pilsner73 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Zdar, potřeboval bych stručný návod na výměnu plechových krytů brzdových kotoučů na zdní nápravě u Octavia II combi. Mám je totiž dole prorezlé skrz na skrz. Jak moc je to složité, potřebuji nějaký připravek atd. Díky. Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Sundat brzdič, kotouč, náboj a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 4. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Ok...díky opravud za "stručný" návod. Jak se sundá brzdič, kotouč a náboj? Sundat brzdič, kotouč, náboj a je to. Editováno: 5. Březen 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Jednoduše. Tak, že se povolí a vyšroubují šrouby a sundá. U náboje je to matice, kterou je třeba povolit a vyšroubovat. Pro zpětnou montáž musíš pak použít novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 jj je to tak,jen O2 má na náboji šroub s vnitřním tisícihranem který se taky mění.Ale velikost tisícihranu nevím,třeba někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 6. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 takže máme novou matici, jakou? na náboji tisícíhran...torx nebo co? a jak se odklopí brzdová jednotka s destiškami...vtom je nějaký fígl nebo ne? Můźe prosím napsat někdo postupný stručný postup od A-Z ale aby v něm bylo vše? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 najlepšie,ked si stiahneš DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Přesně tak, podle DP. Nebo zručný člověk se podívá co tomu brání aby to sundal a začne pomalu sundávat věci aby se k tomu dostal. Pak si díl vymění a přesně v opačném postupu to začne dávat dohromady. A jestli to nepochopíš ani takhle, tak se na to rovnou a nech to někomu kdo tomu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 6. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 DP....mám...ale ta není tak podrobná...nejsem debil....ale když to rozmontuju tak potřebuji vědět co k tomu potřebuji mít když má být něco nového tak konkrétně co. Nemohu to rozebrat a pak se pídit že mi něco chybí....já to auto potřebuji denně ...proto se ptám tady..a tady je to koukám akorát parta kecalů a radilů ... a podrobnosti nejsou...jak říkám DP mám a tam je sposusta nejasných věcí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 nevím kde máš nějakého kecala,ale poradit potřebuješ ty.Tak se podle toho chovej.Když ti píšu,že je tam šroub s vnitřním tisícihranem,tak to není matice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 6. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Pro jarin 57....přečti si co jsem psal v 21:20....tobě jsem nepsal o matici na tisíci hran....prosím admina o storno tohoto tématu...nic se tu nedozvím jen spostu amaterských keců...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 já jsem ti psal,že náboj drží šroub na vnitřní tisícihran a ne matice!!! Ty tisícihrany jsou označovány XZN,ne torx.Torx je hvězdička 6ti hran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 potrebuješ klúč XZN18 na ten náboj...pri spätnej montáži doťahovací moment 180NM+180°... a nečerti sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 XZN18.To jsi mu pomohl. Tet se trápí, co to je za nástrčku. Pryč je ta doba, kdy jsi si vystačil s obyčejnýma klíči. To, co je tu popsáno snad už jednodušeji nejde popsat. Nevím, asi to stále nechápe... A nejjednodušší radu, at si to dojede nechat udělat, nebere. V servisu by ho to stálo snad okolo 300Kč. Na počkání... Takhle raději bude kupovat nástrčku za 400Kč.http://www.lellaautosport.com/18mm-triple-square.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 že si sa neozval skorej a nenapísal si mu to ..chcel vedieť,aký potrebuje klúč,tak som mu to napísal..stačí to hodiť do GOOGLU a má to aj s fotkou ako vyzerá...a riešiť či to bude kupovať necháme naňho... a aby toho nebolo málo,tak na zhodenie strmeňa potrebuješ XZN14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 7. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Prosím opětovně SMAZAT Admina tuto diskuzi.....dle výsledku je to debata kokotů/kokotov....Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Promiň, ale když už jsi nás začal takhle nazývat, tak v tom případě ty jsi ten první a šéf všech. Zamysli se sám nad sebou. Rad jsi dostal snad dost. Nikdo to kvůli tobě nebude dělat a fotit to, jen aby ti mohl dát podrobný návod s obrázkama. Kup si čtyřlístek a tam se snad od Myšpulína něco naučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 pilsner čo chceš ešte??????????..máš tu toho málo...???? a tie nadávky si nechaj pre seba,to si vyprosujem takto tady nadávať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Potřebuje obrázky s podrobným postupem co má udělat krok po kroku. Nebo aby mu to někdo z nás přijel udělat, když umíme jen blbě radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 (editace) Ještě , že takový k.... nejezdí po servisech a dělá si vše sám. Určitě ušetří nějakého mechanika svou přítomností a hloupých otázek. PILSNER- kup si koloběžku. Editováno: 8. Březen 2013, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Mám jednu a nechám ti ji levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Ještě by to chtělo DP pro případné opravy.....co kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Libore ta kolobezka :D BERE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 pilsner,jede ti to na dva válce a ještě se hádají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.