Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to spirito: Není problém to vyřešit.

Upraveno od ferda25

to ferda25: Poslal jsem ti SZ.

Kdo by měl zájem o software 0390 stačí napsat.

kdo z AS Ti ho poskytnul? :)

Když ho dají každému joudovi v servisu tak už to můžou dávat rovnou na net... :)

Postup aktualizace:

Aktualizace SW MIB (Entry, Standart, High).pdf

Potvrzení změny osazení = Confirmation of installation change (cca. 16 položka od shora v adaptacích)

Upraveno od ferda25

nevim, koho tim joudou myslis, ale skutecnost je takova, ze i kdyby to mel kazdej AS (jakoze ma!), tak jsou tam ve vetsine z nich totalni neschopny kreteni, ktery proste neumej ani precist debilni navod na to, aby to normalne udelali. mam kolem sebe spoustu servisu a nikde me neumeli pomoct.

Tak jsem to zběžně prolítnul, ale není mi úplně jasná ta "Zpětná dokumentace" - k čemu je to dobrý?

Lze vyčíst z jednotky a vyhodnotit...

Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal).

Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-)

Co je prosím nového v té verzi 0390? Díky

Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal).

Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-)

Mě pro změnu překvapuje rozdíl v přístupu Columbusu v OII a OIII - čekal bych, že stejné trasy budou stejně naplánované a je to úplně jinak. Zejména ekonomická trasa u Columbusu v trojce je pro mne zatím rozčarováním, prt. to je většinou nesmysl. U OII jsem téměř vždy využíval ekonomickou variantu s tím, že krátká je extrém po všech dírách, ale u OIII je ta ekonomická velmi mizerná a zatím se vždy stáčím k rychlé.

Jak vidíte o pár příspěvků výše hlavně řeší problém po instalaci zadní parkovací kamery.

Když mám zadní kameru už z výroby tak ten update na 0390 tam asi nic neřekl kromě toho vylepšení stability nebo?

A máš zobrazení OPS nad kamerou průhledné nebo má pod sebou černé pozadí??

Já mám 0370 a pozadí je průhledné.

sám jsi se pojmenoval, intuitivnější to už být nemohlo

Zácpa vpředu a nastavíš si vzdálenost

tady máš návod - strana 62

To ale není přesně to, co chci, nebo jo? On může usoudit, že jet dále tou zácpou je stále ještě nejlepší varianta, a nechá mně tam. A nebo je to blbě zvolená formulace a je to přesně to, co chci (musím vyzkoušet:-))

Protože zácpu znám a říkal jsem si, že tam musí být i něco jiného.

Jsem ted v Egyptě tak jak přijedu zjistím jakou verzi vlastně mam :-)

Upraveno od jindrous

Tak nehlaseni navigace mam vyresene. Jarov musel pozadat Skodovku o spolupraci, protoze tam prej byl  nejaky bordel ve verzich SW. Nyni vse funguje, ale hlas je tak otravny, ze ho stejne asi nebudu pouzivat :-)

Takový hlas je tam použit schválně... aby to přehlušilo manželku a nezapoměl jsi odbočit... :kol-28:

Jo, tak to mas asi pravdu, protoze kdyz to nemluvilo, tak jsem posledne prejel exit na Plzen a cesta se tak prodlouzila o 15km, coz se mi s dojezdem 10km moc nelibilo  :kol-44:

Tak sleduju tvé příspěvky...dešťák nešel, navigace nemluvila. To snad výstupní kontrola spala, když to šlo kolem. Jinak s dešťákem jsi další co to řeší...už jsem taky řešil co tam měli první 2 byty samé nuly...

Upraveno od ferda25

• 1 měsíc později...

Ahoj,

uměli byste mi prosím poradit někoho na Moravě (kdekoli od severu k jihu), kdo by mi uměl odblokovat obraz za jízdy?

Díky...

• 2 týdny později...

úplně nevím jestli to sem patří ale stalo se někomu že by se mu alba na SDkartě jakoby zdvojila? Nahrál sem určité složky na SD kartu a normálně jí pouštěl. Pak sem si říkal že tam nějaké přidám tak sem kartu odpojil přehodil do kompu nahrál tam alba nové a vrazil zpět do auta. No a všechny ty nové tam sou prostě 2x...hodil sem zpět kartu do PC a tam je vše vidět v pořádku. Zkusil sem tu kartu zformátovat a nahrát tam všechno znovu ale v autě se to furt zobrazuje dvojitě...dokonce když pustím album tak mi hraje 1. písnička z toho alba když dohraje tak začne hrát znovu, ale jakoby z toho zvdojeného alba když dohraje tak začne hrát písnička druhá v tom původním albu a pak znovu z toho zdvojeného atd atd...fakt nevím čím to je...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.