PeterToretto Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 ja už pol roka mam tento problém s tym blikanim .. ked som kupil auto tak v pohode ale bola strašne hnusna ta expanzna nadoba že som kupil druhu .. po čase mi začala svietiť ta kontrolka .. čistenie systemu nepomohlo tak som kašlal na to ale videl som že mam mastnu vodu... no a 13.1. som objednany v servise na vymenu tesnenia pod hlavou .. + nova nadoba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Hlavně to nech nekolikrat proplachnout! Mne to po vymene tesneni pod hlavou zacalo zase pipat, protoze ten olej v hadicich vymenou nadobky a novym tesnenim neodstranis. Koupil jsem na to primo cistic (cistic chladici soustavy) a nechal to proplachovat asi 6x a az od te doby mam klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 no len pochybujem že sa mi v servise budu chcieť s tym hrať .. každopadne ak sa mi bude dať tak pridem domov a sam si to vyčistim .. už mam aj ten čistič len som to už nečistil ked viem že to tesnenie je v prdeli .. a tu nadobu si asi tiež vymenim doma, necham len to tesnenie spraviť a vymenim olej .. podla najazdu by som to mal potom meniť asi vo februari (2 mesiac) a to bude snehu poko .. vela .. . . mam doma rampu ale sneh tam odhadzovať nebudem ... uvidim na vysledok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas007 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 před rokem jsem měl stejný problém s blikající kontrolkou hned po nastartování když jsem nádobku vypláchl byl klid tak na 2 týdny a znovu to začalo (v nádobce byla mastnota) po výměně těsnění pod hlavou byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Stačí vyměnit tu nádobku je tam špatný čidlo, nádobka stojí 200,- výměna 10 minut na TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 a za rok to má naspäť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 tak isto hned po nastartobani mi blika kontrolka chladenia, prestartnem este raz a prestane, expanzka je čistá, ale dnu vidno taký jemný olejový film, mám nabehane len 73000 km to je dosť malo na to aby som menil tesnenie pod hlavou, zas mam čip od cimbu tak to zrejme trosku "pomohlo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakarel Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Dobrý den, u Fabie po nastartování za studena začne po chvilce blikat výstraha „teplota, množství chladicí kapaliny“. Je třeba vypnout motor a znovu nastartovat. Poté již nedochází k varovnému upozornění. Hladina chladicí kapaliny je dostatečná a chladící ventilátor je funkční. Po připojení diagnostiky nalezena chyba 16502 Snímač teploty chladicí kapaliny -- příliš velký signál. Jedná se o závadu snímače? Teplota chladící kapaliny motoru za studena načtená pomocí diagnostiky je 42°C okolní teplota 19°C. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Vymeň čidlo tepla na domčeku termostatu a vymeň expanzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakarel Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Tohle čidlo ? http://www.skoda-dily.cz/eshop/06a919501b-cidlo-teploty-chladici-kapaliny.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Vymen zatim jenom expanzni nadobku chladici kapaliny,.... ber originalni nadobku aby ti aspon neco vydrzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Tohle čidlo ? http://www.skoda-dily.cz/eshop/06a919501b-cidlo-teploty-chladici-kapaliny.html ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straapoo Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ak mas expanzku spinavu ze nevidis pomaly na hladinu tak to ciflo co je v nej je ko. Ak ti to vadi s vies ze ti nikde neunika tak vytiahni konektor a jednoducho ho prepoj kablikom a mas pokoj uz sa neozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ale potom mu nebude signalizovať ked klesne hladina v expanzke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straapoo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ved hej ale preto som napisal ze ida ked si je isty ze mu neunika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakarel Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Díky! Bylo to opravdu expanzní nádobkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lister88 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 a kdyz pritom taky padá volnobeh (možná jen studený, mozna i teply motor, nevim jiste) tak to bude spiš čidlo teploty asi co?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 ano, cidlo teploty na termostatu dela taky nekdy obcas problemy stoji par korun, takze za vymenu to rozhodne stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Omlouvám se za nadpis tématu. Zdravím, pipá a poté se rozvítí teploměr na přístrojovce. Dle jiných rad jsem dal novou chldící kapalinu a vymněnil expanzku. Problém přetrvává., skusil jsem i propojit dráty z expanzky, stav se nemnění. Když vymněním čidlo na termostatu, myslíte že to pomůže? Dokonce mi spadla i ručička ukazatele paliva. Ručička teploty vody je po zahřátí normálně nahoře. Není problém náhodou v budících? Děkuj za radu. Jára Editováno: 16. Červenec 2015, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Témata jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Jo jo tohle vypadá na budíky. Doufám že máš svazek rozmotaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 (editace) Nejsem si jistý, zda je svazek rozmotaný. Kouknu se na to, je tam ale brbý přísup. Jedná se o Fábii 1,4 Mpi. Díky za upřesnění. Editováno: 18. Červenec 2015, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Svazek je odmotaný, navíc za studen po startu, (ne pokaždé) jde chvíli na tři válce. Vag neudává žádné chyby. V servisu si neví rady. Zítra s tím jedu do jiného, jsem zvědav co se vyskytne. Svíčky vyměněny a jestli to je zapalovací lištou to bude oříšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 (editace) Zdravím, zítra budou nové budíky.Jen mně ještě vrtá hlavou jak zjistit který vstřik blbne? Zapalovací lištou to není, měl jsem jednu půjčenou a blblo to taky. Editováno: 31. Srpen 2015, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rominator33 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Ahoj, potřebuji radu, taky mám problém s kontrolkou, za studena pípá, když ujedu cca 15 km auto vypnu, znovu nastaruji tak je vše o.k., Auto má najeto 110.000 km, koupil jsem jej před 3 měsící,kdy kontrolka již hlásila chladící kapalinu,od předchozího majitele jsem dostal novou nádobku a 1 l chladící kapaliny, vyměnil jsem a vše bylo v pořádku cca měsíc, když jsem se díval do nádobky je čistá,myslíž že to není na výměnu těsnění pod hlavou, konektor v nádobce mi moc nedrží nejde zacvaknout, jde lehce nandat i vytáhnout, nádobka je zřejmě origo, může někdo poradit, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.