viewer Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Nezkoušel někdo textilní sněhové řetězy ?? Údajně srovnatelné s klasickými, no nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) jj měl jsem je půjčené na O II jen na vyproštění (neměl jsem s sebou svoje Pewagy) -super.. byl jsem překvapen a udiven, jelo to jako po másle, i Rakušáci to prý berou jako alternativu k železu, měl jsem ty samé... ale je třeba si uvědomit, že je to jen na vyjetí nebo jízdu po čerstvém sněhu... ale to i ocelové lze přebrousit o asfalt http://auto.idnes.cz/test-snehovych-retezu-ocel-je-lepsi-nez-latka-fat-/automoto.aspx?c=A081105_185630_pneu_fdv Editováno: 29. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Tak to by mohla být dobrá alternativa pro velká kola na která klasické řetězy nejsou vhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 To určitě.... to byl pravděpodobně prvotní účel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukander Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Panove jaky mate nazor na prezouvani pouze gum na discich 225/45 17. Koupil jsem si stejny rozmer i na zimu s tim, ze budu prezouvat letni/zimni. Kdyz jsem se o tom pozdeji bavil s prodejcem, nedoporucil mi to. Pry se tim prezouvanim nici jak gumy tak disky a to tak, ze zasadne. Co si o tom myslite? Mam radeji zainvestovat do poradnych letnich 18-tek? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Ze se zasadne nici jak gumy tak disky? Kravina Jen tě chtěl popíchnout aby sis u nich koupil kola Jen to teda nesmi prezouvat prasak... Nicmene, taky bych doporucil koupit dalsi disky, na ktery nahodis jednou pneu a pak si kola menis sam dle libosti behem chvilky. Uspora casu a ani se nemusis na nikoho vazat a cekat aby ti vymenil pneu.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) tak nějak jak píše Lucasse, já to řeším tak (mám dvoje disky s koly), že když přezouvám na letní, nechám si v pneuservisu rovnou vyvážit i ta demontovaná zimní kola, ty mám doma v garáží a když je potřeba sám je dám na auto a vyhnu se kalamitnímu stavu při přechodu na zimní období, kdy bývá v servisech krize ... na převozu doporučuji obaly kol od ŠA ... na jaře zase do pneuservisu, to nebývá taková krize... a kola nechávám i umýt od zimních sraček, před tím než si je odvezu domů.... Editováno: 1. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 (editace) Panove jaky mate nazor na prezouvani pouze gum na discich 225/45 17. Koupil jsem si stejny rozmer i na zimu s tim, ze budu prezouvat letni/zimni. Kdyz jsem se o tom pozdeji bavil s prodejcem, nedoporucil mi to. Pry se tim prezouvanim nici jak gumy tak disky a to tak, ze zasadne. Co si o tom myslite? Mam radeji zainvestovat do poradnych letnich 18-tek? :-) Já si myslím, že se snad nic zásadního stát nemůže taky to tak dělám na jednom autě. Ber to tak, že třeba někteří tady na fóru mění disky každou chvilku, tak by to bylo hned všechno zničené Takže myslím, že to nebude tak horké, tam jde asi spíš o to, že ta cena za přezutí je vyšší, ale mě to přezouvá známý za menší obnos, než za jaký se přehazují komplet kola v pneuservisu, tak to neřeším. Ale jinak nejideálnější varianta je, jak píše Hravec z hlediska úspory času, rychlosti atd. A jak píše Lucasse, taky bych to viděl na marketing, ty řeči prodejců se musí brát s rezervou. Editováno: 2. Duben 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) Velmi dobré budou asi tyto řetězy, které jdou také na pneu a kola, kde ní místo v poběhu na klasické ocelové řetězy... ale ta cena je vysoká.... http://www.sportobchod.cz/snehove-retezy-thule-k-summit-k23.htm Planuju si nechat na zimu 18" kola (OIII RS) a jen přehazovat pneu... a původně jsem myslel, že s řetězy nebude problém... až Kačer napsal, že na to nepůjdou... A nebo si koupím ty textilní... je pravda, že jsem řetězy použil tak dvakrát za 5let, takže by mě mohli postačovat... Editováno: 24. Květen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomkho Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Čo hovoríte na nové Michelin Alpin A5? Zatiaľ som nenašiel test, ale celkom sa mi pozdávajú (aj keď na OII mám lepšiu skúsenosť s Continetalmi - v porovnani s Michelin Alpin A3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Michelin jsou obecně TOP pneumatiky, takže ani A5 nebudou žádné šmejdy. U Michelinu se asi ani nedá šlápnout vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 ZDE je odkaz na kompletní info o discích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 (editace) obul som MIchelin Alpin 5 205/55 R16 a uvidime...mal osm predtym Alpin 3 na Passate a bola to parada Editováno: 15. Září 2014, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 A kde jsi je koupil? Nikde na internetu jsem je nenašel, myslím e-shop v rámci ČR..., ale možná jsem špatně hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 (editace) Třeba tady: http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Michelin-ALPIN-5#utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed-dezeny-osobni&utm_content=1580 Edit: i tady: http://www.rajpneu.cz/pneu/?typCtg=&f_sirka=205&f_profil=55&f_rafek=16&f_kategorie=OSOBN%C3%8D&f_typ=ZIMN%C3%8D&f_rozmer=&f_vyrobce=MICHELIN&f_dezen=ALPIN+5&f_li=&f_si=&f_min_skladem=0 Editováno: 15. Září 2014, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Díky, a už je mě to jasné... já hledám pneu na 18" kola, takže záhada vyřešena... respektive v daném rozměru je opravdu zatím nikde nemají.... Jinak mě zaujala tahle pneumatika, testy na ní jsou dobré a cena taky dobrá, otázka je výdrž, protože např. - Michelin Alpine A4 - vydrží tak dvakrát co ostatní zimáky : Vredestein Wintrac Xtreme XL rozměry pneu: 225/40 R18 index rychlosti: W (270 km/h) index nosnosti: 92 (630 kg) Koupit se dá např. tady: http://www.nejlevnej...tiky.php?druh=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Tyto Vredensteiny jsem mel (ne tedy v XL) v R16 dve zimy na Passatu a posledni zimu jsem je dojel jeste na O2. Vydrzely cca 35.000km, jeste maji cca 5mm vzorku. Pocitove mi prisly horsi na snehu, jinak dobre gumy. Dnes jsem objednal GoodYear UltraGrip 9, tak uvidim. Editováno: 16. Září 2014, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Jaké zimní pneu na Octavii? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Tak tento článek mě opravdu obohatil a výrazně posunul v rozhodování. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 (editace) tak to je dobře né každý se umí sám rozhodnout.. Editováno: 17. Září 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 (editace) Tož to je ta tvoja??? Editováno: 17. Září 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 nene, mám na zimu elektrony 16" DEZENT - zatím.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Nokian WR D3 205/55 R16. Opravdu povedená guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Hojte panove. Sorry za OT, ale kdyby mel nekdo v okoli Praha-Zapad zajem, mam zbytne Michelin A4 205/55/R16 s 7mm vzorkem (vyroba 2012). SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 tak kolesa su doma obute pripravene na zimnu sezonu...prekvapilo ma ale ze som k nim nedostal skutky....otazka na HRAVCA...mas na DEZENTOCH polgulove alebo konusove skrutky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.