Clint Vloženo 5. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Ostaně horké chvilky zažije sám spolupořadatel Clint, protože bude muset veřejně před všemi obhajovat koupi své nové naftové Octavie Obhajovat naopak budete vy, proč jste ještě TSI neprodali :D Já jen doufám, že tam nebudu s TDI sám (Tomiikk mě nezklame, ten kope za stejnou ligu) Editováno: 5. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) však taky budete parkovat v tom Krušovickém potoku popřípadě za nim! třeba vás přijede podpořit Honza+číslo. Editováno: 5. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 XJohnyX: Ozák mi poslal 500korun na účet, aby mohl být také v elitě - Je si vědom svých absencí.... Účet ti pošlu SZ Tak to je jiná, v tom případě doufám, že bereš v potaz to, že jsem studentu a mám tím pádem studentskou slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No tak, tohle není Clintovo klubové vlákno. Sraz je za tři měsíce a tady se popíše za den mraky příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 ...zdar jak sviňa...škoda, že není sraz 6.6. to budu v Praze na Kissech, květen je pro mě neprůchodnej, budu zas asi v pracovní neschopnosti, ale pokud se to nějak vyvrbí tak rád přijedu, chtěl bych vidět clintovýho vysněnýho "bílýho ropáka"... a taky ostatní samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 nechci, aby to vyznělo nějak blbě, ale rád bych přijel... byť jsem exOcta... a teď jsem u nenáviděné konkurence.... ale rád bych poznal Pawouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jestli se mě nechystáš zastřelit, tak proti tomu nic nemám. Ale organizují to tady jiní. Tys měl OII 2.0 FSI, že? Musíš ovšem počítat s poněkud drsným humorem této partičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 to mě nevadí... taky mám "smysl" pro humor :D takže si píšu 16.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Jen je možné, že to nakonec nebude v Krušovicích, ale přesuneme se zpátky do Lán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 JJ, jen přijeď, přeběhlíky přímo milujeme, Hyundae obzvlášť a 1,6 GDI úplně. A co se Pawouka týče, není o co stát, kdyby šlo o ženskou, pak bych Tě chápal, jo takhle teď mi to došlo, tak to pak ano, ovšem nevím jestli je na tom Pawouk podobně abys nebyl zklamaný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Vorlajz přijet může, ale jako návštěvník. Je to především a pouze sraz vozidel Octavia. Tím chci říci, že jeho vozidlo nebude součástí našeho srazu a ani ho nebudu dávat do seznamu účastníků. Nicméně jak jsem řekl, přijet může a pokecáme. Editováno: 17. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) nechci, aby to vyznělo nějak blbě, ale rád bych přijel... byť jsem exOcta... a teď jsem u nenáviděné konkurence.... ale rád bych poznal Pawouka Já bych v tom problém neviděl, vzhledem k naprostému přečíslení malým sousedem z MB se nemáme čeho bát.... Myslím si, že nejsme fanatici, ale spíše srdcaři do škodovek a ono porovnání s konkurencí nebude taky na škodu. Takže toho 16.5 klidně přijeď, vyhazovat Tě nikdo nebude Editováno: 17. Únor 2015, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Může s Radiusem dělat pořadatelskou službu na parkovišti. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Jojo, a v té příležitosti mu Radius vysvětlí teorii, jak dusíkem za 10 sekund zneškodní construct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emmel Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 To by předběžně šlo :-) , třeba využiju i služeb expertů s kabelem :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No rádi tě poznáme Jinak, na každodenní pokec je v sekci hospoda "Clintův pirátský klub", tak se neboj a přijď si pokecat o čemkoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emmel Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Co když nejsem pirát :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak ho z tebe uděláme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Pozor!!! Změna místa konání srazu! Sraz se přesouvá z Krušovic na předchozí tradiční místo a to jest znovuotevřený Hotel Restaurant Classic v Lánech. Datum a čas zůstávají stejné. Clint právě provedl osobní návštěvu výše zmíněného podniku a rozhodl se pro návrat na osvědčené místo činu. Více podrobností napíše za chvíli sám. PS: v tomto smyslu jsem upravil i podpisy u Clinta, Stanmara a Oziho. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ano, právě jsem se vrátil z Lán..... Provedl jsem inspekční jízdu s těmito poznatky: Hotel Classic je čerstvě po znovu-otevření. Změnil majitele, změnil personál, i kuchaře samozřejmě. To je ovšem vše, co se změn týče. Vybavení, privátní nekuřácký salónek zůstává, vejde se do něj až 35 účastníků. Samozřejmě je k dispozici "čipovaná kofola" (žádná ZULU kola atd) a malinovka. Pro masožrouty jsou k dispozici žebra a kolínko s křenem, nechybí ani česnečka. Parkoviště je privátní, bez změny a to je důležité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Clinte, udělej ještě změnu místa na OC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) moderátore, to chce cvik! http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18431&p=1541101 Editováno: 19. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Nevím čemu se směješ. Já to neviděl a stejně tak si tebou provedené změny nikdo nevšimne, protože ten příspěvek je už staršího data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Muzu se k Vam taky pridat? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky