Petus Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Zkratka fr znamena ochrana rafku takze ji mit budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Jen doplnim, XL znamena EXTRA LOAD a to znamena vyssi nosnost pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) XL je jak pises, ale je to zvysena tuhost bocnice Edit: tak jeste jinak, at tady ulplne neplacam... XL je opravdu zvysena nosnost, ale nekteri vyrobci tim znaci i zvysenou tuhost bocnice... Editováno: 25. Září 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Kdyby by bylo hlavní kritérium výběru vlastnosti na sněhu, které pneu byste zvolili (205/55 R16)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 (editace) Jak zjístím, že moje pneu mají ochranu ráfku? Respektive vím, že je to zkratka FR, ale na gumách jsem to nikde napsané nenašel... Editováno: 27. Září 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 No podíváš se na ně a vidíš. Je to takovej ten gumovej "převis"v místě kde se guma dotýká disku ... nic víc v tom nehledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Kdyby by bylo hlavní kritérium výběru vlastnosti na sněhu, které pneu byste zvolili (205/55 R16)? myslim, ze mozes slobodne vyberat medzi Goodyear UG9, Nokian WR D3, Conti TS850, Michelin Alpin A5, Semperit Speed Grip 2 a Vredstein Snowtrac 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Molczik: No u této "metody" jsem taky skončil... , ale zajímalo mě, zda to někde výrobce neuvádí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ono těch označení může být dokonce víc:- MFS (Dunlop), RIM protection, RPB... Dají se vygooglit i nějaké fotky pneu s těmito značkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Tak jsem dnes konečně objednal. Vybral jsem nakonec kvůli ceně Semperit Speed Grip 2 FR v rozměru 225/45 R17 H. K tomu kola Dezent TD ve stříbrné barvě. A zima může přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Tak jsem dnes konečně objednal. Vybral jsem nakonec kvůli ceně Semperit Speed Grip 2 FR v rozměru 225/45 R17 H. K tomu kola Dezent TD ve stříbrné barvě. A zima může přijít. Ty Dezenty jsem po dlouhém vybírání zvolil taky, jenom teda v černé (když už mám černé i letní). Gumy, jak jsem psal výše, jsou Nokiany WR A3, mám s nimi dobré zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Já mám na zimních Continental ContiWinterContact TS850 165/70 R14 81T o 0,2 - 0,3 l/100 menší spotřebu než na letních CONTINENTAL CONTI ECO CONTACT 3. Rozměr, huštění stejný. R14? To neni ani v TP, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 to bude tym ze McMatej ma Fabiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kompromis007 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Zdravim Vas. Takze auto uz mam objednane a teraz uz iba do Januara cakat. kedze auto mi pride v zime chcel by som sa poradit ake zimne pneumatiky by ste mi vedeli poradit ? kedze budem mat vybavu Business na aute budu nasadene 17´´ ale na zimu rozmyslam 205/55 R16 neviem aky mate vy nato nazor ? Dakujem za odpovede :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 s tym rozmerom je to OK. vseobecne sa na zimu, resp. zasnezene cesty, odporucaju uzsie pneumatiky. na 16" navyse usetris oproti 17"... hlavne si ustraz, aby nezabudli dat do TP vsetky povolene rozmery (kolega s renaultom grand scenic tam vobec nemal uvedene alternativy a tak musel mat aj zimne 17" lebo sa mu nechcelo organizovat dopisanie rozmerov do TP. no so Skodou som sa s takym problemom este nestretol - importer dava do TP vsetky alternativne rozmery) dalsi zadrhel moze byt v tom, ze ti auto pride uz z fabriky na zimnych pneu - teda na tych 17" elektronoch budu uz rovno zimne gumy. popytaj sa predajcu co s tym vedia spravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Přibližne 15:35 začíná reportáž o testu zimních pneu. Řeší tam i různé rozměry pneumatik, tak to třeba někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Myslim ze auta z vyroby nikdy nechodia na zimnych pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Kolega ma súkromnú Rapidku, nova prisla na zimných gumach. Na jar kupil letné gumy a nahodil na origo kolesa a teraz kupoval plechace pre zimné.. Editováno: 22. Říjen 2014, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Myslim ze auta z vyroby nikdy nechodia na zimnych pneu... Nevím jak to je, ale stačí jednoduchá úvaha. Jak by auto v zimě mohlo odjet z autosalónu na letních, tak aby to bylo legislativně bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 neviem ako skoda ale honda mazda atd urcite na zimakoch nepredavaju bol som na to upozorneny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Všechny škodovky jsou standartně z fabriky dodávány celý rok na letních pneu. Záleží, jak se dohodneš s prodejcem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 To bych nečekal. Ale už to tak asi bude no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 tak ja som dnes uz zimaky aj nahodil ...nieje na co cakat vacsinou jazdim rano a v noci takze.....vsjo jaaasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Byl si s nimi spokojeny? ...právě jsem vyměnil botičky, Barum Polaris 3, 205/55 R16... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ...spokojenost veliká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.