Květen 22, 201411 r To Hravec: Ne rozhodně jsem nechtěl říct, že nemáš své auto - pokud to tak vyznělo, tak se moc omlouvám. Jen jsem chtěl zdůraznit, že k některým věcem zřejmě přistupuji odlišně než když se tady někdo rozepisuje o svém služebním autě, na kterém člověku víceméně až tak nezáleží neboť dostane za pár let nové, když se pokazí, tak jiné a vlastně je všechno ok -já auto 4-5 let splácím a dalších několik let užívám, abych našetřil na akontaci nového a to je sakra jiný režim než u firemních vozů. K té společnosti: současné zřízení jen s velkými obtížemi plní základní funkce a definice státu. Kde jsou ti zloději Columbusů či celých aut? Kdybych byl na stromě, tak by každý, kdo by se pokusil něco sebrat z mojí větve, absolvoval neradostný a velice bolestivý let směrem dolů. Společnost, potažmo stát si bere cca 50% všech mých příjmů na to, aby mi zajistila základní komfort, bezpečí a sociální jistoty. Komfortně ani bezpečně se necítím dokonce ani bez Columbuse v autě. Rozebírat to na fóru o škodovkách nemá smysl. Ale toto není vlákno o pojišťovnictví ani "hospoda", ale vlákno o Columbusovi, nejsme už pánové trochu off-topic ?
Květen 22, 201411 r než havarijko, tak lepší ¨gap na nová nebo zánovní auta, já sem na to doplatil minulej rok. a nebo ...
Květen 23, 201411 r Ale toto není vlákno o pojišťovnictví ani "hospoda", ale vlákno o Columbusovi, nejsme už pánové trochu off-topic ? Jste, takže zpět k tématu.
Květen 26, 201411 r Takže by tu navigaci Columbus snad někdo uměl rozchodit? budu rád pokud se mi ozve.. samozřejmě, že to nehci zadarmo:)
Červen 4, 201411 r Kdo by si chtěl přístroj rozšířit o další funkce: http://www.volkswagen.de/de/navigation/discover-pro.html
Červen 4, 201411 r ad 1) existuje na to malý prográmek, který jsem používal již u starého Columbuse, který z mapy.cz dovede uložit do vcf a v Columbovi se naimportují cíle... ZDE odkaz ad 2) toto normálně funguje, když jsou v exifu vyfocené fotky uloženy souřadnice GPS -> tedy navigování tam, kde bylo vyfoceno... (např. mobilem s GPSkou) ad 3) dobré pro někoho kdo přechází z jiného druhu navigace, nebo je možné si tímto způsobem dohrát např. databázi radarů ze stránky http://www.poi.cz/ nicméně kdo čeká, že ho bude Columbus upozorňovat - tak nebude... Upraveno Červen 4, 201411 r od Hravec
Červen 4, 201411 r Tak to ano, ale ne každý chce hledat co kde je po netu a tady to soudruzi dali krásně vše k sobě. Tak jim nekaž radost, že chodí do práce jen kvůli svačině.
Červen 4, 201411 r škoda že to není na stránkách importéra nicméně ŠA má na stránkách ŠKODA MyDestinations - tedy něco podobného ZDE a jdou tam k bodu zájmu (POI) dohrávat i obrázky ... mimo plánovače cest který je známý ... Upraveno Červen 4, 201411 r od Hravec
Červen 6, 201411 r Aktualizace map ke stažení zde: http://www.skoda-auto.cz/mam-vuz-skoda/aktualizace-map
Červen 12, 201411 r Tady je ukázka jak aktivovat mapu v O3(sice na videu je Golf7, ale u O3 je to stejné): http://youtu.be/I4yUU1uYnk8 Současná politika koncernu lidi nutí, aby si našli "zadní vrátka", zřejmě záměr.
Červen 17, 201411 r Chlapi, jak je to v Columbusu s logy rádií? Dají se přiřazovat stanicím nějak automaticky? Nebo musím vždy vložit flashku a z ní manuálně přiřadit logo konkrétní uložené stanici na konkrétní oblíbené pozici?
Červen 17, 201411 r je třeba číst nebo hledat, už se to tu psalo několikrát.... např. ZDE + následné další příspěvky
Červen 17, 201411 r Neboj, to jsem četl.. problém je, že jaksi automatická loga v menu Columba nemám. Přehlídl jsem ale tvůj příspěvek o upgrade SW. Trošku jsem to tušil, ale za zeptání nic nedám
Červen 17, 201411 r určitě nedáš, jaký máš sw Columba? máš alespoň toto ? nicméně pozor na to, servis tu update nesmí udělat pokud neprokážeš/neprokážou Škodovce že něco nefunguje jak má... mě dělali update protože navi neuměla hledat dle čísla orientačního, ale jen dle čísla popisného... museli poslat do ŠA video závady a ti pak schválili update sw, nicméně pro můj starší hw nebyl nejnovější sw, ale jen starší verze ... Upraveno Červen 17, 201411 r od Hravec
Červen 27, 201411 r film ano, TV ne ale né za jízdy... mimo to v příspěvku #4 máš návod a stejně tak na webu ŠA Upraveno Červen 27, 201411 r od Hravec
Červen 27, 201411 r nechci nikoho odrazovat, ale doporučuji silně (a jistě nejen já) všem nováčků, než začnou podobnými dotazy "plnit" zdejší forum, aby si poctivě pročetli a prostudovali toto fórum, kde jsou tuny informací, které se tady omílají pořád dokola Všechno toto lze krásně a pohodlně najít fóru, s použitím této chytré funkce.
Červenec 7, 201411 r Možná jsem to přehlídl, pokud ano - omlouvám se... Neví někdo prosím velikost hard disku který je v Columbovi? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.