Drewie Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 U jednotkové Fabie byl Maxidot jen s navigací, tak jak je napsáno výše (mám doma dost katalogů na FI a tam je to jasně napsáno). Jako ND stojí přes šestnáct tisíc Kč, jestli se vůbec dá ještě objednat. Škodovka totiž končí s dodávkou ND na auta, od jejichž ukončení výroby uplynulo více jak pět let (moje vlastní zkušenost). Hm, ta lhůta byla dříve deset let.. Vyjímku mají pouze díly, které byly konstrukčně nahrazeny jiným řešením, tudíž se nabízí jiné řešení (dil) a ne původní díl. Nicméně tady se chvástají jinak: http://www.dasweltauto.cz/i/magazin/jaro06/penize.php Předposlední odstavec: Jak dlouho vlastně automobilky vyrábějí náhradní díly pro svá vozidla? Nemůe se stát, e na patnáct let staré vozidlo u nebudeme moci sehnat originální náhradní díly? Co pak? Délka povinnosti výrobce vyrábět náhradní díly pro jeho vozy je zákonem stanovena na 5 let. Automobilky koncernu Volkswagen překračují tento rámec a ve svém sortimentu originálních dílů dodávají originální díly potřebné pro provoz vozidla po dobu 15 let od ukončení výroby jednotlivých modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Také jsem věřil té lhůtě dest let, ovšem, když mi ve Škodovce řekli, že origo hliníková kola FI již nejdou objednat, byl jsem s toho docela paf. Napsal jsem přímo na mail do MB, a jejich odpověď byla jasná. Z důvodu skladovacích kapacit se drží ND jen na vozy do pěti let od ukončení výroby. Takže, kdo si dneska koupí výběhovou OC II, bude mít za pět let smůlu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Asi, jo, ale nárazník, nebo blatník budou ještě chvíli dodávat, co čelní sklo? Myslím, že tenhle bysnys jen tak neopustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Dneska mi ze servisu vrátili neopravenou služební F1. Závada-vadný katalyzátor. Škodovka nedokáže určit termín kdy, a jestli vůbec, dodají tento ND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tak zrovna kat bych origo fakt nekupoval.. i když.. proč nezaplatit 2000 když můžeme zaplatit 20000 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Opravu služebního auta zadáváme jen do značkových servisů. Jinak odhadovaná cena je 14500Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 25. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Potrebujem pomoct, ak ma niekto etku, pripadne vysvetlit rozdiel. Vraj je viacero typov maxidotov, a ja neviem ktory by bol vhodny.skoda fabia 1,2htp 47kw.AZQ,modelova rada 2005./chcem standardny maxac, co mate vy vo svojich autach, aby fungoval s radiom symphony. Vysvetli niekto ake su medzi nimi rozdiely?a ktory zobrat? Dělalo se více těchto maxidotů. Celkem 3 druhy. 6Y0920881M – klasický maxidot 6Y0920871M – maxidot s ukazatelem stavu naplnění nádobky na kapalinu ostřikovače 6Y0920841M – maxidot s maxi systémem kontroly Editováno: 25. Únor 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 To pojmenování je dost nesrozumitelné, a máš to špatně: ty pvní jsou obyč s PP (v okénku s hodinama) - lepší Classic a prostřední výbava druhé jsou s PP a spodní řadou kontrolek - elegance (otervření dveří, kufru, nádobka ostřikovačů a obložení brzd) až ty poslední jsou s maxidotem 6Y0920841M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 25. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 diky moc, uz sa v tom vyznam, to som mal ponuku z jedneho obchodu. ja mam teraz vo fabci tie stredne 871. takze mam istotu ak zozeniem 841tky, bude sa do dat rozchodit. napada ma este, netreba nejaky kabel dokupit? maxidot ma fungovat aj s origo radiom symphony CD. Btw. aktualna cena sa pohybuje okolo 13200 Kc az 20000Kc . - stoji za tie prachy ta pridana informacna hodnota maxaca?- vravi sa kto raz zazil a skusil, ine uz nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 s D-Dotem za to určitě stojí , ale Kamil už je asi nedělá... Ve své podstatě, žádnou další informaci, kterou už máš na budíkách maxidot nemá. Jen máš furt zobrazenu teplotu, a hodiny, ostatní údaje rotuješ v horní půlce. A když se Ti rozsvítí maxidotová kontrolka, napíše i co po Tobě chce, natankovat, zkontrolovat chladící kapalinu atp. Návykové to 100% je, jsem nesvůj, když nemám přehled. Ano bude Ti chybět CAN propojení s radiem - kroucená dvojlinka - 0,5 metru musí stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 26. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 okej, a konktretna otazka - som zvyknuty na udaj aktualnej spotreby. Ak ju raz navolim, na maxaci, tak mi ju bude zobrazovat stale aj ked opat nastartujem auto? nakolko teraz tomu tak nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 ano, zůstává navolený poslední ukazatel, co byl před vypnutím motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 ale mezi náma.. za 13k - 20k to fakt nestojí.. kdyby to přidávalo komplet informační systém, jako je v nových, tak možná.. takhle to jen kopíruje displej rádia (což je mínus, protože když vyměním rádio, horní třetina zhasne a vypadá to blbě) navíc má akorát to, že máš vlevo hodiny a uprostřed PP.. takže nemusíš kvůli hodinám přehazovat.. a jedna kurevská neváhoda, co mě fakt žere je ta, že když se mi ozve hladové oko, tak to prostě pípne, napíše doplňte palivo a po pár sekundách zhasne a už nikde nic nesvítí.. a když na to zapomenu, tak pápá lálá. Jo teda jediná informace navíc oproti klasickým budíkům je ta, že vidím které konkrétně dveře mám otevřené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 no nevím, když mi pípne málo paliva, tak mám dojezd podle PP 120 km, a vím, že v pohodě dojedu 220. Ty jezdíš takové štreky, že to vyjedeš? A navíc mám dojem, že to po určité době, nebo najetých km pískne znovu. A pak přeci při každém nastartování. Ano, jediná funkce navíc je, že je vidět, které dveře jsou otevřené, to ma Royce pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Tu na fore som nasiel napasovane budiky samozrejme s maxikom z F2 do F1 , taktiez tu niekto ma budiky z pola ale len pp. Ked to ide takto, su este nejake typy koncernovych budikov co by sa dali napasovat do fabie? Trebars octavia, golf a podobne no myslim budiky ktore ide stale bezne zohnat. Viem akurat ze je obmedzenie v canovej komunikacii, ze novsie modely ju maju inu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 no nevím, když mi pípne málo paliva, tak mám dojezd podle PP 120 km, a vím, že v pohodě dojedu 220. Ty jezdíš takové štreky, že to vyjedeš? A navíc mám dojem, že to po určité době, nebo najetých km pískne znovu. A pak přeci při každém nastartování. Ano, jediná funkce navíc je, že je vidět, které dveře jsou otevřené, to ma Royce pravdu. Mi teda pípá při 80km :-) a už se mi jednou stalo že jsem tak v klidu jel po schodech, píplo to, říkal jsem si že mám ještě dost Km.. a pak najednou škub škub.. došlo mi to hned, tak jsem to hned vypnul a nechal se dotáhnout k benzince.. naštěstí se nic nestalo, nějaké výpary tam zbyly.. Proto jsem to taky zmiňoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Zdarek, mě teda pípne taky při 80km(mám benzín) a to většinou taky ujedu. Pak standartně přepnu na dojezd a vidím jak to je. A rafička mi to říká pořád. Natankuj!!!! A mám odzkoušený, že když MFD vypneš, a dochází k rezervě tak to tam naskočí taky "dopňte palivo" Editováno: 2. Březen 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 nikto nic neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 no záleží na šikovnosti (dostat tam jde cokoliv ), tvarem trochu odpovídají jen z F2, samozřejmě před faceliftem kvůli komunkaci. Ale výměna kus za kus to stejně není... Ostatní mají jiný základní tvar, se podívej na fotky v bazarech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelo Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 samozrejme velkost, stym sa rata to by sa riesilo myslim nejakym laminatovym puzdrom alebo nejako napasovat to by som riesil neskor, ale skor ma zaujima ci bude treba prerabat konektory a ci to pojde nakodovat podla fabie scim by mohli byt problemy... npr octavia 1 viem ze ma ine konektory, a ci by to stacilo len prepinovat... ako maxidot sa da v pohode stale zohnat npr. golf 4, octavia 1 pozeral som aj z F2 ale maxidot na benzin jedine nove a tam je ta cena trosku vyssia a ked pouzivane tak zas len facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) budiky vedia zohnat tieto shopy, len treba zjednat lepsiu cenu,inak sa to neoplati. http://www.amd-autodily.cz/ http://www.cc-autodily.cz/ Cislo budikov je 6Y0920841M. Editováno: 5. Květen 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Tak to jseš dober, to bych za to nedal nikdy. Ale je vidět že raději než na dovolenou vrážíš do auta. Přeju ať si užiješ tu velkou radost. Máš správný rádio na propojení s budíkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) jo, diky, neco som si nasetril . Radio je v poho, je CANove. moje smula, ze jsem do toho vhupnul pozde, ale i tak jsem rad ze jeste vubec se neco naslo. Editováno: 10. Březen 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Osobně jsi myslím,že bys ty budíky sehnal i levněji. Nabidky na bazar. serv. jsem viděl dost. a myslím za 6 tis. Víš ono už je pomalu lepší autí prodat a koupit origo z maxíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 10. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 no jo, tema je tu od ledna, kazdou nabidku bych privital, mohls poradit driv... i tak nove su nove, a sekacove, hm,tam je vzdy riziko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.