pavlik.0071 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 ano mam starou packu...je to nejak slozite prepojit?nebo bude jednodusi koupit novou?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Ještě jednou, nikdo mi neodpověděl. Taky mám problém s tempomatem, ale trochu jinak, VAG-COM nikde žádná chyba, v měřených hodnotách el. volantu skupina 004 se vše mění podle ovladače. Máte někdo nápad kde je chyba? OII TDi 77kw 4x4 2006, tempomat asi z výroby. Dá se to zjistit???Dík Tak ještě doplní vag motor měřené hodnoty skupina 022 první slopek stav vypínání u octavie je stále 0.0, a tourana se to mění při vypnutém 1.0 zap 6.0.brzdo 2.0 spojka 3.0. 0.0 se mě nijak nepovedla .druhý sloupec se mění u obou stejně. Jsou tyto hodnoty v pořádku nebo je vadná páčka, ale přoč to na každou změnu na páčce reaguje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 vadná páčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kri Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Zkus ji rozebrat a vyčistit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Mám stejný problém už tři týdny a servis neví a navrhuje výměnu páčky za 2000kč... Většinou pomůže vypnout/zapnout, ale někdy ani to ne Díky za tip na ten brzdovej pedál to prubnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 je to páčka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Jj-na 99% to budou zoxidované kontakty na páčce. Zkus to nejdřív aspoň vystříkat kontaktolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Mi to na Ol delal brzdovy spinac, po vymene ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oviraptor Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Zdravím. Vystříkat kontaktolem - kde? Do škvír mezi tlačítkama a páčkou, nebo lze páčka rozebrat? Odešel mi včera, nejprve pomáhalo opětovné nastartování, to když nešel zapnout, pak se ale začal vypínat i za jízdy a odpoledne jsem ho už nerozchodil vůbec a dneska taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anihilator Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Páčka jde rozebrat velice jednoduše. V zadní části u kolíbky- páčky se do spáry nacpe tenký šroubovák a vykláním se krytka uvolní, drží na pár zobáčkách. Někdy pomůže vyčistit, někdy zase přihnout piny ve svorkovnici, ale většninou odchází řídící jednotka na sloupku řízení. A to je ranec, koupil jsem novou páčku, už na facelifta mám 07 - páčka 011 a dělá to furt. Není chyba v páčce, ale asi v jednotce. Nová stojí cca 4500 + práce a nastavení na diagnostice a na to peču. Když tempomat funguje, tak funguje, a když ne tak to vydžím a druhý den zase jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) tiez by ma zaujimalo ako vystriekat wd40.. mam packu taku ze len prepinac on off a potom ovladanie na volante.. kde to mam postriekat? EDIT: tak som tam nastriekal WD 40 .. ale nepozoroval som ziadnu zmenu.. tak neviem .. ma niekto dia v Ba? dik Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 da sa ta packa rozobrat aj na O1 ? pripadne ako rozobrat tu packu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Tak u mě opravdu pomohlo páčku rozebrat a stříknout sprejem co používám na jemnou elektroniku. Od té doby klid. Podle všeho se prostě jen ochodí ten jezdec zapnuto/vypnuto. Záložní varianta je propájet to ve stavu zapnuto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rici 316 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Já měl to samé, vyměnil jsem páčku a je svatej klid!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifler Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Zdravim, podla mojich skusenosti su to vadne tie uhlikove voditka. Tiez som s tym mal prpblem, skusal som to cistit a stale nic raz to slo a raz nie. Tak potom som na skusku napajkoval tenky drotik medzi kontakty ktore ma prave ten bezec po tych uhlikovych voditkac spinat a od tej doby mam s tempomatom pokoj. Jediny problem je v tom ze teraz si nemozem na packe tempomat vypnut je na trvalo zapnuty. Ale vzdy lepsie ako ked to nefungovalo vobec. Mozno nejaky odbornik na elektro by mohol ozrejmit preco to prestalo fungovat s tymi uhlikovymi voditkami a ci sa to da nejako zrepasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifler Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Je to pravda blbne to v tom vypinac zapnuto vypnuto, staci jen prihnout packy a je pokoj pokud se nezacne pouzivat to vypinani jinak staci vymenit jen ty vypinace nemusi se cela packa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan20nov Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 zdravím, omlouvám se pokud se to tady už řešilo, mám oktu II 1.9TDi 77kw PD MR 2006 objednal jsem novou tempomatovou páčku a přišel mi bohužel tenhle novější typ, mám ji rovnou vrátit nebo bude fungovat i v okte 2006? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 bude fungovat bezproblémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan20nov Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 díky za odpověď, zítra jí tam teda zkusim namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 ale nezabudni,že ešte budeš musieť ťahať káblik do podvolantovej jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan20nov Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 a jaký kablík se jedná?v autě mám tempomat už z výroby ale přestal fungovat a v eshopu udělali chybu a poslali mi páčku na OII facelift, co se musí teda všechno upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 (editace) nemusíš upravovat nic, jen vyměníš páčku a jedeš dál. I kdyby si tempomat neměl, tak žádný kablík netaháš u MR06 je vše připravené, dotažení kablíku se týká jen MR04 a 05 Editováno: 6. Březen 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 ospravedlňujem sa za zlú infomáciu,myslel som si,že tempomat ideš dorábať a ešte som bol v tom,že káblik je až v MR 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Mám takový problém, mám Škodu Octavia II 1.6 MPI (BSE,výkon 75kw + LPG) rok výroby 2008. Během jízdy jsem zkoušel zapnout tempomat, ale nereagoval. V servisu mi řekli, že je aktivovaný, ale prostě nereaguje.Diagnostika nic nehlásila. Zajel jsem ke známemu do servisu aby se na to pořádně kouknul, auto prohlédnul a našel odpojený kabel u "Spínače spojkového pedálu" http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0927189f-spinac-spojkoveho-pedalu-fabia-fabia-2-roomster-octavia-superb.html (mimochodem ten dával taky nový) Tak ho zapojil a zkusil auto projet, najednou tempomat reagoval a vše fungovalo jak má, ale jedna velká vada se ukázala při rozjezdu. Když nastartoval a zkoušel se rozjet, motor přestal reagovat na 3-4 sec "jakoby takové hluché místo" a pak se chytnul a vše OK. Prostě při každém novém startu to udělalo. Sám si s tim nevěděl rady, co by to mohlo dělat! Diagnostika psala chybu u lambda sondy, že vyhazuje chybové hlášky, ale když jí vyměnil za novou, dělalo to to samé, vše je na autě měněné, svíčky, rozvody, škrtící klapka jako nová. Nevím co s tím. Takže mi ten "Spínač spojkového pedálu" odpojil a auto jezdí v pohodě, ale tempomat nereaguje. Ale prostě bych chtěl vědět jak to vyřešit ! Nevěděl by někdo co s tím??? Děkuji moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 dívali jste se do měřených hodnot jestli ten spojkový spínač není vadný? např. stále sepnutý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.