Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čau kluci. Mám Bolero a v menu je funkce Mirrolink a ted sem koupil Samsung A5 který podporuje tuhle funkci. Co potřebuji abych rozhodil Sygic navi. Mám koupenou verzi ale na Mirror potřebuji jinou. Klidně bych je ještě koupil ale ted myslíte že stačí propojit radio s kabelem?? Děkuji předem

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, nemá někdo tušení, zda jde ve starší verzi Bolera OIII přehrát nějak software, aby prostředí vypadalo jako v novém, větším boleru? Nenašel jsem obrázek, tak přikládám prostředí ze superba, je podobné. Pokud ne, tak co by obnášela výměna za větší verzi, díkyinfotainment-tile-03.jpg:) 

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Našel jsem to na YouTube. Je to česká firma, ale podrobnosti nevím.

tak stoji to 14900kč a napoji se to zezadu na stavajici radio a děla to firma zenec ma ruzna zastoupeni po cele čr

Editováno: , autor: dakule
Vloženo (editace)

Cena skoro ako za fabrickeho Amundsena s tym,ze je to 3D,ze to zvladne aj prehravanie videa,vyriesi to problem dorabky parkovacej kamery u Bolera,ktore tuto moznost nema,moznost rozsirenia o DVB-T a DAB vysielanie.Zaujimave,len ta cena keby bola kapanek nizsia :kol-32:

Editováno: , autor: Patrik1971
Vloženo

Jak je pak dostanu do bolera??

Že by to nebylo v návodu? :kol-47:    Strana 19. 

Stažené soubory rozbal na SD nebo USB do složky kterou si nějak pojmenuj (třeba loga). Tu vstrč do slotu a pak již výše uvedené.

Vloženo

Koukněte jakou možnost je do našeho radia dodělat

Mam objednane,v piatok rano montujem,zreferujem,otestujem,podelim sa s dojmami.Aj ked tie prachy sakra,som furt este na vazkach,ci mi fakt nestaci navi v mobile :kol-44:

Vloženo

Koľko zato pýtajú a ako náročná by mala byť montáž ?

Som na to zvedavý, ale rýchlosť reakcie v navigácií vyzerá ako keby to bežalo na procesore z kalkulačky :-)

Je škoda, že originál infotainmenty ani tieto doplnkové systémy niesú schopné nahradiť tablet strednej triedy. 

Vloženo

Dnes,cestou do práce, mi z ničeho nic začalo rádio samo přepínat stanice, pak se to samo přeplo na AM a vrcholem bylo, když se mi bolero přeplo samo do setupu. Vypl jsem to a zapnul znovu, stanice chvíli držela ale pak se to stalo znovu. Rádio si začíná žít po svém... Měl někdo stejné problémy?? Verzi software mám 0421.

Vloženo

Mám dotaz ohledně USB. Pokud připojím telefon přes USB, Bolero jej v pohodě načte a mohu si přerávat skladby dle libosti. Ale flešky to odmítá. Vyzkoušel jsem 3 a ani jednu mi Bolero nenačetlo. Je sice pravda, že flešky jsem měl naformátované v NTFS ale to by snad neměl být problém,ne??

Vloženo

Mam objednane,v piatok rano montujem,zreferujem,otestujem,podelim sa s dojmami.Aj ked tie prachy sakra,som furt este na vazkach,ci mi fakt nestaci navi v mobile :kol-44:

Máš hotovo? Pokud ano napiš, jak jsi spokojen ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...