waren Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pokud mi tam něco neskočí, rád dorazím:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) To se nám to pěkně rozrůstá, aby nám stačil parking Furt jsem si řikal, že v tom seznamu někdo významnej chybí a nakonec jsem na to přišel, zapomněl jsem na Radiuse, tak už tam je Editováno: 14. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak restaurace je zabookovaná, tentokrát budeme sedět pěkně v privátním salónku, čistě jen pro nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 A to je kde? To není ta spodní část? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Není, to nevím ani já, ale bude to skvělé Dopsal jsem program setkání a současně pravidelně aktualizuji seznam účastníků. http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clint%C5%AFv-sraz-octavia-u-prahy/page-64#entry1868576 Editováno: 14. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Napiš si mě taky, pokud mě něco závažného nebude držet na elektrárně, tak přijedu (buď svou OII nebo firemní OIIFL) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Není, to nevím ani já, ale bude to skvělé Dopsal jsem program setkání a současně pravidelně aktualizuji seznam účastníků. http://forum.skodahome.cz/topic/121376-clint%C5%AFv-sraz-octavia-u-prahy/page-64#entry1868576 Super program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 krasnej program a hezke umisteni v sini slavy (pozvanych) nicmene musim nesouhlasit s programem, kdy na mne a koktu je vyhrazeny cas pouhe 3h - vim ze to neni vikendova akce, proto v ramci uspor navrhuji zrusit foceni a obed, zcela uprimne mne obed velice mrzi, ale bohuzel nic jineho mene podstatneho v programu neni (kodovani musi byt, az budeme na srazu dietaru, tak bych vypustil kodovani misto obeda) a tento nove usporeny cas bych tedy vyuzil k objektivnimu posouzeni stavu kvalit staro-nove Octavie, s tim ze vyhrazeny cas pro koktu (5minut) by zustal zachovan, v opacnem pripade bych navrhoval koktu zrusit a prijezd jiz na 11h namitky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Zrušit Radiuse a jeho litanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 tohle je už i na mě moc... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak se tady moc nerozruš, aby ti pak nebouchla turbína na elektrárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Turbína má jednu velkou výhodu - nebouchne....... maximálně se roztrhne na kusy a zdemoluje kus strojovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Jejkote, doufám že program srazu nevyděsil kolegy, kteří ještě neměli tu čest být na některém z předešlých. Tedy nebojte se, sraz je pohodová záležitost, která se většinou protáhne od oběda až do večera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Další týden me maji měnit potahy takže nejistý program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 To stihneš zase prošoupat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Zrušit Radiuse a jeho litanie. ano, i to je moznost, ale pote bych navrhoval konec akce o 3h drive, jelikoz by kokta dany volny cas asi nezaplnilpo zjisteni, ze jde kokta pristi tyden na potahovani sedacek, bychom mohli asi casy zachovat Stringo: koukam na spotřebu a je zhruba o 200MW niz nez pred rokem, takze si muzes dat voraz, aktualne by to nikdo nepocitil Stanmar: aby nevedeli, co je ceka za opravy, chytre Editováno: 14. Únor 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Turbína má jednu velkou výhodu - nebouchne....... maximálně se roztrhne na kusy a zdemoluje kus strojovny Tak jsem to také myslel, dělám také v energetice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 na ten program se teda tesim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 potvrzuji účast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pěkně se to rozšiřuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Pokud bude čas, tak bych taky dorazil pokecat o těch našich kočárech, ale to bych dal ještě vědět. Pawouk, Stringo - tak to je nás tady víc kolegů, to bude spíš sraz energetiků 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 No vida, další do party. Tak aby nám to parkoviště stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Kdo projíždí Prahou, tak v 1100 na bělohorsky čerpací stanice benzina. Jinak slušný počet, máme reserve na parking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 jj, to pak ještě připomenu těsně před srazem. Jen nevím, jestli se tam všichni vejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 kokto neplaš s Bělohorskou ,do května ještě pár týdnů zbývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky