jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 já měl stříbrnou 4x za sebou a mám jí tudíž tak nějak dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Černá světla O3 sluší, zvláště vyniknou na bílé či stříbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Jo, stříbrná se v O3 povedla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 ahoj, rozhodoval bych se mezi bilou Candy a bezovou cappucino metlou... Bilou mam ted na Fabii (na udrzbu des...) a s metalizou zadne zkusenosti. Mate nekdo bezovou metlu - jake jsou zkusenosti - co se tyka udrzby i vzhledu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davpa Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Ahoj, bílá je pěkná ale je na ní všechno vidět. Já jsem zvolil béžovou cappucino (v techničáku je napsána žlutá) a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Nejlepší je černá a bílej interier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Pokud bych si pořizoval OIII a nebyla by to RS, tak je volba jasná - zvláštní lakování italská policie. Po roce ve Veroně jsem tentokrát měl šanci vyfotit. Vcelku by mě zajímalo, jestli by Polizia Statale měla nějaké kecy nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 A ještě jednou zvláštní lakování, ovšem v civilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Pokud mohu doporučit tak bílou... Je mi lhostejné že se musí více udržovat, baví mě to... Ale sám jsem se rozhodoval jakou Bílou? Candy? Laser? Moon? Pearl? Na Firmě máme Candy je pěkná ale... oproti Laser je přece jen více jakoby dožluta... Moon má moje manželka na Fabii ta je krásná ale ten metalický efekt tam tolik není jak jsme si mysleli a někdy mám pocit jakoby ta barva byla taková šedivá... Nicméně krásně dělá stíny na karoserii a je na hezká... Pearl jsme neuvažovali protože příplatek za ní a čekačka na ní nás odradila... Takže na Octavce mám Laser je opravdu bílá a taková ta jak se říká hloubka je krásná a auto vypadá opravdu skvěle... Na Fabii máme doma Moon a jak jsem psal výše, je pěkná ale čekali jsme víc... Pokud bílou tak bílou Laser, přijde mi to jako nejlepší poměr ceny a výsledku... Ještě se mi líbila Modrá Race... Na oktávce vypadá taky skvěle a když bude ještě s chromovýma lištama kolem oken tak peeecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Vezmi Laser nebo Moon. Candy je teplá bílá a trochu mimo. Race mi už přijde dost ohraná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Vcelku překvapivě ale na Candy nejde vidět moc špína. Jak je na tom Laser nevím, ale viděl jsem Moon a ta zaprášená vypadá doslova jako měsíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Já Moon měl a kdyby člověk z blízka na to nekoukal, ani si nevšimne, že je to metla. Mě osobně se víc líbí Laser, je taková více studená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Souhlas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Za měsíc budu objednávat, tak už taky řeším jakou barvu, zda lift či combi a manuál či DSG:)))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 před 13 hodinami, Losky83 napsal: Za měsíc budu objednávat, tak už taky řeším jakou barvu, zda lift či combi a manuál či DSG:)))))))))) Za mě jednoznačně DSG a stříbrnou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Stříbrná už doma byla. Zvažuji Quartz, Topaz, Moon a možná Race. DSG asi vezmu a uvidím, jak mě to osloví, protože občas rád vymetu pavouky z výfuku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Kdyz uz tu zaznela ... Quartz je sediva podobna Antracitove z O2? nejak jsem ještě nemel moznost ji venku zahlednout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Ano, skoro stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 S DSGečkem jdou pavouci vymetat taky moc pěkně, s pádlama pod volantem je to paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 před 2 hodinami, Losky83 napsal: Ano, skoro stejná. Vem DSG budeš spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Barva, hoši, barva a ne převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2016 (editace) Michale, budu Ti muset věřit ;-) Tak už jen tu barvu:-) Nakonec dám zase stříbrnou a bude to:) Editováno: 7. Září 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilevra Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 docela mě mrzí, že k výbavě L&K nelze dát standardní červenou. metalická se mi subjektivně příliš nelíbí a zvláštní lakování je s ohledem na možné prodloužení dodací doby u firemního auta na OL čirý hazard :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Za sebe.... jedine Capuccino tmave barvy O3 neslusi a bilou ma kazdej. Puvodne jsem do kapucina nechtel jit (mel jsem ji uz na f1 a priša mi nudna), nicmene O3 je v kapucinu strasne sexy (a skoro na ni neni videt bordel) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Nedám dopustit na červenou corridu.Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.