Přejít na obsah

Prodej ojetých vozů škoda


century

Doporučené příspěvky

Ono to sice vypadá pěkně "za 200t nový auto", ale uvědom si co je to za auto, jaký motor a výbava, většinou aby jsi si připlatil, abys k tomu dostal vůbec volant lol Taky jsem koukal v konfigurátoru na svou oktu (teď teda Tour) a sice ji nabízejí za "plácnu" 300t, ale pokud tam dohonim výbavu co mám, jsem rázem na půl mega a to bych za ni teď rozhodně nedal a šel do OII, sice jetý, ale s výbavou a slušným motorem ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně každý má jiné priority a možnosti. Já do servisu nejezdím, vše si dělám svépomocí a je jednodušší (a levnější) opravovat něco rozbitého, než dodělávat výbavu, která v autě není. Takže proti prodejcům levných "vraků" nic nemám, ale chce to jednání na férovku: "Je to levné, protožeto za prvním rohem klekne"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne da sa zohnat vsetko a dnes moze mat aj totalyn luzer A8 v 98 sice vrak ale ma A8.

urcite by som dneska nedal za nejaku octavku tour z 2003 akolo 250t to by som musel byt blazon. to by som radsej asi kupil noveho logana vo vybave ;)

ked sme pri tom tak dneska ked vidim fabie v fazaroch tak sa pytam ci naozaj su ludia tak slepi a davaju nekrestanske peniaze za holatka. za 120-130t SK sa da doviest z nemecka combi 2,0 MPI v plnej vybave ze taku fabiu ze na slovensku a cechac sa ani nepredali na prstoch jednej ruky by som to spocital.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec chlapi :) jak tak čtu tak už nikdy nevkročím do jiného bazaru než k panu Noskovi je to zřejmě člověk na svém místě :D chci si kupovat fabku a pan Nosek je jasná volba :D :D :D nééé dělám si prdel :D musí to být strašný k...t ale byla by mu sranda tam poslat nějakou kontrolu :) aby měl taky trošku zábavy a ta reklama nebo co to psalo za vola je fakt dobrá :D to se musí nechat

Editováno: , autor: Woody
Dávej si pozor na slovník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobře, kontrolu, dyt jakou dobu se již o tom ví, a pořád funguje dál. Mě to není jasné, jak může dál pokračovat v takovém podvádění lidí. Pokud bych něco takového dělal já, tak za pár měsíců musím jít sedět (si myslím), v případě, že bych ty auta nebral zpět od těch, co na to přijdou. Prostě to nechápu, asi má taky kdejaký úřad "obšlápnutý".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Dobry den,

hodlam podat trestni oznameni na www.kupskodu.cz a navrh na predbezne opatreni,

pribeh se stale opakuje stocene km, falesna servisni knizka, v inzerci jiny rocnik provozu nez ve skutecnosti,

poskozeni hlaste se na: kupskodu.czpodvod@seznam.cz

Cim vice nas bude, tim lepe.

Diky.

PS: V jednote je sila :-)

Editováno: , autor: Emilio.Fernandez
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

přidám také zkušenost s KUPSKODU , když jsem kupoval octavii mě jsem zájem o krátkou stříbrnou měli ji za 269000kč rv2007 real 2006 což je normální, bez servisky dovoz německo stav KM 68000 , ptal jsem se jestli není smotaná, trochu se divil co to prý je, vyfotil jsem si vin , a poslední servis byl v německu 13.01.09 výměna rozvodů 245000km, takže ty se toho nebojí já bych tam nic nekoupil a když opište si vin a mažte do origo servisu at se podívají kdy byl poslední servis a při kolika, většinou tam záznam je, maj tam auta načanačaný a předražený to je vše...

Editováno: , autor: heckeer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V květnu 2009 jsem koupil černou Octavii 2,0TDI v Kupškodu. Přístup prodejce v osobě pana Paška byl profesionální, mohl jsem si auto prohlédnout jak dlouho jsem chtěl, bylo mi odpovězeno na všechny mé dotazy, s panem Noskem jsme pak absolvovali zkušební jízdu, mohl jsem auto i řídit a tudíž si vyzkoušet na vlastní kůži jeho vlastnosti a případné vady. Sám pan Nosek mě upozornil na hlučnější turbodmychadlo a bylo na mě, zda si auto koupím nebo ne - uvidíte tohle někde v jiném bazaru? Stav auta odpovídal inzerovaným skutečnostem, měl jsem k dispozici i VIN vozidla . Zaplatil jsem zálohu a s autem za 4dny odjel. Zatím panuje spokojenost, můžu všem doporučit. A to i proto, že mi pan Nosek v případě jakýchkoliv následných problému s autem či skrytých vad slíbil že můžu auto přivézt a event.problém bude odstraněn. Nejsou na místě útoky na tohoto konkrétního prodejce, neboť poskytuje služby nad rámec běžného smluvního vztahu při koupi automobilu, korektní přístup a pokud rozumíte autům, tak i dobře pokecáte. Zdají se mě tudíž zde psané negativní praktiky jako opravdu vykonstruované s cílem poškodit. Pouze dávám k dobru mé zkušenosti s Kupškodu a můžu jen doporučit.

Jistě pane Nosek , to už nezachráníte :p spíš bych to nazval, www.Kupsmotanici.cz

Editováno: , autor: heckeer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

pěkná reklama...jak jsem psal v začátku vlákna....chtěl jsem tam utratit 400.000 za auto...díky internetu jsem je utratil jinde a jsem spokojenej. Ať jsem hledal jak jsem hledal, kladnej ohlas jsem na kupskodu nenašel...že by pan bazarista šel těžce do sebe, uvědomil si své chyby z minula, urovnal soudní spory které byly proti němu vedeny a napravil své chování a jednání? lol

Na pohádky opravdu nevěřím....

Ale není jedinej..... http://fabia-joy.wz.cz/reinkarnace.htm ...spíš jeden z mnoha....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...