s-talker Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Pokud chces vetsi kufr, tak kup Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Na kdy se připravuje zveřejnění prvních oficiálních fotografií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) Proste pridaji plasty kolejnic sedadla, udelaji normalni reseni osvetleni interieru, mozna dokonce i okna pujdou automaticky stahovat tak, jako sly uz ve Felicii a to cele se oznaci jako novy, prepracovany Rapid. Tak nejak to vidim zhruba ja. Ale celkem rad bych se i mylil. Editováno: 26. Duben 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 urcite se budes rad mylit nehlede na to ze rapid bude mit ovladani zadnich oken na dverich ridice uz MR 2014 ....... ale jistej si tim nejsem + dalsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) bude mít to ovládání, píšou to i tady v tom pdefku: http://forum.skodahome.cz/topic/74630-akcni-nabidky-zmeny-cen-a-vybav-cz/?p=1758426 Editováno: 26. Duben 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Ale ja vubec nemluvim o ovladani zadnich oken z mista ridice, ale o automatickem stahovani a vytahovani obou prednich oken. El. zadni okna prece jen Felicie nemela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 to byla reakce na příspěvek od Lukasona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 jo takhle,... tak to sorry to jsem to blbe prebral,.... no tak RAPID ma el.okna na bazi FELICIE a tedka si taky nejsem jistej jestli to tam slo stahovat a vytahovat automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) na bazi Felicie je urcite nema, ma je horsi nez felicie, U Feldy to automaticky slo, u Rapida ne. Editováno: 27. Duben 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooba53 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Kamarád ho nedávno natočil na dálnici z Prahy do MB Editováno: 7. Květen 2013, autor: cooba53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 (editace) pekny ulovok sa mi to len zda, alebo ma kratsi zadny previs ? Editováno: 8. Květen 2013, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Konečně mám představu o délce vozu. Převis odpovídá modelu Spackback/Sportback... Mrzí mě, že nebude klasické kombi, ale myslím, že nebude vypadat špatně. On designový základ Rapida je přeci jen hodně povedený, aspoň z mého pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Luky: ano zadni previs je kratsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Je to v podstatě hatchback, jen s jiným názvem něco jako je A3 "combi" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ano, vypadá to jako F3, ale není to F3, ta přijde snad až v roce 2014. Takže težko už bude jezdit po silnicích opravdu to je jen dobře zakamuflovaný Rapid Spaceback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Je to Spaceback, dneska jsem je potkal na R10 celkem 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Sice je ještě zakamuflovaný, ale skutečná podoba nebude zas tolik jiná. Sorry, ale mě se prostě vůbec nelíbí . Takový Rapid Sport je zcela jiný kafe! Za toho bych klidně i dejchal mít ho ve své garáži i byť v mnohem méně ortodoxním tuningovém pojetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Musím říct, že tenhle styl velkých hatchbacků se mi nikdy moc nelíbil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) sytiči,to je zase nějaký "únik" z konfigurátoru? Ten zadek je pěkně hnusný. Editováno: 11. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Vypada to hodne francouzky, takhle z boku to vypada jako novy Citroen C4, na druhou stranu se v tom nezapre tvar Audi A3 "combi" jen ta bila mi na tom pripada celkem lacine, chtelo by to par detailu a hned by to bylo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Když si člověk umí hrát v konfigurátoru, najde i tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tos dělal ty? Tohle by pro změnu vůbec nevypadalo zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Kombíka jsem si vyrobil, no. Byl by moc fajn Každopádně zpět ke Spackbacku. Měli by si ten konfigurátor lépe hlídat Bílá Candy se vám nelíbila, tak jsem zmáčkl Print Screen s modrou Denim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Dobrá práce. Nicméně toto se mě fakt moc nelíbí. Přijde mi ten zadek takový nějaký bachratý. No,uvidím,až to uvidím naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Leda by si kombíka opravdu vyrobil nějaký inženýr ve škodovce jako kdysi BMW 3 E30... A pak nakonec šup s ním do výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.