Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 10 hodinami, Stringo napsal:

Co bys na tom chtěl řešit? Je to vadné, vymění se to. Jsou to stejné displeje jako v telefonech, tam se to stává taky často, buď se úplně odpálí část pixelové řady, nebo se pomalu vypalují.

Nechci nic řešit, jen mě zajímalo jestli je nás tu více.. B)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mohl by se prosim nekdo hodit fotku Waze spusteneho pres AA na Columbu ?

Porovnavali jsme s kolegy v praci s Wazem spustenym pres CarPlay. Vysledek byl pro AA dost zalostny.

Je ale docela mozne, ze meli v telefonu neco spatne nastaveneho ...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Columbus mi prestal detekovat vlozenou SIM.

Po vlozeni (jine/nove) SIM karty neni v menu navigace viditelna polozka Síť. Nedojde k dotazu na nastaveni site.

SIM karta je bez PINu a funkcni. Otestovano v jinem aute a wifi routeru. Stejne tak jsem zkousel zasunout do Columba dalsi dve datove SIM (take zarucene funkcni).

Zkousel jsem factory reset pro sit ... nepomohlo. Zkousel jsem pul den jezdit bez vlozene SIM, doslo alespon ke dvema vypnutim motoru.

... nenapada mne co dalsiho zkusit, mimo navstevy servisu :(

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 9 hodinami, ferda25 napsal:

Pro navigace od 05/2017(skleněný displej) je nový software 1382

Kde ji stahnu nevis? pres skoda update portal mi nic nenabidlo ... Jedine navsteva v autorizaku?

Vloženo

Ja som dnes bol v AS, ze potrebujem prehrat softver, kedze mi blbne v studenom aute navigacia. Povedali, ze ok, je to znamy problem, ale ze objednavaju tri tyzdne dopredu, lebo maju fullku v servise :D no tak tam pojdem medzi sviatkami

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Dens som uspesne updatoval software svojho Columbusa MIB1 z 370 na 411 podla TEJTO TEMY (na 3. strane je odkaz na stiahnutie SW). Trvalo to mozno pol hodinku z SD karty. Uvidim, ci to pomoze proti neovladatelnosti pri studenom aute :)

Editováno: , autor: misor1994
Vloženo

me to nepomohlo ted se potykam s timto problemem autoradio za studena si dela co chce prepina stanice prehazuje sd bt radio jak chce skladby jak chce dokud se nezahreje absolutne nevim co s tim

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Vloženo (editace)

Tiez mi nepomohlo zialbohu. Tusim som ti to pisal aj na fb.

Apropos, medzi sviatkami idem do skodovky, tak nemusia vediet, ze som to uz prehraval. Ked mi povedia, ze sa to da riesit opravou za xxx eur, tak sa s tym jedine zmierim a nebudem riesit.

Editováno: , autor: misor1994
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Dá se u columbusu z faceliftové Octavie změnit v grafice autíčko na předfaceliftový model ?...jde mi o situaci, kdy by se nový columbus zastavil do předfaceliftového modelu. 

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...