, ale musí te mít z octavie II ten popiskový panel s AUTO http://www.mihocar.cz/skoda-superb-ii-spinac-svetel/d-74257/ Kubo, až budeš v Náchodě, tak se domluvíme a dorazím se scoutem na ty denní svícení a vypnutí pásů, díky moc Editováno: 13. Červenec 2013, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 no tak ty ALU z OIII na OII jsou uplne paradni to se majiteli povedlo fakt pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Krásný fotky byli jste nakonec na Křivoklátě? Copak jste opravovali na zrcátku? Ten spoiler celý v barvě se mi líbí víc, než ten s černým středem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Chtěl bych všem poděkovat za skvělé odpoledne a hlavně vřelé přijetí. Ještě jednou díky Ozzymu za kouzla se světlama a už se těším na repete. :-) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Zdravím všechny vespolek. Právě teď jsem se vrátil z dovolený, tudíž jsem sraz nemohl stihnout a je mi to trochu líto. Chtěl jsem ukázat novinky od minule, volant a tažný. Tak snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 TSI, neboj, určitě to nebyl poslední sraz. Stringo, na Křivoklát se nakonec nejelo. Však on tam bude stát i dalších několik set let. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 toz bylo to dobre, od pocitace se to pise lepe dekuji organizatorum za orgnizaci, fotografu za fotografie a lidem s pozadavky na kodovani a upravy za moznost se naucit neco dalsiho a samozrejme naprosto vsem za super pokec a paradni sobotni odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) Ty LEDky do denního svícení si musim pořídit....díky Kokto za tip! (alespoň vyřešim to časté měnění žárovek) Editováno: 13. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Je mi lito ze jsem nemohl, ale priste dorazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 tys měnil často žárovky ty 21W? tyhle ledky mám cca 10000km a pohoda, prakticky svítěj furt kromě večera či noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Clinte: je to super mít LED na denní, ale žádné LED žárovky nejsou homologované, tudíž při kontrole může být u všímavých policistů problém Ozi: hned jak budu mít NAVI, tak se budeš moct vyřádit už mám seznam co chci zkusit překodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky