Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, uvazuju o dodelani originální loketní operky do mého Rapidaka. Chci se zeptat těch, co to tam mají z výroby, zda jim vyhovuje, atd. Díky.

Vloženo

No mám opěrku už v základu. Je to prostě škodovácká klasika.  Úzká nízko položená opěrka, která zavazí při zapínání pasů a používání ruční brzdy. U aut jiných značek ji mají vyřešenou inteligentněji.

Nicméně jsem si na ni zvykl a používám ji pořád a jsem celkem rád, že ji mám.

Vloženo

Tak dorazila, jak tak koukám s montáží si poradím, nemá někdo kontakt popř. rozměry těch šroubů, co drží ten mezikus na kovovém středovém panelu.

Seal

• o 9 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:)

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím páni, potrebujem doštelovať ručnú brzdu v tuneli, mám tam lakťovú opierku originál z výroby. Ako sa dostanem k tej 10-ne matke na ručnej brzde? Demontovať celú opierku? Dík. Samozrejme na Rapidke:)

Serizovat ručku??To není Š120

Ručka se seřídí sama, nebo to už máš tolik nalítáno, že ti nebrzdí ručka?

V tom případě nové zadní destičky/pakny . . .

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Není to úplně k tématu a přesto je. Přes brtiské fórum (http://www.briskoda.net/forums/topic/339306-the-stylists-have-got-it-wrong/) jsem objevil toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Box-leather-storage-drive-arm-Center-Console-with-USB-accessory-suitable-for-2013-2014/32257914456.html

Akorát, že to je pro čínský RAPID, který má asi trochu jiný interiér v oblasti středového tunelu. Ale jinak to vypadá o dost praktičtěji, líp než standardní loketka. Jen to má ještě trochu vzhkled jak dodo. 

post-6633-0-22249700-1420751965_thumb.jppost-6633-0-77764300-1420751964_thumb.jp

Editováno: , autor: miklisek
  • o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

Byl jsem se dnes projet Rapidem, protože přemýšlím, ze bych ho pořídil. Docela spokojenost, jen mě zarazila loketní opěrka. Nevím, jestli to byla standardní, ale počítám, že ano. V podstatě se se sklopnou opěrkou nedá zatáhnout ruční brzda - musím opěrku vyklopit nahoru, ale i tak do ní při zatahování brzdy narážím loktem. Je tohle normální? Nedá se celá opěrka posunout o kus dozadu?

Editováno: , autor: elipsoid
Vloženo

Me na té opěrce spíš vadí to jak je nepohodlná (tvrdej plast) oproti čalounění v oktávce a navíc při opření o ní, vrže. Taky sem si říkal, že bez opěrky už nikdy a nakonec jezdím se zvednutou :-(

Vloženo

Zespod jsem si nalepil takový tmavý molitan oboustrankou. Přečalounění taky není velký problém. Když se sejme vrchní kryt, je tam jen "nasponkované" takovýma těma svorkama do koníka. Mi ten povrch ale přijde praktický na čištění.

Vloženo

Ale jo, je to takovej detail, kdyz uz bych chtel neco dodelavat tak bych si asi spis nechal vytlumit v nejakym car audio studiu vsechny dvere, protoze to drnceni co nastava na dlazbe me privadi k silenstvi mnohem vic, jde to odevsud a boli z toho hlava. Uz si v Praze podle kvality silnice snazim vybirat trasu, ale je to boj s vetrnyma mlynama a vlastni psychikou :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...